سلام یه بنده خدایی (خواهرم) یه لبتاب SONY VAIO svt13128CC (Only the registered members can see the link) که ویندوز 8 ورژن چینی داره (البته خواهرم خودش چین زندگی میکنه) یعنی لبتاب در دسترس من نیست.
میخوام برم تو بایوس که فلش رو پرایمری کنم تا بتونم ویندوز عوض کنم.
با کدوم کلید میره تو بایوس یا بوت منو ؟ اینجا رو هم دیدم (Only the registered members can see the link) ولی بازم فایده نداشت.
نظر خودم اینه چون یه هارد SSD داره واسه بوت , خیلی سریع از صفحه چک سخت افزار رد میشه و میره تو ویندوز . و ذوم اینکه ویندوز 8 سیستمو کامل خاموش نمیکنه (یه چیزی تو مایه های standbay) و چطور میشه تو 8 سیستمو کامل خاموش کرد؟
دوستان هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه .
پیشایش تشکر.....
STUXNET
15-12-12, 13:35
شما با وارد کردن دکمه DELET و یا F1 تا F5 میتونید وارد منوی SETUP بشید اگر اشتباهنکنم دکمه F10 و F11 بوتیبله سیستمه
The-Joker
15-12-12, 13:39
سلام .
اکثر لپتاپ ها با کلید F8 می رن تو بایوس ولی این مدل لپتاپ با کلید F2 یا F1 می ره تو بایوس .
لپتاپ ها وایو اکثرآ با همین دوتا کلید می رن تو بایوس ، یا کلید CTRL+F8 .
:give_rose:
master22447
15-12-12, 13:43
شما با وارد کردن دکمه DELET و یا F1 تا F5 میتونید وارد منوی SETUP بشید اگر اشتباهنکنم دکمه F10 و F11 بوتیبله سیستمه
همرو امتحان کردم نشد.
به نظر خودم مشکل از بوت خیلی سریعشه یا اینکه کلا خاموش نمیشه که بشه به بایوس دسترسی داشت. مثل وقتی که سیستمو standby میکنی و موقع روشن کردن اصلا به صفحه چک سخت افزار نمیره.
تشکر دوست عزیز.......
master22447
15-12-12, 13:46
سلام .
اکثر لپتاپ ها با کلید F8 می رن تو بایوس ولی این مدل لپتاپ با کلید F2 یا F1 می ره تو بایوس .
لپتاپ ها وایو اکثرآ با همین دوتا کلید می رن تو بایوس ، یا کلید CTRL+F8 .
مرسی عزیز...
من همرو امتحان کردم ولی به نظرم مشکل اینه که سیستم کاملا خاموش نمیشه واسه همین به صفحه چک سخت افزار نمیره..
The-Joker
15-12-12, 13:49
خوب دوست عزیز شما یه کاری کن .
سیستمو یه بار ریستارت کن و به محض اینکه لپتاپ ریستارت شد ، سریع کلید های f1 یا f2 یا ... رو امتحان کن تا بره تو بایوس .
اگر چندین تا کلیدو با هم فشار بدی نمیره تو بایوس مثلآ f2 و f1 رو با هم فشار بدی ، البته خودتون از قبل می دونید اینرو :1. (38)::lol:
بعضی از مدل ها هم هستن که با کلید del یا کلید insert می رن تو بایوس ، شما این دو تا کلید رو هم امتحان کردی .
master22447
15-12-12, 14:07
خوب دوست عزیز شما یه کاری کن .
سیستمو یه بار ریستارت کن و به محض اینکه لپتاپ ریستارت شد ، سریع کلید های f1 یا f2 یا ... رو امتحان کن تا بره تو بایوس .
اگر چندین تا کلیدو با هم فشار بدی نمیره تو بایوس مثلآ f2 و f1 رو با هم فشار بدی ، البته خودتون از قبل می دونید اینرو :1. (38)::lol:
بعضی از مدل ها هم هستن که با کلید del یا کلید insert می رن تو بایوس ، شما این دو تا کلید رو هم امتحان کردی .
مرسی عزیز
راستش نمیدونستم :whistle: .
ولی del و Ins رو قبلا امتحان کرده بودم .
ببینم چکار میشه کردش/...
مرسی....
mohamad70
15-12-12, 16:31
سلام یه بنده خدایی (خواهرم) یه لبتاب SONY VAIO svt13128CC (Only the registered members can see the link) که ویندوز 8 ورژن چینی داره (البته خواهرم خودش چین زندگی میکنه) یعنی لبتاب در دسترس من نیست.
میخوام برم تو بایوس که فلش رو پرایمری کنم تا بتونم ویندوز عوض کنم.
با کدوم کلید میره تو بایوس یا بوت منو ؟ اینجا رو هم دیدم (Only the registered members can see the link) ولی بازم فایده نداشت.
نظر خودم اینه چون یه هارد SSD داره واسه بوت , خیلی سریع از صفحه چک سخت افزار رد میشه و میره تو ویندوز . و ذوم اینکه ویندوز 8 سیستمو کامل خاموش نمیکنه (یه چیزی تو مایه های standbay) و چطور میشه تو 8 سیستمو کامل خاموش کرد؟
دوستان هر کی میدونه لطفا راهنمایی کنه .
پیشایش تشکر.....
سلام
دوست عزیز اگه بایوس لپ تاپ از نوع UEFI باشه و ویندوز 8 هم نصب شده باشه ( اون هم روی SSD ) همونطور که خودتون اشاره کردید فرصت بسیار کوتاهی دارید که کلید مربوطه رو موقع بوت بزنید چون عملیات بوت خیلی سریع اتفاق میوفته.
راهی که در ویندوز 8 هست بدین شکله ( البته اگر بایوس تون از نوع UEFI باشه )
توی محیط ویندوز به کمک کلید Ctrl+C چارم بار ( اون نواری که از سمت راست ظاهر میشه ) رو فعال کنید و بعد Settings رو انتخاب کنید. بعد گزینه Change PC Settings رو انتخاب کنید و در ادامه از بین گزینه هایی که ظاهر میشه General رو انتخاب کنید ، مطابق عکس زیر :
7849
بعد از انتخاب گزینه Restart Now وارد یک صفحه ای مشابه عکس زیر میشید :
7850
گزینه Troubleshoot رو انتخاب کنید و در صورتی که بایوس از نوع مذکور باشه با انتخاب گزینه UEFI Firmware Settings وارد تنظیمات بایوس میشید ! این راه رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه.
7851
master22447
17-12-12, 17:32
سلام به همه و مخصوصا آقای mohamad70 (Only the registered members can see the link) بابت راهنمایی کاملشون
ممنون از دوستانی که کمک کردن ولی همه کلیدارو امتحان کردم نشد و در آخر با خود سونی تماس گرفتم و اونا این جوابو دادن.
Dear Dr.
Sony Hong Kong HI Vahid,
You might try to follow the steps below to entry BIOS.
1. Turn off VAIO.
2. Press “Assist” Button, VAIO will turn on automatically.
3. Select the manual language
4. VAIO Care menu will appear, Choose “F2” to entry BIOS.
Hope these help
اینم کلیدش
7874
این رو گذاشتم برای دوستانی که مثل من با این مشکل مواجه شدن.
تشکر...
939139
20-04-14, 18:46
سلام
دوست عزیز اگه بایوس لپ تاپ از نوع UEFI باشه و ویندوز 8 هم نصب شده باشه ( اون هم روی SSD ) همونطور که خودتون اشاره کردید فرصت بسیار کوتاهی دارید که کلید مربوطه رو موقع بوت بزنید چون عملیات بوت خیلی سریع اتفاق میوفته.
راهی که در ویندوز 8 هست بدین شکله ( البته اگر بایوس تون از نوع UEFI باشه )
توی محیط ویندوز به کمک کلید Ctrl+C چارم بار ( اون نواری که از سمت راست ظاهر میشه ) رو فعال کنید و بعد Settings رو انتخاب کنید. بعد گزینه Change PC Settings رو انتخاب کنید و در ادامه از بین گزینه هایی که ظاهر میشه General رو انتخاب کنید ، مطابق عکس زیر :
7849
بعد از انتخاب گزینه Restart Now وارد یک صفحه ای مشابه عکس زیر میشید :
7850
گزینه Troubleshoot رو انتخاب کنید و در صورتی که بایوس از نوع مذکور باشه با انتخاب گزینه UEFI Firmware Settings وارد تنظیمات بایوس میشید ! این راه رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه.
7851
سلام دوست عزیز من موفق شدم وارد تنظیمات بوت بشم و بوت اول رو روی سی دی گذاشتم ولی وقتی سیستم رو ریستارت می کنم گزینه press any key نمیاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
hi_bye943
01-06-14, 11:41
سلام
من تمام مراحل شما رودنبال كردماما هيچ تغييري حاصل نشد. فقط صفحه داس مياد و ميگه operating system not founf
AMD>INTEL
01-06-14, 12:09
سلام
من تمام مراحل شما رودنبال كردماما هيچ تغييري حاصل نشد. فقط صفحه داس مياد و ميگه operating system not founf