PDA

مشاهده نسخه کامل : روز شماری تا بازگشتن اقا نیمای گل ( طرفداران اقا نیما وارد شوند )

kara daee
14-01-13, 23:26
سلام دوستان با توجه به اینکه چند روزی است اقا نیما نیستن و ما به امید نوشته های ایشون انجمن رو دنبال میکنیم این تایپیک را زدم تا هوادارن ایشون تا برگشتنشون ابراز لطف و محبتشون را اعلام کنند ان شاء الله یه سورپرایز عالی باشه براشون موقع باز گشتن
دوستان دریغ نکنید

شکلک مورد علاقه اقا نیما :give_rose:

alksdj
14-01-13, 23:32
نیما جان خیلی خیلی دوست دارم
:love::love:

Moein
15-01-13, 09:55
سلام دوستان با توجه به اینکه چند روزی است اقا نیما نیستن و ما به امید نوشته های ایشون انجمن رو دنبال میکنیم این تایپیک را زدم تا هوادارن ایشون تا برگشتنشون ابراز لطف و محبتشون را اعلام کنند ان شاء الله یه سورپرایز عالی باشه براشون موقع باز گشتن
دوستان دریغ نکنید

شکلک مورد علاقه اقا نیما :give_rose:

دوست عزیز این طور که بنده مطلع هستم متاسفانه یکی از اقوام ایشون فوت کردند و الان ایشون در اصفهان هستند انشا ا... که خداوند رحمت کند رفتگانشون رو

---------------------------------

نیما خان هم به زودی به تیم مدیریت باز خواهند گشت

موفق باشید

life24
15-01-13, 11:30
سلام
من هم بی صبرانه منتظر آقا نیما و پست های خوب ایشان هستم.
انشالله غم اخر باشد.

STUXNET
15-01-13, 15:09
انشالله غم آخرشون باشه من از همینجا بهشون تسلیت می گم

kara daee
15-01-13, 20:41
خدا رفتگانش رو بیامرزه - غم اخرت باشه نیما خان

nima_hl
15-01-13, 22:53
درود و سلام خدمت همه دوستان عزیز

تشکر از ابراز لطف و توجه همه دوستان :give_rose:

من از تهران با خبر فوت خالم به سمت اصفهان حرکت کردم که در راه بهم خبر رسید که پدرم در بیمارستان بستری شدند

تازه 2-3 روزه از بیمارستان به منزل آمدیم

شکر خدا حال پدر بعد از جراحی نسبتا سنگین رو به بهبود است و فکر کنم هفته آینده بتونم در خدمت دوستان گرامی باشم

در پایان باز از دوستان گرامی که به یادم بودند تشکر میکنم و امیدوارم همیشه در شادی و سلامتی باشند

پاینده باشید

iranch
16-01-13, 10:47
سلام
تسلیت خدمت آقا نیما و امیدوارم غم آخرتان باشد. :give_rose:
انشالله پدر هم به زودی به سلامت کامل برسند. :great:

kara daee
17-01-13, 22:25
اقا نیما ان شاءالله حال پدرتان خوب می شود و شما با خیال راحت بر می گردین :love: