PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نرم افزار Convert X to DVD 4

Just Intel
03-01-13, 00:42
با سلام
قبل از هرچیز اگه تاپیک رو جای خوبی ایجاد نکردم ببخشید ...
و اما سوال ...
من وقتی که با این نرم افزار یک فیلم رو کانورت می کنم و به شکل منو دار در میارم کیفیت فیلم نسبت به فایل MKV که بوده خیلی افت می کنه در صورتی که خودم فیلم هایی رو دیدیم که کانورت شدن و کیفیت بسیار خوبی هم داشتن . اگه میشه راهنمایی کنید که آیا میشه از افت کیفیت فیلم جلوگیری کرد .
.
سوال دوم
من وقتی که می خوام کاور فیلم مورد نظرو به عنوان منو در نظر بگیرم و از منو های موجود در نرم افزار استفاده نکنم در این کار ناموفق هستم .
.
با تشکر :11()::11()::11()::11():

mohamad70
03-01-13, 09:45
با سلام
قبل از هرچیز اگه تاپیک رو جای خوبی ایجاد نکردم ببخشید ...
و اما سوال ...
من وقتی که با این نرم افزار یک فیلم رو کانورت می کنم و به شکل منو دار در میارم کیفیت فیلم نسبت به فایل MKV که بوده خیلی افت می کنه در صورتی که خودم فیلم هایی رو دیدیم که کانورت شدن و کیفیت بسیار خوبی هم داشتن . اگه میشه راهنمایی کنید که آیا میشه از افت کیفیت فیلم جلوگیری کرد .

سلام

رزولوشن و کدک و ویدئو بیت ریت فیلم اصلی تون که می خواهید تبدیل کنید چی هست ؟؟ ( اگر نمی دونید برای دونستنش از نرم افزار Media Info استفاده کنید )

در نرم افزار Convert X to DVD چه تنظیماتی رو برای ویدئو انتخاب می کنید ؟

Just Intel
03-01-13, 12:40
سلام

رزولوشن و کدک و ویدئو بیت ریت فیلم اصلی تون که می خواهید تبدیل کنید چی هست ؟؟ ( اگر نمی دونید برای دونستنش از نرم افزار Media Info استفاده کنید )

در نرم افزار Convert X to DVD چه تنظیماتی رو برای ویدئو انتخاب می کنید ؟
فیلمی که می خوام کانورت کنم MKV هستش و رزولوشن 1280*720 هستش
تنظیمات نرم افزار را هم تغیر نمی دم .

mohamad70
03-01-13, 12:52
فیلمی که می خوام کانورت کنم MKV هستش و رزولوشن 1280*720 هستش
تنظیمات نرم افزار را هم تغیر نمی دم .

این نرم افزار برای تبدیل فرمت فیلم به فرمت استاندارد DVD هست.

شما در فرمت استاندارد DVD حداکثر رزولوشنی که می تونید استفاده کنید 720x576 هست !

شما در واقع دارید یک فرمت HD رو به فرمت DVD تبدیل می کنید که افت کیفیت یه امر طبیعی هست.

Just Intel
03-01-13, 13:17
چه جوری می تونم عکس مورد نظرمو به عنوان منو قرار بدم ؟

mj558
06-01-13, 22:39
توی نت یه آموزش پی دی اف براش هست بگردی پیدا میکنی من داشتم پاک شده
راحته پیدا نکردی پیام بده یه کاریش برات میکنم ردیف میکنی چون الان نصب ندارم نمیدونم کدوم گزینه است فردا یه نگاه میکنم میگم
درباره کیفیت هم افت میکنه چون شما داری رزولوشن پایین میاری

اینجا را ببین

Only the registered members can see the link