PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد dual chanel

badboy11
07-02-13, 10:38
با سلام خدمت همه دوستان.
مشخصات سیستم:
cpu: intel g620
mb: giga s2-pv
ram: kingmax 4g 1333
خوب دوستان سوالم این هست که اگه من یه رم 4 کینگ مکس دیگه به سیستم اضافه کنم حالت دوال چنل فعال میشه و پهنای باد زیاد میشه یا خیر؟

amir311
07-02-13, 13:44
بله اگه رمهارو یک در میان بندازید فعال میشه

badboy11
07-02-13, 13:54
برد من فقط 2تا اسلات برای رم داره.:1. (29):
ولی تو مشخصات برد این گزینه رو داره:
Dual channel memory architecture

mehrdad_ab
07-02-13, 22:53
با سلام خدمت همه دوستان.
مشخصات سیستم:
cpu: intel g620
mb: giga s2-pv
ram: kingmax 4g 1333
خوب دوستان سوالم این هست که اگه من یه رم 4 کینگ مکس دیگه به سیستم اضافه کنم حالت دوال چنل فعال میشه و پهنای باد زیاد میشه یا خیر؟
سلام
بله ، فقط هنگام خرید کاملاً دقت کنید که مشخصات رم جدید با رم قبلی یکسان باشه(مثل ظرفیت و باس و تایمینگ)

badboy11
07-02-13, 23:53
سلام
بله ، فقط هنگام خرید کاملاً دقت کنید که مشخصات رم جدید با رم قبلی یکسان باشه(مثل ظرفیت و باس و تایمینگ) یعنی برد من که فقط 2 تا اسلات داره مشکلی نداره؟ اخه میگن باید یکی در میون جا بخورن.

The-Joker
08-02-13, 10:12
یعنی برد من که فقط 2 تا اسلات داره مشکلی نداره؟ اخه میگن باید یکی در میون جا بخورن.

سلام دوست عزیز .
عزیز دل همونطور که خودتون فرمودید مادربرد شما از تکنولوجی دوال چنل پشتیبانی می کنه ، شما هر دو رم رو در دو اسلات کنار هم بذارید ، به صورت اتوماتیک دوال چنل میشن .
برای استفاده از تکنولوجی دوال چنل هم همونطور که استاد مهرداد فرمودنتد باید هر دو رم از همه لحاظ ( باس و تایمینگ و ... ) یکسان باشن و هر دو رم داخل دو تا اسلات کنار هم باشن .
یکی در میون جا انداختن رم باعث غیر فعال شدن تکنولوجی رم ها میشه .
اصولآ رم ها رو یکی در میون جا بندازیم میشه Single Channel ، دو تا کنار هم میشه Dual Channel و سه تا کنار هم اگر مادربرد پشتیبانی بکنه میشه Triple Channel .