PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب کارت ریدر

iranch
13-01-13, 13:26
سلام
برای نصب کارت ریدر فیش اون رو باید به کدام قسمت مادربورد زد؟ عکس یا نوشته خاصی مد نظر دارید؟
ممنون

The-Joker
13-01-13, 17:10
سلام دوست عزیز .
اگر روی مادربردتون رو نگاه کنید مشاهده می کنید که در قسمتی از مادربرد چند تا پورت 9 پین وجود داره که بالاش یا زیرش نوشته USB ، شما باید سوکت کارت ریدر رو به اونجا وصل کنید که اگر مادربرد شما قابلیت USB3 داره و کارت ریدر شما هم از USB3 پشتیبانی می کنه ، شما سوکتش رو به اونجا وصل کنید .

:give_rose:

iranch
13-01-13, 17:13
سلام
خوب اون که مگر مال یو اس بی جلوی کیس نیست؟

The-Joker
13-01-13, 17:16
خیر عزیز دل ، فرقی نمی کنه : دی

iranch
13-01-13, 17:21
خوب بعد یو اس بی حلوی کیس رو به کجا بزنم؟

The-Joker
13-01-13, 17:29
به یک دونه از پورت های دیگش ، از اون پورت های usb چندین تا روی مادربرد وجود داره ، البته در مدل های قدیمی رو نمی دونم ولی حد اقل دیگه دو تا پورت هستش

The-Joker
13-01-13, 17:32
ببینید عزیز دل
اگر سوکت کارت ریدر شما از این نوعه که باید به یکی از پورت های 9 پین usb وصل بشه
Only the registered members can see the link

اما اگر از نوع 4 پینش هستش شما دورور همون پورت های usb رو نگاه کنید یه پورت 4 پین می بینید که مخصوص کارت ریدر هستش

_Tokhs_
13-01-13, 22:52
ببینید عزیز دل
اگر سوکت کارت ریدر شما از این نوعه که باید به یکی از پورت های 9 پین usb وصل بشه

اما اگر از نوع 4 پینش هستش شما دورور همون پورت های usb رو نگاه کنید یه پورت 4 پین می بینید که مخصوص کارت ریدر هستش

ببخشیدا، این اصلا چی‌ هس؟ چیکار می‌کنه؟ :1. (38)::1. (38)::1. (38):

The-Joker
14-01-13, 11:49
ببخشیدا، این اصلا چی‌ هس؟ چیکار می‌کنه؟ :1. (38)::1. (38)::1. (38):

:1. (38):
عزیز دل عکس اول نمایی از سوکت رم ریدر هستش که به مادربرد وصل میشه برای اینکه کار کنه و عکس دوم هم جایی رو نشون میده که رم ریدر به اونجا وصل میشه رو مادربرد .
بعضی از رم ریدر ها به صورت اکسترنال هستن پس سوکتشون usb هستش که خیلی راحت به یکی از پورت های usb بیرونی مادربرد وصل میشه مثل عکس زیر

بعضی از رم ریدر ها ( کارت ریدر ها ) هم اینترنال هستن که شما اول باید توی جای مخصوص خودش در کیس ببندینش ، مثلآ جای فلاپی و بعدش سوکتش رو به یکی از پورت های اینترنال usb روی مادربرد وصل می کنیدش تا کار کنه مثل عکس زیر

بعضی از رم ریدر ها هم کوچیک هستن که بهشون جیبی می گن که اون هم نیاز به معرفی نداره :lol:

اگر سوال دیگه ایی بود بنده در خدمتم .

_Tokhs_
14-01-13, 12:37
آها، پس این همون رم ریدر خودمونه ، ولی‌ نمیدونستم اینترنال هم داره. چه جالبه. واسه کسانی‌ که زیاد از رم ریدر استفاده می‌کنن خوبه. همیشه تو کیس دارن دیگه. مرسی‌

The-Joker
14-01-13, 16:38
آها، پس این همون رم ریدر خودمونه ، ولی‌ نمیدونستم اینترنال هم داره. چه جالبه. واسه کسانی‌ که زیاد از رم ریدر استفاده می‌کنن خوبه. همیشه تو کیس دارن دیگه. مرسی‌

کاملآ درسته ، بنده خودم از وقتی که یکدونه از این رم ریدر های اینترنال تهیه کردم کارم خیلی راحت شده .
همه ی نوع رم و مموری رو هم ساپورت می کنه

_Tokhs_
14-01-13, 19:32
کاملآ درسته ، بنده خودم از وقتی که یکدونه از این رم ریدر های اینترنال تهیه کردم کارم خیلی راحت شده .
همه ی نوع رم و مموری رو هم ساپورت می کنه

قیمتش چطوریاس؟ برند خاصّی داره؟

The-Joker
14-01-13, 19:40
قیمتش چطوریاس؟ برند خاصّی داره؟

دیگه بسته به خروجی هاش برای رم های مختلف قیمتش هم مختلفه .
متاسفانه من قیمت ندارم ولی فکر می کنم دورور 15 تا 20 تومن باشه یا شایدم کمتر
مدل خاصی هم نداره ولی اگر خواستید بخرید من به شما برند Aserati رو پیشنهاد می کنم ، مال خودم هم همین برنده و خیلی خوبه

_Tokhs_
14-01-13, 20:04
دیگه بسته به خروجی هاش برای رم های مختلف قیمتش هم مختلفه .
متاسفانه من قیمت ندارم ولی فکر می کنم دورور 15 تا 20 تومن باشه یا شایدم کمتر
مدل خاصی هم نداره ولی اگر خواستید بخرید من به شما برند Aserati رو پیشنهاد می کنم ، مال خودم هم همین برنده و خیلی خوبه

همشون دقیقا اندازه فلاپیه؟

The-Joker
14-01-13, 21:20
همشون دقیقا اندازه فلاپیه؟

دقیقآ ممکنه بعضی هاشون اندازه ی فلاپی نباشه ، ولی مطمئن باشید اندازه ی همشون استاندارده و توی کیس جای فلاپی یا جای دیگه جا می خورن