PDA

مشاهده نسخه کامل : قوی کردن بیس الکترونیک

life24
12-01-13, 19:46
سلام
همان طور که دوستان بهتر از بنده می دانید.برای فراگیری سخت افزار و تعمیرات و همچنین عیب یابی اگر نخواهیم فله ای کار کنیم و بفهمیم واقعا در کامپیوتر چه خبر هست.
نیاز مند پایه خوب و قوی الکترونیک داریم. رشته بنده الکترونیک نبوده و چند سال پیش کتاب مدار الکتریکی رو چند فصل خوندم.شامل جریان ها و مقاومت و سلف منبع ولتاژ بود.و جریان و مقاومت و این موراد حساب میشد توش.
اما از خازن و ترانسفورماتور و مرانزیستور و دیود و اینها خبری نبود.چون فکر کنم اینها جزو مدار الکترونیکی هستند تا الکریتیکی.
خلاصه کلام ما اگر بخواهیم Base رو بسازیم تا بتونیم بهتر و راحت تر پیشرفت کنیم برا ی قوی کردن الکترونیک چه کتاب یا نکته و راه حلی مناسب بنده می دانید.
ممنون از دوستان :give_rose:

_Tokhs_
13-01-13, 11:20
سلام،
بنده هم مشکلمو زیر تاپیک این دوستمون مطرح کنم، بنده همین امروز صبح اداره کلّ فنی‌ حرفه‌ای کرج بودم، گفتم می‌خوام که یه دوره الکترونیک کوتاه برم در حدی که پایه ای از این رشته یاد بگیرم. اما اونا گفتن که ما فقط دوره ۱۸ ماهه داریم و از ۷ِ صبح تا ۴ِ بعد از ظهر طول میکشه هر روز.البته گفت که مدرکش بین‌ مللیِ و این حرفا.

گفتم کوتاه تر می‌خوام که گفت برو اموزشگاه آزاد، اموزشگاه‌های آزاد هم که معرفی‌ کردن هیچ کدوم اصلا دوره الکترونیک نداشت، البته داشت ولی‌ بیس الکترونیک موبایل بود!
حالا به نظر شما دوستان چیکار کنم؟
کتاب بگیرم بخونم؟ یا جایی‌ رو سراغ دارید؟
البته یکی‌ از دوستان من رو راهنمایی‌ کرده بود در پیام خصوصی و گفت بود که چی‌ بخونم و چی‌ نخونم، اما خوب حقیقت من بدون مدرس نمیتونم. ممنون میشم اگه راهنمایی‌ کنید.:11():

راستی‌ این رو هم عرض کنم که من می‌خوام برم آموزشگاه تعمیرات سخت افزار و لپتاپ، که همهٔ اموزشگاه‌ها الان خودشون دورهٔ پیشنیاز الکترونیک دارن، می‌خوام بدونم اونا واقعا کافیه یا کمه؟

_Tokhs_
13-01-13, 23:58
ببخشید که من خودم سوال می‌کنم و خودم جواب میدم :1. (38): اما مثل اینکه راه حلشو‌ فهمیدم!
این چارت آموزشیِ مجتمع فنی‌ تهران واسه دور‌ه های برقِ که یه شاخش الکترونیک میباشد .

Download

8038 (Only the registered members can see the link)

alksdj
14-01-13, 00:15
دوستان عزیز چی میخوایین بدونین میشه بیشتر توضیح بدین
من خودم ترم آخر مهندسی الکترونیک ( برق ) هستم

_Tokhs_
14-01-13, 02:30

اگه می‌دونستیم که شما رو به زحمت نمینداختیم. :1. (38):
عرض کردم که، بنده می‌خوام که پایه ای از الکترونیک یاد بگیرم برای ورودِ قوی به تعمیرات سخت افزار.

یکی‌ از دوستان نظرش این بود که : الکترونیک ۱ و ۲ و ۳ دانشگاهی رو بخونم و بعدش هم رو میکرو کنترلر AVR کار کنم.

شما راهی‌ پیشنهاد می‌کنید؟

_Tokhs_
14-01-13, 02:56
مجتمع فنی‌ تهران هم ظاهراً دوره هاش خیلی‌ حرفه‌ای هست و به درد ما نمی‌خوره!

alksdj
14-01-13, 09:36
اگه می‌دونستیم که شما رو به زحمت نمینداختیم. :1. (38):
عرض کردم که، بنده می‌خوام که پایه ای از الکترونیک یاد بگیرم برای ورودِ قوی به تعمیرات سخت افزار.

یکی‌ از دوستان نظرش این بود که : الکترونیک ۱ و ۲ و ۳ دانشگاهی رو بخونم و بعدش هم رو میکرو کنترلر AVR کار کنم.

شما راهی‌ پیشنهاد می‌کنید؟

فکر خوبی هست ولی باید کنارش هم کار عملی انجام بدین
عزیز من سری کتاب به صورت pdf براتون آپلوذ میکنم

life24
14-01-13, 09:42
سلام
ما میخواهیم اگر مادربورد یا گرافیک یا قطعه ای مشکل به هم زد حداقل در سطح مبتدی و متوسط بتونیم تعمیر و عیب یابی کنیم.
منتها با وقتی آدم ندونه خازن چیه و کار دقیقش چیه.یا همین طور سلف و مقاومت و منبع ها و ... . فایده نداره و کسی میشیم که داریم فله ای کار میکنیم.

life24
14-01-13, 09:56
جسارتا یعنی الکترونیک 1 و 2 و 3 را ما از 0 بخونیم و مدارهاشو تحلیل کنیم و کار کنیم؟
مو به مو کتاب رو باید خوند یا فاکتور گرفت ؟

alksdj
14-01-13, 11:08
سلام
ما میخواهیم اگر مادربورد یا گرافیک یا قطعه ای مشکل به هم زد حداقل در سطح مبتدی و متوسط بتونیم تعمیر و عیب یابی کنیم.
منتها با وقتی آدم ندونه خازن چیه و کار دقیقش چیه.یا همین طور سلف و مقاومت و منبع ها و ... . فایده نداره و کسی میشیم که داریم فله ای کار میکنیم.

عزیز اگر میخوایین تعمیرات یاد بگیرید بهترین کار این هست که برید پیش یک تعمیرات کامپیوتر و اونجا کار عملی انجام بدین و تنها هم با کار عملی میتونید یک تعمیر کار بشین

جسارتا یعنی الکترونیک 1 و 2 و 3 را ما از 0 بخونیم و مدارهاشو تحلیل کنیم و کار کنیم؟
مو به مو کتاب رو باید خوند یا فاکتور گرفت ؟

نه عزبز فقط باید با المان ها ، مدارها آشنا بشین و ببینید که این المان ها و مدار ها چه کاری انجام میدن تا بتونید تحلیل کنید

_Tokhs_
14-01-13, 12:39
حالا شما اگه سر فصل‌ها رو به ما بگی‌ که کدومش رو بخونیم ما ممنون میشیم

life24
14-01-13, 21:28
عزیز اگر میخوایین تعمیرات یاد بگیرید بهترین کار این هست که برید پیش یک تعمیرات کامپیوتر و اونجا کار عملی انجام بدین و تنها هم با کار عملی میتونید یک تعمیر کار بشین

نه عزبز فقط باید با المان ها ، مدارها آشنا بشین و ببینید که این المان ها و مدار ها چه کاری انجام میدن تا بتونید تحلیل کنید
سلام
اگر امکان دارد میشه بفرمائید ما دقیقا باید از الکترونیک 1 و 2 چه چیزهایی رو بخونیم؟
دقیقا چه قطعاتی رو باید مطالعه کنیم؟ ایا فقط کارایی رو بفهمیم کافی هست؟ یا مثال های کتاب که مثلا مقاومت و منبع جریان و این موارد ور گذاشته و ولتاژ رو حساب میکنه . این نوع موارد هم باید بخونیم و تحلیل کنیم که قدرت تحلیل مدار داشته اشیم درسته؟

alksdj
14-01-13, 22:12
دوستان عزیز فعلا این دو کتاب در مورد مبانی الکترونیک و قطعات
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

Over_Cracker
27-03-13, 02:32
درود.

جدیدا انتشارات چرتکه یک سری کتب بسیار مفید در باب بیسک الکترونیک و تعمیرات چاپ کرده که پیشنهاد میکنم تمامی علاقمندان با توجه در سطحی که قرار دارند تهیه و مطالعه کنند.

1-الکترونیک خیلی هم مشکل نیست

2-اصول کار و و روش های آزمایش قطعات و مدارهای الکترونیکی

3-راهنمای خواندن نقشه های الکترونیک

4-راهنمای استفاده از اسیلوسکوپ و سایر ابزارهای تست

5-نگاهی به دنیای پر رمز و راز نوسان سازها

6-صد و یک کاردستی جالب با الکترونیک

یک دفعه این کتاب را نگیرید. یکیش را بگیرید و 6 ماه وقت بگذارید و دو سه دور مطالعه کنید و کار عملی انجام بدید و بعد برید سراغ بعدی. بدست آوردن تخصص در یک رشته حداقل 2 سال طول میکشه به شرط کار مداوم و روزانه

ساخت کیت های آماده فراموش نشه.این کیت ها را برای خودتون تحلیل کنید خیلی چیزها دستگیرتون میشه.