PDA

مشاهده نسخه کامل : در رابطه با مادربرد asrock h61icafe

nima3p2p
09-01-13, 22:12
سلام دوستان
من تازه واردم و این اولین تاپیکی هست که میزنم
یه سوال در مورد این مادربرد دارم
من یه پاور 330 وات گرین دارم ولی توی عکس این مادربرد
یه چیزی هست که پاور من او نو نداره توی عکس هم مشخص
کردم حال شما بگید من چکار کنم ایا با همین پاور میشه راحش انداخت
یا یه پاور دیگه باید بخرم
ممنون از همراهی های شما
8020

Over_Cracker
10-01-13, 03:51
سلام دوستان
من تازه واردم و این اولین تاپیکی هست که میزنم
یه سوال در مورد این مادربرد دارم
من یه پاور 330 وات گرین دارم ولی توی عکس این مادربرد
یه چیزی هست که پاور من او نو نداره توی عکس هم مشخص
کردم حال شما بگید من چکار کنم ایا با همین پاور میشه راحش انداخت
یا یه پاور دیگه باید بخرم
ممنون از همراهی های شما
8020

درود گرامی.

شروع فعالیتتون را در SSA Forum تبریک میگم.

مادربرد های جدید برای دریافت برق CPU از پاور،از سوکت 8 پین استفاده می کنند(قدیمی ها 4 پین بودند)

اگر قرار باشه که روی یک مادربرد حرفه ای،CPU بیش از 50% آور ولتاژ و کلاک بشه،باعث کشیدن بیشتر جریان میشه و این جریان بالا باعث داغ شدن سیم های برق رسانی به CPU در سوکت های 4 پین میشه و همچنین باعث افت ولتاژ و ناپایداری ولتاژ میشه!

اما در مورد مادربرد شما،از هر پردازنده ای هم استفاده کنید،احتیاجی به پاوری با سوکت 8 پین CPU نیست و کافیه که شما همون سیم 4 پین را جا بزنید و سیستم را بدون نگرانی راه اندازی کنید.

ess_1362
10-01-13, 08:31
اگر پاور شما سوکت 4 پین داره مشکلی نداره و می تونید استفاده کنید و مشکلی هم پیش نخواهد آمد
اگر هم خیلی به این موضوع حساس هستید در بازار تبدیل مولکس به 6 پین وجو داره و می تونید تهیه کنید و یک یا دو تا از رابط فیش ها مولکس به یک 6 پین تبدیل میشه و می تونید نصب و استفاده کنید
ضمن اینکه با توجه به پردازنده شما اگر هم کلا از این سوکت را وصل نکنید هم باز سیستم روشن میشه و مشکلی پیش نمیاد

nima3p2p
10-01-13, 12:06
ممنون دوستان من رو از یه چالش بزرگ نجات دادیدیه سوال دیگه اون سوکت چهار پین رو به سمت راست وصل کنم یا چپ

The-Joker
10-01-13, 12:58
ممنون دوستان من رو از یه چالش بزرگ نجات دادیدیه سوال دیگه اون سوکت چهار پین رو به سمت راست وصل کنم یا چپ

فرقی نمی کنه دوست عزیز .
شما به سمت راست وصل کنید : دی