سلام به همگی
من قصد دارم CPU سیستمم رو هوض کنم
ممنون میشم مناسبترین گزینه رو با توجه به این مشخصات به من بگید
مادربرد: ASUS P5P41T LE
رم: (Patriot 2GB PC3-10600 1333MHz (*2
'گرافیک: HIS 6450
سی پی یو فعلی: (Intel Pentium Processor E5300 (2M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB
قیمت هم زیاد نمیخوام هزینه کنم اما شما هر چی مناسب میدونید بگید تا در نهایت ببینم چکار کنم بهتر هست
=======
سی پی یو فعلی هم خیلی عالیه و مشکل خاصی باهاش ندارم
فقط چون مدتی قبل رم ها رو عوض کردم و رم فعلی FSB 1333 هست و این سی پی یو نهایت زورش با اورکلاک fsb 950 هست البته دقیق یادم نیست موقع اورکلاک تا چند ساپورت میکرد ولی همین حدود بود
اینم بگم زیاد سررشته ندارم و برای اورکلاک فقط گزینه های پیشفرض که در تنظیمات بایوس بود تست کردم
======
ممنون از همه :love:
nima_hl
18-12-12, 10:04
سلام به همگی
من قصد دارم CPU سیستمم رو هوض کنم
ممنون میشم مناسبترین گزینه رو با توجه به این مشخصات به من بگید
مادربرد: ASUS P5P41T LE
رم: (Patriot 2GB PC3-10600 1333MHz (*2
'گرافیک: HIS 6450
سی پی یو فعلی: (Intel Pentium Processor E5300 (2M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB
قیمت هم زیاد نمیخوام هزینه کنم اما شما هر چی مناسب میدونید بگید تا در نهایت ببینم چکار کنم بهتر هست
=======
سی پی یو فعلی هم خیلی عالیه و مشکل خاصی باهاش ندارم
فقط چون مدتی قبل رم ها رو عوض کردم و رم فعلی FSB 1333 هست و این سی پی یو نهایت زورش با اورکلاک fsb 950 هست البته دقیق یادم نیست موقع اورکلاک تا چند ساپورت میکرد ولی همین حدود بود
اینم بگم زیاد سررشته ندارم و برای اورکلاک فقط گزینه های پیشفرض که در تنظیمات بایوس بود تست کردم
======
ممنون از همه :love:
سلام
در پلتفرم 775 کنترلر مموری بر روی مادربرد است نه درون پردازنده
به عبارتی تغییر پردازنده تقریبا هیچ ارتباطی با آورکلاک رم نخواهد داشت
البته مادربرد شما به راحتی میتونه از رم 1333 پشتیبانی کنه در بایوس یکم جستجو بفرمائید :wink:
hnm
18-12-12, 10:22
سلام
ممنون بابت توضیحات
قصدی برای اورکلاک ندارم فقط جهت تست انجام دادم
به این خاطر میخوام سی پی یو رو عوض کنم که فکر میکنم وقتی سی پی یو با fsb 800 کار میکنه رم هم فرقی نداره اگه fsb بالاتری از سی پی یو داشته باشه نمیدونم برداشت درستی هست یا نه
اگه درست باشه و با تعویض سی پو، رم هم در نهایت کاراییش بازده داشته باشه و هزینه هم مقرون به صرفه باشه نسبت به ارتقای کارایی قصد انجامش رو دارم
در تنظیمات بایوس تا اونجا که یادمه دیدم که باس رم دو تا گزینه براش بود یکی اتوماتیک و دیگری هم یه عددی بود فکر کنم همون 800 (که نهایت باس CPU در حالت نرمال هست) به همین خاطر هم فکر میکنم که برداشتم در مورد ارتباط FSB در رم و سی پی یو درسته
اگه فکر میکنید غیر از این باید باشه برم و دقیق تر بگردم داخل تنظیمات
خب حالا با همه اینها یکی از اساتید محبت کنه برای من شفاف سازی کنه یه کم:1. (35):
میخوام بببینم که چه کاری بهتره و اگه تعویضش با یه CPU که در باس 1333 کار کنه تاثیر + در عملکرد رم و در کل سیستم داره ایا این تاثیر با توجه به هزینه اش مقرون به صرفه هست یا نه
چقدر حرف زدم ها:1. (27):
ببخشید طولانی شد
mamehdi
18-12-12, 10:24
سلام
در پلتفرم 775 کنترلر مموری بر روی مادربرد است نه درون پردازنده
به عبارتی تغییر پردازنده تقریبا هیچ ارتباطی با آورکلاک رم نخواهد داشت
البته مادربرد شما به راحتی میتونه از رم 1333 پشتیبانی کنه در بایوس یکم جستجو بفرمائید :wink:
نيما جان فكر كنم منظور دوستمون از اور cpu رسيدن به fsb 1333 هست كه فركانس رمشان از 1333 پائينتر نياد چون 5300 رو fsb800 كار ميكنه و من هم با مادربرد شبيه به ايشون كار كردم و توي setup ضريبي كه بشه رم رو توي فركانس 1333 تنظيم كرد نداره پس فركانس رم هم رو 800 منتها با تامينگ كمتر كار ميكنه اگر دوستمون اصرار به تعويض cpu دارند ميتونند مبلغشون را بگند تا بهتر بتونيد شما راهنمايي كنيد
البته قبل از تعويض cpu بهتر است bios مادربرد را up كنند
با تشكر
hnm
18-12-12, 10:32
نيما جان فكر كنم منظور دوستمون از اور cpu رسيدن به fsb 1333 هست كه فركانس رمشان از 1333 پائينتر نياد چون 5300 رو fsb800 كار ميكنه و من هم با مادربرد شبيه به ايشون كار كردم و توي setup ضريبي كه بشه رم رو توي فركانس 1333 تنظيم كرد نداره پس فركانس رم هم رو 800 منتها با تامينگ كمتر كار ميكنه اگر دوستمون اصرار به تعويض cpu دارند ميتونند مبلغشون را بگند تا بهتر بتونيد شما راهنمايي كنيد
البته قبل از تعويض cpu بهتر است bios مادربرد را up كنند
با تشكر
ممنون از هر دو عزیز:love:
دقیقا همینی که شما میفرمایید منظورم هست
در مورد مبلغ محدودیتی نمیخوام قائل بشم البته مادامی که بهبودی که در عملکرد رم و کل سیستم ایجاد میشه ارزش اون قدر هزینه رو داشته باشه
ممنون
====
الان ریست کردم که این دو مورد رو چک کنم و خدمتتون بگم
ستاپ رو برای فرکانس رم چک کردم همونطور که عرض کردم دو گزینهی اتوماتیک و 800 رو داره
بایوس هم بررسی کردم آخرین ورژن هست 0604
mamehdi
19-12-12, 08:46
در مورد cpu كه بتونيد بخريد دو هسته اي سري E8xxxx بايد حدود 200 الي 300 و چهار هسته اي سريهاي Q8xxxx و Q9xxxx كه فكر كنم از 300 تا 400 باشه بايد بخريد البته دست دو هست و باكس فكر نكنم پيدا بشه