دوستان گل مادربرد بنده مدل Asus M4A79XTD EVO (Only the registered members can see the link) هست و یکی از اسلت های مشکی و یکی از اسلت های ابی رم های کار نمی کنه ، چه تک رو بذارم و چه 2رم.
ولی ان یکی اسلت مشکی و ابی کار می کنه.
یعنی در اصل از طرف سی پی یو حرکت کنیم به سمت دی وی دی رایتر رم - خالی - رم - خالی کار می کنه و اون اسلت های خالی کار نمی کنه.
در کنار این 2 اسلت که کار نمی کنه نوشته DIMM-B1 و DIMM-B2.
بعضی مواقع هم که کیبورد شناسایی نمی شه ، در صورتی که تمام دستگاه های دیگری یو اس بی شناسایی می شه و کار می کنند.
بایوس رو هم اپدیت کردم و با رم دیگیری هم امتحان کردم همین مشکل پا برجاست.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. Only the registered members can see the link
vaziri69
09-02-13, 19:00
سی پی یو من فنوم 555 هست و قابلت انلاک داره ، قبل این موضوع خیلی راحت انلاک می شد ، الان جالبیش لینکه رم هام روی همون اسلات هایی که تصویر میداد باشه و سی پی یو رو انلاک کنم دیگه تصویر نمیده.
وقتی هم که رم هام رو می ذارم روی اون اسلت هایی که کار نمی کنه تست بگیرم بعد از اینکه تصویر نمیده بر می گردونم به اون است هایی که تصویر میده کیبورد رو شناسایی نمی کنه ، مجبورم کیلیر سیموس کنم بعد رم هارو بذارم روی اسلت های سالم و روشن کنم که کیبورد کار می کنه.
خدایی من هم موندم این مشکل از کجاست ، هرروی یه چیز جدید دارم کشف می کنم!
Over_Cracker
10-02-13, 04:36
درود.
سیستم را با حداقل قطعات روی میز تست کنید.(اول کلیه قطعات را باز کنید و اتصالات را تمیز کنید)
بعد هم حتما با یک CPU دیگه سیستم را تست کنید.کنترلر رم داخل CPU قرار داره و بر اثر دمای بیش از حد و آورکلاک میتونه آسیب ببینه!
دمای آیسی ها و فت های سمت راست اسلات رم را هم دقت کنید که بیش از حد بالا نباشه.
vaziri69
10-02-13, 21:39
درود.
سیستم را با حداقل قطعات روی میز تست کنید.(اول کلیه قطعات را باز کنید و اتصالات را تمیز کنید)
بعد هم حتما با یک CPU دیگه سیستم را تست کنید.کنترلر رم داخل CPU قرار داره و بر اثر دمای بیش از حد و آورکلاک میتونه آسیب ببینه!
دمای آیسی ها و فت های سمت راست اسلات رم را هم دقت کنید که بیش از حد بالا نباشه.
ممنونم از راهنماییتون ولی هم روی میز امتحان کردم و هم با سی پی یو دیگر ولی همچنان مشکل پابرجاست.
دوستان عزیز در این لینک یکی عین مادربرد من رو داره و دقیقا همین مشکل رو داره ، ما که انگلیسیمون قوی نیست می خواستم ببینم کسی متوجه می شه چه خبره:
Only the registered members can see the link
STUXNET
11-02-13, 08:15
با سلام واحترام
شما به جامپر های مادربورد دست نزدید احتمالا یه چک کنید اگه مادربورد پیچ نیست
nima_hl
11-02-13, 09:05
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان گل مادربرد بنده مدل Asus M4A79XTD EVO (Only the registered members can see the link) هست و یکی از اسلت های مشکی و یکی از اسلت های ابی رم های کار نمی کنه ، چه تک رو بذارم و چه 2رم.
ولی ان یکی اسلت مشکی و ابی کار می کنه.
یعنی در اصل از طرف سی پی یو حرکت کنیم به سمت دی وی دی رایتر رم - خالی - رم - خالی کار می کنه و اون اسلت های خالی کار نمی کنه.
در کنار این 2 اسلت که کار نمی کنه نوشته DIMM-B1 و DIMM-B2.
بعضی مواقع هم که کیبورد شناسایی نمی شه ، در صورتی که تمام دستگاه های دیگری یو اس بی شناسایی می شه و کار می کنند.
بایوس رو هم اپدیت کردم و با رم دیگیری هم امتحان کردم همین مشکل پا برجاست.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. Only the registered members can see the link
سلام بر جناب وزیری
معمولا در این حالت که شما همه حالتها را تست فرمودید و مشکل همچنان پا بر جاست یک یا چند پایه زیف سوکت پردازنده دچار قطعی شده و یا یکی از قطعات زیر زیف سوکت ( پشت برد ) دچار مشکل شده که متاسفانه در این حالت حدود 30 در صد از مادربردها تعمیر میشوند
بهتره مادربرد را برای تعمیر به تعمیر گاه بفرستید
vaziri69
12-02-13, 14:51
سلام بر جناب وزیری
معمولا در این حالت که شما همه حالتها را تست فرمودید و مشکل همچنان پا بر جاست یک یا چند پایه زیف سوکت پردازنده دچار قطعی شده و یا یکی از قطعات زیر زیف سوکت ( پشت برد ) دچار مشکل شده که متاسفانه در این حالت حدود 30 در صد از مادربردها تعمیر میشوند
بهتره مادربرد را برای تعمیر به تعمیر گاه بفرستید
سلام به اقا نیمای گل.
والا نیما جان سوکت های پردازنده رو که نگاه کردم کاملا سالم هستن ، فقط یه مقدار بسیار کمی خمیر سیلیکون ابتدای چند پایه هستش که نمی شه پاکش کرد ، ولی خیلی خیلی کم هست.
نیما جان ایا این مشکل مربوط به NB نمی شه؟
به نظرت ببرم تعمیرگاه خوب یا بدم گارانتی ویستا برام تعمیر کنه؟
nima_hl
12-02-13, 15:52
سلام به اقا نیمای گل.
والا نیما جان سوکت های پردازنده رو که نگاه کردم کاملا سالم هستن ، فقط یه مقدار بسیار کمی خمیر سیلیکون ابتدای چند پایه هستش که نمی شه پاکش کرد ، ولی خیلی خیلی کم هست.
نیما جان ایا این مشکل مربوط به NB نمی شه؟
به نظرت ببرم تعمیرگاه خوب یا بدم گارانتی ویستا برام تعمیر کنه؟
درود بر شما
اگر مادربرد گارانتی داره که حتما بدین گارانتی
اگر نداره اطراف زیف سوکت 4 تا خار ریز داره با احتیاط و دقت آزادش کنید زیف سوکت باز میشه و پینهای مشخص میشه
اگر خمیر روی پینها بود با احتیاط کامل با کنتاکت شور آنها را تمیز کنید ولی باز تکرار میکنم که خیلی دقت کنید چون اگر این پینها کج شوند کار بسیار مشکل میشود
چون کنترلر رم درون خود پردازنده قرار دارد خیلی بعید میدونم مشکل مادربرد شما از nb باشه
vaziri69
12-02-13, 18:44
درود بر شما
اگر مادربرد گارانتی داره که حتما بدین گارانتی
اگر نداره اطراف زیف سوکت 4 تا خار ریز داره با احتیاط و دقت آزادش کنید زیف سوکت باز میشه و پینهای مشخص میشه
اگر خمیر روی پینها بود با احتیاط کامل با کنتاکت شور آنها را تمیز کنید ولی باز تکرار میکنم که خیلی دقت کنید چون اگر این پینها کج شوند کار بسیار مشکل میشود
چون کنترلر رم درون خود پردازنده قرار دارد خیلی بعید میدونم مشکل مادربرد شما از nb باشه
مادربردم که گارانتی نداره.
نیما جان خمیرها کف پردازنده هست ، هرچی سعی کردم با گوش پاکم تمیزش کنم نشد و پین ها نمیذاشت.
اخه اگر مشکل از پردازنده بود با پردازنده ی دیگر که امتحان کردم باید این مشکل حل می شد،در صورتی که با اون پردازنده هم همین مشکل بود ، حتی من سی پی یو خودم رو روی مادربرد دیگه امتحان کردم و راحت کارکرد.
Over_Cracker
12-02-13, 20:25
درود.
اگر دیدید که خمیر سیلیکون باعث قطعی ارتباط بین پین سوکت و پین پردازنده نمیشه،مشکلی وجود نداره و الا حتما بایستی تمیز بشه،با سوزن و خیلی ظریف تمیز کنید و همچنین با اسپری خشک.
(قبل از هر کاری باطری را از روی مادربرد خارج کنید که باعث اتصال کوتاه نشه)
vaziri69
12-02-13, 21:33
دوستان عزیز یک اتقاف جالب افتاد اینکه ، رم هارو گذاشتم روی اسلت های مشکلی( DIMM B2 و DIMM A2 ) کارکرد و سیستم بالا امد و رم هارو دوئال شناخت ولی کیبورد رو همچنان نمی شناخت و اینکه وقتی کامپیوتر رو ریست کردم دیگه تصویر نداد.
نمی دونم این یکبار چی شد که یهو تصویر داد.
کلا یکم قبل از این مشکل وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم بعضی مواقع در جاهای مختلف سیستم گیر می کرد ، مثلا موقع بوت ویندوز یا همین که روشن می کردم ارم ایسوس میومد گیر می کرد یا داخل ویندوز تا اینکه این مشکل بوجود امد و کلا کار نکرد
vaziri69
02-03-13, 18:19
دوستان عزیز تو این مدت که دنبال مادربرد بودم رم هام روی اسلت هایی که سالم بود کار می کرد ، امروز بعد این مدت گفتم یکباره دیگه رم هام رو بذارم روی اون است هایی که کار نمی کنه.
جالب اینکه تصویر داد و رمهارو دوئال شناخت ولی کلا تصویر گیر می کنه ، بعضی مواقع در موقع لود ویندوز ، بعضی مواقع هم داخل خود ویندوز.
اگر مشکل از اسلت ها باشه که کلا نباید تصویر بده ، درسته؟
می خواستم ببینم با توجه به این مورد متوجه شدید که مشکل از کجاست؟
ess_1362
03-03-13, 08:56
شما ببین می تونی دو چند تا شات از تب های مموری و spd و پردازنده cpuz بذارید
vaziri69
03-03-13, 16:19
شما ببین می تونی دو چند تا شات از تب های مموری و spd و پردازنده cpuz بذارید
عکس هایی که فرمودید تقدیم شما:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
تاج
03-03-13, 17:13
در بیشتر این موارد خرابی وتقصیرها گردن چیپ جنوبی واتصالات مربوط به آن هست که بهتره بسپریدش یه یه تعمیرکار.
ess_1362
04-03-13, 08:29
شما به عنوان آخرین پیشنهاد فرکانس رمها را درون بایاس دستی بذارید روی 1600 و تایمینگ را هم بصورت 9-9-9-28-36 با ولتاژ 1.5 و 1.6 تست کنید ببینید به نتیجه میرسید؟
vaziri69
24-04-13, 19:17
دوستان گل یه سی پی یو دیگر(فنوم550) رو بروی مادربردم امتحان کردم و رمهام به خوبی کارکرد ، روی تمام اسلت ها چه رم های خودم و چه رم های کینگستون کارکرد و دوئال هم بالا اورد.
نکته ی جالب اینکه با این اوصاف باید مشکل از سی پی یو باشه،ولی وقتی سی پی یو خودم(فنوم555) رو وری مادربرد دیگر گذاشتم قائدتا باید همین مشکلی که روی مادربرد خودم داشتم هم روی این مادربرد پیاده می شد،در صورتی که کاملا سالم کارکرد و رم ها روی تمام اسلت ها چه تک و چه دوئال اجرا شد.
تا کشف نکنم مشکل از کجاست این سی پی یو مادربرد رو ولی نمی کنم. Only the registered members can see the link
دوستان گل با توجه به تمام این مسائل می دونید مشکل از کجاست؟