PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب نشدن ویندوز بعد از تعمیر مین برد

elect2
17-12-12, 23:39
سلام یک مادر برد گیگا 8S661FXM-RZ هست که بعد از باز کردن سیستم دیدم2 تا از خازنهای دور cpu ورم کرده هستند هر 2 رو با نمونه مشابه تعویض کردم برای اطمینان سومی رو هم که در کنار این 2تا بود با اینکه باد کرده نبود تعویض کردم که تصویر اومد ولی مشکلی که دارم ویندوز روش نصب نمیشه یعنی تا آخر میره موقعی که سیستم ریستارت میشه (در مرحله آخر نصب xp) میخواد ویندوز بیاد بالا رو صفحه سیاه میمونه و
صفحه آبی میومد البته بعضی وقتا هم نمیاد همون ارور صفحه مرگ
رم و هارد رو چک کردم و اطمینان دارم سالمن چون رو یه سیستم دیگه نصب و ویندوز رو عوض کردم مشکلی نبود حالا سوالم اینه امکان داره خازنهای طرف چپ و راست سی پی یو هم خراب باشند البته نشانه ای از خرابی ندارند؟دوستان مشکل از کجاست به نظر شما؟

nima_hl
18-12-12, 03:41
سلام یک مادر برد گیگا 8S661FXM-RZ هست که بعد از باز کردن سیستم دیدم2 تا از خازنهای دور cpu ورم کرده هستند هر 2 رو با نمونه مشابه تعویض کردم برای اطمینان سومی رو هم که در کنار این 2تا بود با اینکه باد کرده نبود تعویض کردم که تصویر اومد ولی مشکلی که دارم ویندوز روش نصب نمیشه یعنی تا آخر میره موقعی که سیستم ریستارت میشه (در مرحله آخر نصب xp) میخواد ویندوز بیاد بالا رو صفحه سیاه میمونه و
صفحه آبی میومد البته بعضی وقتا هم نمیاد همون ارور صفحه مرگ
رم و هارد رو چک کردم و اطمینان دارم سالمن چون رو یه سیستم دیگه نصب و ویندوز رو عوض کردم مشکلی نبود حالا سوالم اینه امکان داره خازنهای طرف چپ و راست سی پی یو هم خراب باشند البته نشانه ای از خرابی ندارند؟دوستان مشکل از کجاست به نظر شما؟

سلام

به طور حتم نمیشه در این مورد نظر داد ولی معمولا زمانی که خازنها به مرحله باد کردن میرسند ممکنه به ماسفتها ، کامپوننتهای مدار تغذیه ، کنترلر رم و ...... آسیب برسانند و اصطلاحا مادربرد حتی پس از تعویض خازنها قشی میشه ( به صورت رندم تصویر یا بلو اسکرین میده )

شما خازنهای دیگه را هم تست بفرمائید ولی احتمالا باید مادربرد را تعویض بفرمائید یا توسط سک تعمیر گاه مجهز اقدام به تعمیر بفرمائید

elect2
19-12-12, 13:28
سلام قربان تمام خازنهای دور سی پی یو رو عوض کردم الان ویندوز نصب میشه و وارد ویندوز میتونیم بشیم و بطور صحیح کار میکنه ولی موقعی که سیستم و خاموش میکنی یا مخصوصا از برق میکشی بعد از حالت لود ویندوز که باید بیاد بالا نمیاد و صفحه سیاه است و بعد از چند دقیقه بلو اسکرین میده
دوستان دیگه نظر ندارن؟مطمئنا قابل تعمیره چون وقتی دوباره ریست میکنم از طریق سیف مود ویندوز بالا میاد ولی از طریق معمولی نمیاد

elect2
31-12-12, 14:36
سلام دوستان چند روزیه منتظر جوابم اگه میشه راهنمایی کنید

Over_Cracker
01-01-13, 01:18
درود.

تمامی خازن های روی برد را باید از لحاظ ظرفیت و نشتی تست کنید.(مخصوصا اطرف CPU،هم 16 ولت و هم 6.3 ولت و اطراف اسلات گرافیک،چیپ شمالی و جنوبی)

ولتاژ دو سر خازن های 6.3 ولت دور CPU ،در هنگام روشن شدن سیستم تا لحظه ای که صفحه سیاه میاد و بلو اسکرین میشه را ثبت و اعلام کنید و همچنین زمانی که در حالت سیف مود بدون اشکال سیستم بالا میاد.

بایستی از دیباگر هم استفاده کنید و کدهاشو بررسی کنید که در چه مرحله سیستم کرش میکنه!