با سلام.مادربورد من بایو استار هست.بعضی وقتا وقتی سیستم رو روشن میکنم موقع بوت شدن مادربورد و قبل از بوق زدن ارور میده و میگه برای ادامه دکمه f2 رو بزن که هرچی میزنم جلو نمیره و مجبورم دکمه del رو بزنم و وارد بایوس بشم واونجا exit کنم تا سیستم بالا بیاد و بعد تاریخ به سال 2009 برمیرده.دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
Over_Cracker
14-12-12, 11:36
درود.
مدل مادربردتون چیه؟
تنظیمات بایوس را به شکل پیشفرض Optimized قرار بدید و ذخیره کنید و خارج بشید.
باطری بک آپ مادربرد را تعویض کردید،ببینید درست میشه یا خیر.؟
ali.67
14-12-12, 11:45
درود.
مدل مادربردتون چیه؟
تنظیمات بایوس را به شکل پیشفرض Optimized قرار بدید و ذخیره کنید و خارج بشید.
باطری بک آپ مادربرد را تعویض کردید،ببینید درست میشه یا خیر.؟
ممنون از پاسختون.مدلش biostar p31b-a7 هست.نه باطری رو عوض نکردم.از کدوم قسمت بایوس باید تنظیمات رو Optimized کنم؟با آپدیت بایوس مشکل حل میشه؟راستی یه نکته رو یادم رفت بگم.وقتی سیستم به برق هست و سیستم رو خاموش و روشن میکنم مشکلی نیست ولی وقتی از برق جداش میکنم و دوباره وصل و روشن میکنم این اتفاق میوفته
1985ha
14-12-12, 15:28
راستی یه نکته رو یادم رفت بگم.وقتی سیستم به برق هست و سیستم رو خاموش و روشن میکنم مشکلی نیست ولی وقتی از برق جداش میکنم و دوباره وصل و روشن میکنم این اتفاق میوفته
باطری رو عوض کن همه چی حله
ali.67
14-12-12, 17:56
عزیز این ارور رو موقع بوت شدن میده cmos setting wrong
cmos date/timenot set
و وقتی وارد بایوس و بخش perferenceمیشم این پیغام میاد please clear cmos if system no display
باطری رو هم عوض کردم ولی بازم ارور پابرجاست
1985ha
14-12-12, 18:00
تنظیمات مین رو برکردون حالت پیش فرض بعد ببین باز ارور میده
ali.67
15-12-12, 09:49
ممنون از راهنماییتون مشکل با تنظیم تاریخ حل شد.فقط سووال من اینه که وقتی به بایوس میرم هنوز پیغام warning:please clear cmos if system no display توی قسمت perference هست.میخواستم ببینم مشکلی برای مین ایجاد نمیکنه؟
STUXNET
15-12-12, 13:38
شما با عوض کردن باطری مادربورد مشکلتون حل میشه
نکته اینکه مارک باطری NEWSUN باشه عملکرد بهتری داره
ali.67
15-12-12, 14:43
شما با عوض کردن باطری مادربورد مشکلتون حل میشه
نکته اینکه مارک باطری NEWSUN باشه عملکرد بهتری داره
عزیز دل مشکل حل شده و سیستم راحت بالا میاد و مارک باطری هم maxell هست،سوال من اینه که الان وقتی به طور دستی وارد بایوس میشم هنوز پیغام warning:please clear cmos if system no display توی قسمت perference هست.میخواستم ببینم مشکلی برای مین ایجاد نمیکنه؟