با سلام به دوستان انجمن
من یه سیستم بستم با مشخصات
Main:asus m5a97 evo R2
Ram:4 gb
VGA:210 geforce
CPU: amd FX 6core
من ابتدا روی این سیستم WIN 8 نصب کردم اما دوستم از این ویندوز خوشش نمیاد و میگه باید XP باشه حالا هر کاری که میتونستم رو انجام دادم تا XP نصب بشه اما نشد
وقتی XP بوت میکنم صفحه ابی میاد یه سری درایور ها و سخت افزارها رو چک میکنه بعد یه صفحه ابی EROR میاره نمیدونم باید چه کار کنم تا حالا سون امتحان نکردم
نمیدونم مشکل کجاست تو تظیمات بایوس رفتم چند تا گزینه رو تغییر دادم ولی جواب نداد که نداد
لطفا کمک کنید
با تشکر:1. (12):
ess_1362
07-12-12, 13:09
معمولا سیستم های جدید نمی تونند با xp کار کنند چون این سیستم عامل قدیمی یکسری فاکتورها را نداره پس در زمان شناسایی یکسری ابزارآلات جدید معمولا با ارور irq مواجه میشه
توصیه می کنم حتما 7 را هم امتحان کنید و به این دوستتون بگید حتما به 7 یا 8 تغییر کاربری بدن
nima_hl
07-12-12, 14:08
با سلام به دوستان انجمن
من یه سیستم بستم با مشخصات
Main:asus m5a97 evo R2
Ram:4 gb
VGA:210 geforce
CPU: amd FX 6core
من ابتدا روی این سیستم WIN 8 نصب کردم اما دوستم از این ویندوز خوشش نمیاد و میگه باید XP باشه حالا هر کاری که میتونستم رو انجام دادم تا XP نصب بشه اما نشد
وقتی XP بوت میکنم صفحه ابی میاد یه سری درایور ها و سخت افزارها رو چک میکنه بعد یه صفحه ابی EROR میاره نمیدونم باید چه کار کنم تا حالا سون امتحان نکردم
نمیدونم مشکل کجاست تو تظیمات بایوس رفتم چند تا گزینه رو تغییر دادم ولی جواب نداد که نداد
لطفا کمک کنید
با تشکر:1. (12):
سلام
احتمالا در ستاپ هاردتون به صورت دیفالت روی ahci تنظیمه
به حالت ide تغییر بدید احتمالا مشکلتون برای نصب xp حل میشه :give_rose:
no5233
07-12-12, 14:51
دوست عزیز نظر دیگه ای نداری که بگی ممنون میشم ازت
نمیخوام پیش دوستم شرمنده بشم اخه
دمت گرم منتظرم....:1. (5):
nima_hl
07-12-12, 15:30
دوست عزیز نظر دیگه ای نداری که بگی ممنون میشم ازت
نمیخوام پیش دوستم شرمنده بشم اخه
دمت گرم منتظرم....:1. (5):
حرف دوست گرامی ess درسته ویندوز xp به سختی بر روی بعضی سیستمهای جدید نصب میشه
اگر هارد شما روی ide ست شده و از آخرین نسخه ویندوز xp استفاده میکنید و باز جواب نگرفتید راه حل وارد کردن درایورهای مادربرد به ایزو نصاب ویندور است
حدود 1 سال پیش سر یک استعلام به یک همچین مشکلی برخورد کردم
بایستی روی سیستمها حتما ویندوز xp نصب میکردیم که آخرین ایزو xp را دانلود کردم و کل درایورهای مادربرد را توسط برنامه nlite داخل ایزو ریختم و بعد از چند بار سعی و خطا تونستم یک ایزو نصبی بسازم
باید زمان بگذارید و تست کنید، اگر مشکل سخت افزاری نداشته باشید موفق میشید :wink:
javadshahvand
07-12-12, 18:56
تنظیمات بایوس سیستم شما باید چک شده باشد که Intel S-ATA mode در یکی از حالات زیرباشه
: IDE Mode = نیاز به Intel textmode drivers نیست
AHCI Mode = نیاز به Intel SATA AHCI textmode driver دارد
RAID Mode = به Intel SATA RAID textmode driver نیز برای نصب نیاز دارد
که شما باید رو حالت 1و2 تست کن
یا اینه vmware نصب کنی رو ویندوز8