سلام دوستان خسته نباشید.من یک مادر برد p55-usb3 دارم و بقیه اجزای کامپیوترم هم به شرح زیر هست:
گرافیک:Nvidia Geforce 250GTS
پردازنده:CORE i3 2.93GHZ
رم: 2تا رم 2گیگ 1333
حالا من میخوام گرافیک و رم و پردازنده ام را عوض کنم و قوی تر کنم.
سوالی که دارم یکیش اینه که آیا GeForce GTX 480 روی مادر برد من جواب میده؟
و اینکه تایمینگ رم چیه؟و از کجا بفهمم تایمینگ رم من چقدره و من میخوام رم کامپیوترمو به 8 گیگ برسونم یعنی یک 4گیگ دیگه اضافه کنم و اینکه تایمینگ اون رم های جدید باید چقدر باشه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین و اگه قطعه پیشنهادی هم دارین بگین.
ahmaden
31-12-12, 19:29
سلام دوست عزیز ،
بله کارت 480 رو میتونید روی همین بورد فعلی با همین پردازنده و رم نصب کنید و مشکلی نداره ، البته بشرطی که منبع تغذیه شما جوابگوی توان مورد نیاز کارت گرافیک باشه (مدل پاورتون رو ذکر نکردید)
درضمن پیشنهاد من اینه که 480 نخرید مشکل حرارتی داره دوست عزیز یه 560ti بخرید اگه بودجه اش رو دارید یا اگه بیشتر میتونید هزینه کنید 660 .
تایمینگ رم (یا همون زمان تاخیر ) یکی از مشخصه های اصلی هر حافظه مموری میباشد ، این مقدار هرچقدر پایینتر باشه بهتر است . تایمینگ های اصلی عبارتند از : cl,trcd,trp,tras مثلا رمهای 1333mgz معمولا تایمنیگ9-9-9-24 دارند.
برای مشاهده تایمینگ رم میتونید از نرم افزار memset یا cpu-z تب مموری یا خود بایوس مادربورد استفاده کنید (فقط دقت کنید با نرم افزر اولی میتونید مقادیر رو تغییر بدید که ممکنه موجب ناپایداری بشه اگه دفعه اولتون هست هواستون باشه)
ضمنا اگر میخواید حافظه مموری جدید بخرید باید مشخصاتش با حافظه های فعلی شما یکی باشه یعنی ddr3-1333 باشه (ترجیحا رم ها یک برند باشند برای کارایی بهتر)
امیدوارم خوب راهنماییتون کرده باشم:cool:
موفق باشید.
maaniteh
31-12-12, 21:24
مرسی از راهنماییتون دوست گرامی. من کیسو باز کردم منبع تغذیه که دارم green 585 watt هست.آیا این منبع تغذیه کافی هست یا کمه؟
رمی که دارم 2تا Cruise memor هست که روش نوشته AMD black edition rampage 2
و سایر مشخصات رم نوشته:
ddr3-1.4v.c9 xmp 1.1
ddr3 2GB 1600 MHZ up to 1866MHZ made in UK
من قبلا یک جایی خونده بودم یک دستوری زدم تو start که باس رم نوشت 1333 حالا من از CPU-z اسکرین شات گرفتم شما بگین باس رم من چقدره؟7960
میخواستم سوال کنم که این رم الان به مادربرد من که p55-usb 3 rev1 هست و DDR3 2200/1333/1066/800 MHz ساپرت میکنه هماهنگی داره؟و آیا باید تنظیماتی انجام بدم یا عوضش کنم یا اینکه میخواهم رم را به 8گیگ برسونم 2تا دیگه از این بخرم؟
و یک سوال دیگه اینگه شما گفتید GTX 560Ti بخرم این گرافیک زده GDDR5 هست و مادر برد من زده DDR3 مشکلی نیست؟ و اینکه گرافیک های GTX560 و GTX 580 و GTX 660 روی مادربرد من جواب میده؟ و اگه میده بین این 3 کدوم از همه بهتره.
ممنون منتظر جوابتون هستم.
ahmaden
31-12-12, 22:36
مدل رفرنس کارت 480 مصرفی حدود 500 وات داره تحت لود ؛ و پاور 585 واتی به هیچ وجه پاسخگو نیست ( پردازنده 73 وات و سایر قطعات هم هستن....)
ببخشید متوجه نشدم من ، شما مشخصات رم رو cruise memor رو گذاشتید ولی توی تب cpu-z من رم patriot میبینم !
به هر حال رمی که مشخصاتش رو گذاشتید( cruise black edition ) میتونید با اورکلاک به 1866 مگارهتز برسونید و پلتفرم p55 هم که دارید برای اورکلاک عالی هست
در مورد سوال اخرتون هم ddr3 که روی مادربورد زده مربوط به حافظه اصلی رم هست . ربطی به هم ندارند.
همه این کارت گرافیک ها هم روی بورد شما جواب میدن به شرطی که منبع تغذیه مناسب داشته باشید (البته 660 بخرید کمی bottleneck داره با cpu i3 530 )
maaniteh
01-01-13, 01:29
ممنون از پاسختون دوست عزیز . با این حساب من چه منبع تغذیه ای بگیرم خوبه؟
من cpu-z رو پاک کردم آخرین نسخه را هم نصب کردم باز هم همین اطلاعاتو میده ولی من اطلاعات
cruise black edition را از روی خود رم نوشته شده بود برداشتم. نمیدونم شاید cpu-z روی کامپیوتر من درست کار نمیکنه و یا چیز دیگه ای هست حالا من از سایت خود cruise مشخصات رم در آوردم و این لینک رم من هست Only the registered members can see the link rand=DCmxiXyRz/OyGzJbC6w8+w==&caller=kU77EGXUYcMQ/saiQdjkaNzvqgC9bP27X+3gxnKjnm2dOMRGhFTRrOtMnQaVpUb V (Only the registered members can see the link V).درضمن این رم من نوشته AMD serie من پردازنده ی intel دارم مشکلی نداره چون پردازنده ی جدید هم Intel core i5 میخوام بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟بخوام رم به 8 گیگ برسونم باید 2تا دیگه از همین بندازم یا رم دیگه ای با اینا هماهنگ هست؟
این همیشه برای من سوال بوده که وقتی توی مشخصات مادربرد من نوشته شده که DDR3 2200/1333/1066/800 MHz ساپرت میکنه به عنوان مثال الان این رم cruise black edition من که 1600 هست و به 1866 هم میرسه تداخل و یا عدم هماهنگی نداره؟ چون جزو DDR3 2200/1333/1066/800 MHz نیست.
من میخواهم پردازنده رو هم عوض کنم و به احتمال زیاد core i5 بزارم.آیا اونموقع با GTX 660 مشکل bottleneckبرطرف میشه؟بین 580 و 660 کدوم بهتره؟
قویترین پردازنده ی core i5 کدام مدل هست؟
ممنون میشم جواب بدین.