سلام من به تازگی سی پی یو 3870 را خریده ام هنگام باز کردن ویدیو ها لرزش وجود دارد و پنجره ها هم با لرزش کشیده میشود اصلا تصویر کیفیت مطلوبی ندارد در توضیحات این پردازنده امده که ویدیو های hd را براحتی میتواند باز کند حالا من برای استفاده از این گرافیک درونی باید کاری انجام بدهم؟
nima_hl
25-12-12, 22:55
سلام من به تازگی سی پی یو 3870 را خریده ام هنگام باز کردن ویدیو ها لرزش وجود دارد و پنجره ها هم با لرزش کشیده میشود اصلا تصویر کیفیت مطلوبی ندارد در توضیحات این پردازنده امده که ویدیو های hd را براحتی میتواند باز کند حالا من برای استفاده از این گرافیک درونی باید کاری انجام بدهم؟
سلام
درایور چی نصب کردید ؟
پیشنهاد میکنم آخرین درایور را از سایت amd (Only the registered members can see the link) دانلود و نصب بفرمائید
من با 3670 به راحتی بلوری تماشا میکنم 3870 که جای خود داره :wink:
اگر درایور را درست نصب فرمودید بفرمائید تا موارد دیگر را با هم چک کنیم
kara daee
25-12-12, 23:12
سلام
درایور چی نصب کردید ؟
پیشنهاد میکنم آخرین درایور را از سایت amd (Only the registered members can see the link) دانلود و نصب بفرمائید
من با 3670 به راحتی بلوری تماشا میکنم 3870 که جای خود داره :wink:
اگر درایور را درست نصب فرمودید بفرمائید تا موارد دیگر را با هم چک کنیم
سلام اقا نیما گل
نه درایور های مادربورد رو نصب کردم اگه بشه یه لینک مستقیم بده من نمیتونم پیدا کنم ممنونم
nima_hl
26-12-12, 01:26
سلام اقا نیما گل
نه درایور های مادربورد رو نصب کردم اگه بشه یه لینک مستقیم بده من نمیتونم پیدا کنم ممنونم
ویندوز 32 بیتی نصب کردید یا 64 بیت ؟
kara daee
26-12-12, 08:50
ویندوز 32 بیتی نصب کردید یا 64 بیت ؟
اکس پی رو 32 بیتی و 7 رو 64 بیتی نصب کرده ام
nima_hl
26-12-12, 10:12
اکس پی رو 32 بیتی و 7 رو 64 بیتی نصب کرده ام
روی هر دو ویندوز همین مشکل وجود دارد ؟
برای ویندوز xp این (Only the registered members can see the link) درایور و برای ویندوز 7 این (Only the registered members can see the link) درایور را دانلود کنید
kara daee
26-12-12, 23:17
برای ویندوز 7 لازم نیست درایور نصب بشه اما واسه اکس پی با لینکی که اقا نیما دادن مشکل حل شد