به تازگی یک دی وی دی پلیر مارشال خریدم که هارد هم باز میکنه تقریبا تمام فرمتها رو هم باز میکنه اما در برخی موارد صدا نمیاد و تصویر داره و برعکس ( معمولا ویدیو هایی که از ماهواره دانلود شده و تبدیل میشوند چنین اند ) خواهشا کمک کنیدواقعا در مانده شده ام
The-Joker
15-12-12, 18:31
سلام .
این به خاطر اینه که کودک صدا و تصویر مورد نظر رو دی وی پلیر نیستش ، اگر بتونید کودکاشو گیر بیارین و روش بریزین مشکلتون حل میشه .
شرمنده بنده کودکاشو ندارم :lol:
kara daee
15-12-12, 19:51
سلام .
این به خاطر اینه که کودک صدا و تصویر مورد نظر رو دی وی پلیر نیستش ، اگر بتونید کودکاشو گیر بیارین و روش بریزین مشکلتون حل میشه .
شرمنده بنده کودکاشو ندارم :lol:
ببخشید این کودک چی هست از کجا باید دانلود بشه ؟ رویی چه چیزی باید ریخته بشه
ممنون بابت پاسختان
The-Joker
15-12-12, 21:33
خواهش می کنم .
اگر بتونید مدل دقیق دی وی دی پلیرتون رو ذکر کنید ، بنده راحت تر می تونم کودکایه مورد نظر رو اگر داشته باشه پیدا کنم براتون ، خودتون هم اگر تو اینترنت سرچ کنید می تونید پیدا کنید .
شما کودک رو رویه فلش می ریزی و بعدش به دی وی دی وصل می کنیدش ، بعدش از داخل تنظیمات یا setup دی وی دی گزینه ی بروز رسانی از طریق usb یا گزینه ی دیگه رو انتخاب می کنیدو می ذارید نصب بشه .
البته بازم می گم ، ممکنه که کودک مورد نظر نباشه ولی شما مدل بگو :lol: .
kara daee
15-12-12, 23:06
Only the registered members can see the link
هم ماهواره ایرانیه هم دی وی دی پلیر - خیلی ممنونم که راهنمایی ام میکنید
ببخشید نمیشه با تغییراتی در صدایه ویدیو کاری کرد
پیگیری موضوع در پی تی
Pami
16-12-12, 11:32
فرمت ضبط شده از روی ریسیور ها معمولا MPG فشرده نشده هست ، هم حجم فایل بسیار بالاست هم به علت ضعف پردازنده های ریسیور ها صدا و تصویر سینک نمیشن
به راحتی یک برنامه تبدیل فرمت مثل ImToo یا هر چیز دیگه ای که تو اینترنت پر هست بگیرید و به فرمت AVI یا ... که فشرده سازی بهتر و سینک بهتری دارن تبدیل کنید
به نظر من مشکل از Codec نیست ، MPG فرمت کمیابی نیست که ساپورت نشه مشکل از ضعف ریسیور در ضبط کردن هست
البته از جنس درجه 3 همچون مارشال هم نباید گذشت و بی تقصیر گذاشت !
kara daee
16-12-12, 14:50
فرمت ضبط شده از روی ریسیور ها معمولا MPG فشرده نشده هست ، هم حجم فایل بسیار بالاست هم به علت ضعف پردازنده های ریسیور ها صدا و تصویر سینک نمیشن
به راحتی یک برنامه تبدیل فرمت مثل ImToo یا هر چیز دیگه ای که تو اینترنت پر هست بگیرید و به فرمت AVI یا ... که فشرده سازی بهتر و سینک بهتری دارن تبدیل کنید
به نظر من مشکل از Codec نیست ، MPG فرمت کمیابی نیست که ساپورت نشه مشکل از ضعف ریسیور در ضبط کردن هست
البته از جنس درجه 3 همچون مارشال هم نباید گذشت و بی تقصیر گذاشت !
ممنون بابت پاسختان البته نظر شما در این مورد درست نیست چون دی وی دی ویدیو های 1080 را براحتی باز میکند بنده با پیگیری در پرشین تولز به این نتیجه رسیده ام که این دی وی دی فرمت صدایی ac3 را نمیتواند باز کند حالا مشکل در این است که با چه نرم افزاری صدایه استخراج شده و تبدیل شده بهacc را با فیلم ترکیب کنم بازم ممنون
mohamad70
16-12-12, 16:51
ممنون بابت پاسختان البته نظر شما در این مورد درست نیست چون دی وی دی ویدیو های 1080 را براحتی باز میکند بنده با پیگیری در پرشین تولز به این نتیجه رسیده ام که این دی وی دی فرمت صدایی ac3 را نمیتواند باز کند حالا مشکل در این است که با چه نرم افزاری صدایه استخراج شده و تبدیل شده بهacc را با فیلم ترکیب کنم بازم ممنون
عزیز وقتی ویدئوی 1080 رو باز می کنه خیلی عجیبه که که کدک AC3 رو نشناسه. :1. (27): معمولا فیلم های HD ریپ دارای فرمت صدای DTS و یا AC3 هستن ، علاوه بر این AC3 یکی از استاندارهای فرمت DVD هم هست.
به هر ترتیب همونطور که دوستان گفتن شما یک کانورتور پیدا کنید ( می تونید برای دانلود به سایت Videohelp.com مراجعه کنید ) و فایل های ویدئویی تون رو تبدیل کنید.
شما نیاز ندارید صدا رو جدا کنید و تبدیل کنید ، معمولا کانورتورها این امکان رو دارند که استریم ویدئو رو دست نخورده بذارن و فقط استریم صوتی رو به فرمت مورد نظر شما تبدیل کنند.
( مثلا به جای کدک ویدئو گزینه copy video stream رو انتخاب کنید ) شما برای صدا هم فرمت AAC یا MP3 رو انتخاب کنید که هر دستگاهی قادر به خوندنش هست.
و فرمت فایل تون رو هم AVI و یا MP4 انتخاب کنید.
نرم افزار کانورتور هم من بهتون Media Coder رو پیشنهاد میکنم. شما از هر کانورتور دیگه ای می تونید استفاده کنید.
kara daee
16-12-12, 19:29
بله خودم هم تعجب میکنم میتوانم تبدیل کنم اما واقعا تبدیل کردن فرایند طولانی یه و موقعی که ویدیو ها زیاد باشه دیگه بدتر میخواستم بدانم راه ساده تری هست
The-Joker
16-12-12, 20:50
سلام دوست عزیز .
هر چی می گردم نه کودک هاشو و نه فایل آپدیت دستگاه ستاپ باکس رو پیدا می کنم .
اصولآ فکر نکنم که بشه رویه دی وی دی پلیر ها کودک نصب کرد و به صورت پیش فرض کودک مربوطه روشون نصب هست .
راه حل مناسب همونطور که دوستان فرمودن تبدیل فایل های مورد نظر می باشد .
ببخشید
:give_rose:
kara daee
16-12-12, 21:46
ممنون دوست عزیز تشکر بابت زحماتتان
Pami
16-12-12, 22:17
روی بعضی پلیرها میشه کدک نصب کرد اما نه به راحتی !
دوست من یه hi fi سونی داشت داد بیرون براش کدک MP3 ریختن دیسک های حاوی فایلهای MP3 رو تونست پخش کنه
ولی خب هر دستگاهی فرق داره سیستمش
بهترین راه برای شما تبدیل فرمت پیش فرض ریسیور به فرمت های جدید و بروز هست
kara daee
17-12-12, 18:29
عزیزان در پرشین تولز که ادرسش را در صفحه اول گذاشتم به نتیجه خوبی رسیدیم
mj558
17-12-12, 19:49
یه راه کار برای فایل های ام کا وی یه نرم افزار هست که زیرنویس و صدای فیلم را از mkv جدا میکنه با اون نرم افزار در عرض چند ثانیه صداشو بردار یه فایل صوتی میده بهت با یه نرم افزار مبدل تبدیل کن به فرمت صوتی مورد نظرت
بعد با همون نرم افزار که فایل صوتی را استخراج کردی اون فایل صوتی تبدیل شده را بزار داخل ام کا وی و بعد حالشو ببر
سایت اون نرم افزار استخراج صوت توی گوگل سرچ کنی برات میاره
kara daee
17-12-12, 20:53
یه راه کار برای فایل های ام کا وی یه نرم افزار هست که زیرنویس و صدای فیلم را از mkv جدا میکنه با اون نرم افزار در عرض چند ثانیه صداشو بردار یه فایل صوتی میده بهت با یه نرم افزار مبدل تبدیل کن به فرمت صوتی مورد نظرت
بعد با همون نرم افزار که فایل صوتی را استخراج کردی اون فایل صوتی تبدیل شده را بزار داخل ام کا وی و بعد حالشو ببر
سایت اون نرم افزار استخراج صوت توی گوگل سرچ کنی برات میاره
خیلی ممنون ببخشید موقع باز کردن نرم افزار و موقع اضافه کردن فایل mkv این ایرور ها را میدهد خواهشا اگر امکان دارد در مورد روش کار یکمی توضیح بدهید
7878
7877
mj558
18-12-12, 00:31
آپ کردم اینجا دانلود کن نرم افزار تست شده را
اینم عکس نرم فزار
نرم افزارت را نصب و باز کن
فیلم ات را بکش داخل نرم افزار
قسمت b عکس را که میبینی فایل های داخل mkv است زیرنویس و کدک های صوتی و فایل تصویری
اول فایل های صوتی را تیک دار کن بیا پایین گزینه x را بزن فایل های صوتی را میده بیرون
بعد ببین کدوم کامل تره بعضی فیلم ها 1 فایل صوتی داره بعضی ها چند تا
اونا رو که ازش گرفتی تبدیل کن به فرمت دلخواهت چند دقیقه کوتاه طول میکشه چون صوتی است
باز نرم افزار را باز کن فیلم را باز بکش داخل نرم افزار این بار فرمت تصویری را ازش استخراج کن جوری که اگه فیلمو نگاه کنی صدا دار نیست
و آخر سر باز نرم افزار را باز کن اون فرمت صوتی تبدیل شده و فیلم بدون صدا را هردورا بکش داخل نرم ازفرا بعد گزینه میکس را بزن فایل صوتی میره داخل فیلم
با این روش میتونی زیرنویس هم بزاری بدون افت کیفیت و بدون چسباندن به فیلم همه اینا 5 دقیقه طول نمیکشه
یه خورده باهاش کار کنی نخش میاد دستت
باز نتونستی شماره میدوم زنگ میزنی بهت میگم
این عملیات فقط مال فایل های mkv است
kara daee
18-12-12, 20:24
دستت درد نکند واقعا عالی بود در عرض چند ثانیه صدا در اومد در عرض 5 ثانیه هم متصل کردم فقط موقع تبدیل کردن فایل صوتی 15 دقیق طول کشید اگه واسه اونم یه نرم افزار چند ثانیه ای معرفی کنید همه اش ثانیه ای میشه
میتونم بگم بهترین راهکار بود
mj558
19-12-12, 01:23
فردا بهت میگم نرم افزارها توی یه سیستم دیگه است اونم خاموشه دقیق ورژنشو میگم همونو دانلود کن اگر حجمش کم بود خودم آپ میکنم
mj558
19-12-12, 20:11
آپ کردم ایجا دانلود کن
در بین تبدیل ها من این یکی را قبول دارم
این ورژنش بهتر از ورژن جدیدش هست سرعتش هم عالیه البته موضوع تبدیل رابطه نزدیکی با سیستم شما داره اگر سیستمت قوی باشه سریع تبدیل میکنه
از تنظیمات نرم افزار هم سی پی را بزار رو 100 درصد زودتر تبدیل میکنه نرم افزار کارهای دیگه ای هم میکنه مانند تبدیل دی وی دی منو دار همراه با زیرنویسش و..............