mrwalt
22-12-12, 17:10
سلام به همه
چند وقتی هست همش دارم طراحی یه میز کامپیوتر رو انجام میدم که هم کیس هست هم میز کامپیوتر یعنی قطعات کیس رو این میز کامپیوتر پیاده میشه...
این تاپیک رو باز کردم تا هر نوع سوالی داشتم اینجا بپرسم تا به مشکلی بر نخورم همه چی منظم انجام بشه
فعلا تا کسیو پیدا نکنم کمکم کنه تا کار رو شروع کنم کار ساختش شروع نمیشه،ولی با این تاپیک طرح کامل تر میشه همه چی حساب شده تر میشه
طرح میز این هست:
78947895789678977898
سایز بزرگ ترم خواستین بگین رندر بگیرم
این کار رو من با MDF کار کردم اما با ورق الومینیم درست بشه بهتره حالا اولین سوال
به نظرتون با همین MDF ساخته بشه مشکل حرارت پیدا میکنم؟
یه سوال دیگه
من خودم مشکل جسمی دارم نمیتونم دنبال کاراش بیفتم دنبال یکی هستم(تو تهران) که ذوغ و شوق داشته باشه از سخت افزارو این چیزا سر در بیاره کمکم کنه این طرح رو اجرا کنم خودم هم طراحی هاشو انجام میدم
اگه کسی باشه کمکم کنه منم یه هزینه ای به خاطر کمکش بهش میدم
حالا تاپیک باز شده دیگه هرکی هر نظری داره هرجور که میتونه کمک کنه
مشکل هزینه هم ندارم هر قطعه ای لازم باشه میگیرم
یه جور پروژه ای هست که اگه خوب انجام بشه میتونیم به اسم همین انجمن تو اینترنت بزاریم
اینم بگم طرح فعلا 100%کامل نیست اونقد باهاش ور میرم تا خوب در بیاد
:wink:حالا کی پایست بیاد این پروژه ملی رو انجام بدیم؟:wink:
چند وقتی هست همش دارم طراحی یه میز کامپیوتر رو انجام میدم که هم کیس هست هم میز کامپیوتر یعنی قطعات کیس رو این میز کامپیوتر پیاده میشه...
این تاپیک رو باز کردم تا هر نوع سوالی داشتم اینجا بپرسم تا به مشکلی بر نخورم همه چی منظم انجام بشه
فعلا تا کسیو پیدا نکنم کمکم کنه تا کار رو شروع کنم کار ساختش شروع نمیشه،ولی با این تاپیک طرح کامل تر میشه همه چی حساب شده تر میشه
طرح میز این هست:
78947895789678977898
سایز بزرگ ترم خواستین بگین رندر بگیرم
این کار رو من با MDF کار کردم اما با ورق الومینیم درست بشه بهتره حالا اولین سوال
به نظرتون با همین MDF ساخته بشه مشکل حرارت پیدا میکنم؟
یه سوال دیگه
من خودم مشکل جسمی دارم نمیتونم دنبال کاراش بیفتم دنبال یکی هستم(تو تهران) که ذوغ و شوق داشته باشه از سخت افزارو این چیزا سر در بیاره کمکم کنه این طرح رو اجرا کنم خودم هم طراحی هاشو انجام میدم
اگه کسی باشه کمکم کنه منم یه هزینه ای به خاطر کمکش بهش میدم
حالا تاپیک باز شده دیگه هرکی هر نظری داره هرجور که میتونه کمک کنه
مشکل هزینه هم ندارم هر قطعه ای لازم باشه میگیرم
یه جور پروژه ای هست که اگه خوب انجام بشه میتونیم به اسم همین انجمن تو اینترنت بزاریم
اینم بگم طرح فعلا 100%کامل نیست اونقد باهاش ور میرم تا خوب در بیاد
:wink:حالا کی پایست بیاد این پروژه ملی رو انجام بدیم؟:wink: