یه مادربورد هم رده MSI Z77A-G43 برای amd معرفی کنید یک پردازنده هم رده i3 برای amd معرفی کنید در نظر داشتم پردازنده از اینتل بخرم اما گفنه میشه apu ها در این حدود هم ارزان تر و هم قوی تر هستند سوکت am3+ , fm1 چه تفاوت هایی دارند کلا بودجه ام برای سی پی یو و مادربورد حداکثر 700تومن هست کارهای گرافیکی در حد متوسط و گیم نیز زیاد بازی نمیکنم لطفا گزینه های زیادی را مطرح کنید و راهنمایی ام کنید
nima_hl
28-11-12, 20:31
یه مادربورد هم رده MSI Z77A-G43 برای amd معرفی کنید یک پردازنده هم رده i3 برای amd معرفی کنید در نظر داشتم پردازنده از اینتل بخرم اما گفنه میشه apu ها در این حدود هم ارزان تر و هم قوی تر هستند سوکت am3+ , fm1 چه تفاوت هایی دارند کلا بودجه ام برای سی پی یو و مادربورد حداکثر 700تومن هست کارهای گرافیکی در حد متوسط و گیم نیز زیاد بازی نمیکنم لطفا گزینه های زیادی را مطرح کنید و راهنمایی ام کنید
پردازنده های اتلون و فنوم 4 هسته تقریبا با پردازنده های i3 اینتل همرده هستند
پیشنهاد من در این رده اتلون 631 به قیمت حدود 215 هزار تومان میباشد که پردازنده کم مصرف، خنک و قدرتمندیه
برای مادربرد هم از حدود 150 تومن به بالا میتونید خرید کنید ولی اگر مادربرد قوی میخواهید A75 Extreme6 (Only the registered members can see the link) با قیمت حدود 300 هزار تومان مادربرد قدرتمند و مجهزیه
kara daee
28-11-12, 21:33
خیلی ممنون بابت پاسختان - از مادربوردی که پیشنهاد کردید خوشم امد /چند تا سوال دیگر -ببخشید اذیت میکنم / 1- مادربورد A75 Extreme6 بهتر است یا MSI - A75A-G35 2- ایا AMD A-Series APU A8-3870K که 335 تومن هست برتری ای نسبت به i3 2120 داره - میتوانید قدرتشان را مقایسه کنید؟ 3-A75 Extreme6 را از کجا میتوانم بخرم ؟ 4- پردازنده amd در قیمت 300 تومن معرفی کنید / از این که وقت میگذارید ممنون
nima_hl
28-11-12, 23:31
خیلی ممنون بابت پاسختان - از مادربوردی که پیشنهاد کردید خوشم امد /چند تا سوال دیگر -ببخشید اذیت میکنم / 1- مادربورد A75 Extreme6 بهتر است یا MSI - A75A-G35 2- ایا AMD A-Series APU A8-3870K که 335 تومن هست برتری ای نسبت به i3 2120 داره - میتوانید قدرتشان را مقایسه کنید؟ 3-A75 Extreme6 را از کجا میتوانم بخرم ؟ 4- پردازنده amd در قیمت 300 تومن معرفی کنید / از این که وقت میگذارید ممنون
1- چرا فحش میدی :lol:
عزیز اون مین msi دارای 4 فاز و سوکت 4 پین است و سوکتهای pci-e آن از 16/4 پشتیبانی میکند
مین ازراک 8 فاز با سوکت 8 پین است و سه سوکت pci-e 16/8/4 دارد ( کراس 8/8 )
به جز موارد فوق آیتمهای دیگه ای مانند تعداد رم، اندازه برد، امکانات آورکلاک ( دیباگر و کلیدهای کنترل )، هیت سینک ماوسفت مناسب و ...... باعث اختلاف فاحش مادربرد ازراک میشه
در کل مادربرد msi که شما نام بردید یک مادربرد میانه محسوب میشه و مادربرد ازراک یک مین حرفه ای های اند ( در این پلتفرم )
2- 3870k (Only the registered members can see the link) به دلیل کلاک پائین تر اندکی از 2120 (Only the registered members can see the link) ضعیفتر است ولی شما این پردازنده را به راحتی و بدون فشار به پردازنده یا مادربرد میتونید آورکلاک کنید ولی 2120 قابلیت آورکلاک ندارد ( برای مشاهده قدرت این پردازنده ها در فرکانس دیفالت روی نام آنها کلیک کنید )
البته گرافیک درون 3870k (Only the registered members can see the link) حدود 3 برابر قویتر از گرافیک درونی 2120 (Only the registered members can see the link) است
3- قرار بود توی این بار شرکت شاب این مادربرد وارد شود در پرایوت باهام هماهنگ کنید تا براتون سئوال کنم
4- اگر از گرافیک کارت مجزا استفاده میکنید در رنج 300 تومن باید به دنبال آتلون 651 بگردیم البته این پردازنده خیلی سخت در بازار پیدا میشود
ولی اگر میخواهید از گرافیک خود پردازنده استفاده کنید در این رنج قیمت 3670k بنظرم پردازنده خوبیه
kara daee
29-11-12, 00:23
من خوانده بودم با پول کمتر میتوان amd که با رده بالای intel برابری میکنه رو خرید اما حالا چطور شده که3870k با قیمت برابر 2120 از اون ضعیفتره ؟ در نهایت من گیج شدم کمکم کنید کدام را بخرم هر چی شما بگید اگه 2120 را پیشنهاد میدهید یه مادربورد هم در حدود 300 معرفی کنید من قبلا روی MSI Z77A-G43 نظر داشتم ( از ازراک و ام اس ای خوشم می اید) در اخر بهم بگید/ 3870k+A75 Extreme6 یا 2120+ MSI Z77A-G43 یا هر مادربوردی که شما بگید ممنونم
nima_hl
29-11-12, 00:34
من خوانده بودم با پول کمتر میتوان amd که با رده بالای intel برابری میکنه رو خرید اما حالا چطور شده که3870k با قیمت برابر 2120 از اون ضعیفتره ؟ در نهایت من گیج شدم کمکم کنید کدام را بخرم هر چی شما بگید اگه 2120 را پیشنهاد میدهید یه مادربورد هم در حدود 300 معرفی کنید من قبلا روی MSI Z77A-G43 نظر داشتم ( از ازراک و ام اس ای خوشم می اید) در اخر بهم بگید/ 3870k+A75 Extreme6 یا 2120+ MSI Z77A-G43 یا هر مادربوردی که شما بگید ممنونم
شما گرافیک کارت دارید یا خیر؟
kara daee
29-11-12, 09:05
شما گرافیک کارت دارید یا خیر؟ نه تصمیم دارم بعدا بخرم حدود یک ماه دیگر /اما اگر امکان دارد شما دو حالت رو بررسی کنید تا من بیشتر دستم باز باشه ممنون
nima_hl
29-11-12, 09:58
ببین عزیز شما زمانی که پردازنده 3870 را میخرید هم یک پردازنده 4 هسته خرید فرمودید و هم یک گرافیک 100-150 تومانی که کارهای روزمره و حتی بازی در حد متوسط (بسته به رزولیشن مانیتور) را جواب میدهد
این پردازنده از سری k است و به عبارتی امکان آورکلاک دارد که شما روی 3.5 تا 3.7 گیگاهرتز برای استفاده 7/24 میتونید روش حساب کنید
به عبارت ساده شما با خرید پردازنده 3870 و آورکلاک آن هم از نظر قدرت پردازنده و هم از نظر قدرت گرافیک انتخاب خیلی بهتری نسبت به 2120 داشتید .
اما مادربرد
مادربرد msi که خودتون فرمودید هم برای این پردازنده خوب و کافیه ولی شما فرمودید یک مادربرد در حد z77 میخواهید بنده تقریبا شاخ ترین مادربرد پلتفرم fm1 که همون ازراک بود معرفی کردم
وگرنه شما همون مین msi یا هر مدل a75 دیگه را هم بگیرید که قیمتهائی بین 150 تا 220 تومن داره به راحتی و بدون مشکل برای شما کار خواهد کرد
باز اگر سئوال یا ابهامی وجود داشت بفرمائید
پینوشت : لطفا مدل یا رزولیشن مونیتور خود را بفرمائید ، اگر مانیتور شما رزولیشن 1360*768 داشته باشد احتمالا با گرافیک داخلی 3870 با توجه به کاربری که فرمودید، نیاز به خرید گرافیک در آینده هم نخواهید داشت :wink:
kara daee
29-11-12, 11:30
مدل مانیتور من Flatron E 1940 هست // با توضیحات شما به 3870k+A75 Extreme6 راضی شده ام// به نظرتان همین الان بخرم یا قیمت ها پایین میاد ؟// قفط من نتونستم این مادربورد رو برای خرید اینترنتی پیدا کنم و قیمتش رو هم نمیدونم شما گفتید 300 تومن هر موقع وقت کردید راهنمایی ام کنید // 3870K هم در سایت تک مکث 335 تومن هست قیمتش خوبه؟ Only the registered members can see the link //بعدا میتوانم سی پی یو را ارتقا بدهم چون برای سوکت fm1 پردازنده های محدودی هستند؟ // حالا یه هارد 500 و رم 4 گیگ برام معرفی کنید// یه پاور ضعیف در خانه دارم یک پاور معمولی هم معرفی کنید // کارت گرافیک هم که بعد ها خواهم خرید اگر وقت کردید یه کارت گرافیک متوسط به بالا هم معرفی کنید بعد ها دیگه مزاحم نشم ////// واقعا از راهنمایی تان تشکر میکنم
kara daee
01-12-12, 13:05
سلام ضمن پاسخ به سوال بالا در مورد ویژگی های مادربورد ASRock A75 EXTREME6 FM1 AMD A75 (Hudson D3) HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with UEFI BIOS مقداری توضیح بدهید ممنون
floowers
16-12-12, 17:33
سلام اقایون من میخوام یه سیستم جدید جمع کنم خودم الان اینتل هست اما میخوام برم سراغ ای ام دی سی پیو هم ترجیح میدم fm1A8- 3870 k unlock شده بردارم مادربوردم موندم که alite a75 بگیرم یا گیگاa75-d3h نظرشما درمورد ام اس ای چیه ؟اینم مدلش a75a-g35 خواهشن زود جواب بدین میخوام زود بگیرم تو همین هفته.اگه کسی قیمت داره لطف کند قیمت بدهد بوجه خودم تا 500 هزار تومن هست.راستی سی پیو ومادربورد خودم الان intel 5300 motherboard:ep41 ud3l چه قدر میتونم این دعدد قطعه را بفروشم؟ ممنون.من الان گرافیک 6670 ای تی ای دارم میخواستم ببینم که ایا با گرافیک سی پیو کارایی بهتری بهم میده یا نه؟کارمم فقط بازی هستش:yes:
kara daee
16-12-12, 21:00
سلام اقایون من میخوام یه سیستم جدید جمع کنم خودم الان اینتل هست اما میخوام برم سراغ ای ام دی سی پیو هم ترجیح میدم fm1A8- 3870 k unlock شده بردارم مادربوردم موندم که alite a75 بگیرم یا گیگاa75-d3h نظرشما درمورد ام اس ای چیه ؟اینم مدلش a75a-g35 خواهشن زود جواب بدین میخوام زود بگیرم تو همین هفته.اگه کسی قیمت داره لطف کند قیمت بدهد بوجه خودم تا 500 هزار تومن هست.راستی سی پیو ومادربورد خودم الان intel 5300 motherboard:ep41 ud3l چه قدر میتونم این دعدد قطعه را بفروشم؟ ممنون.من الان گرافیک 6670 ای تی ای دارم میخواستم ببینم که ایا با گرافیک سی پیو کارایی بهتری بهم میده یا نه؟کارمم فقط بازی هستش
:yes:
بودجه ات برای کل قطعات 500 هست ؟ من بعد از کل تحقیقات و با کمک راهنمایی اقا نیما مادربورد زیر را خریده ام مادربورد asrok a75 واقعا عالیه اونم اقا نیما برام به سختی گیر اورد 250 سی پی یو هم 3870 میخرم گرافیک بعدا ////با ایشون هماهنگ کن شاید برایه شما هم پیدا کنه راجبه سایر سوالات اطلاعاتی ندارم موفق باشی
nima_hl
16-12-12, 23:40
سلام اقایون من میخوام یه سیستم جدید جمع کنم خودم الان اینتل هست اما میخوام برم سراغ ای ام دی سی پیو هم ترجیح میدم fm1A8- 3870 k unlock شده بردارم مادربوردم موندم که alite a75 بگیرم یا گیگاa75-d3h نظرشما درمورد ام اس ای چیه ؟اینم مدلش a75a-g35 خواهشن زود جواب بدین میخوام زود بگیرم تو همین هفته.اگه کسی قیمت داره لطف کند قیمت بدهد بوجه خودم تا 500 هزار تومن هست.راستی سی پیو ومادربورد خودم الان intel 5300 motherboard:ep41 ud3l چه قدر میتونم این دعدد قطعه را بفروشم؟ ممنون.من الان گرافیک 6670 ای تی ای دارم میخواستم ببینم که ایا با گرافیک سی پیو کارایی بهتری بهم میده یا نه؟کارمم فقط بازی هستش
:yes:
سلام
اگر هدف شما بازی است به شما پردازنده 3870 را اصلا توصیه نمیکنم چون گرافیک درونی این پردازنده برای بازیهای سنگین مناسب نیست و شما به ناچار میبایستی از گرافیک کارت جدا استفاده کنید
در این حالت شما پول اضافه بابت گرافیک کارت درونی پردازنده پرداخت فرمودید ولی از آن استفاده نمیکنید
برای بازی شما بایستی بیشترین بودجه را برای گرافیک کارت هزینه کنید
اگر رمهای سیستم شما ddr3 بود به شما حتی پیشنهاد میکردم برای بازی همه بودجه خود را برای گرافیک و در صورت لزوم پاور هزینه کنید
ولی چون مادربرد شما از رمهای ddr2 استفاده میکنید بهتر است پلتفرم را عوض بفرمائید
به هر ترتیب مادربرد و پردازنده شما رقمی بین 200 تا 250 تومن به نظر من فروخته خواهد شد و گرافیک 6670 هم برای بازیهای سنگین جالب نیست و تغییر پردازنده و مادربرد تقریبا هیچ تاثیری در فریم بازیها نخواهد داشت
به امید خدا از روز 3 شنبه بخش فروش آنلاین و آفلاین شروع به کار خواهد کرد
اگر تهران تشریف دارید میتونید در پرایوت هماهنگ کنید و حضوری تشریف بیاورید ا از نزدیک صحبت و مشاوره کنیم :give_rose:
floowers
17-12-12, 10:01
سلام
اگر هدف شما بازی است به شما پردازنده 3870 را اصلا توصیه نمیکنم چون گرافیک درونی این پردازنده برای بازیهای سنگین مناسب نیست و شما به ناچار میبایستی از گرافیک کارت جدا استفاده کنید
در این حالت شما پول اضافه بابت گرافیک کارت درونی پردازنده پرداخت فرمودید ولی از آن استفاده نمیکنید
برای بازی شما بایستی بیشترین بودجه را برای گرافیک کارت هزینه کنید
اگر رمهای سیستم شما ddr3 بود به شما حتی پیشنهاد میکردم برای بازی همه بودجه خود را برای گرافیک و در صورت لزوم پاور هزینه کنید
ولی چون مادربرد شما از رمهای ddr2 استفاده میکنید بهتر است پلتفرم را عوض بفرمائید
به هر ترتیب مادربرد و پردازنده شما رقمی بین 200 تا 250 تومن به نظر من فروخته خواهد شد و گرافیک 6670 هم برای بازیهای سنگین جالب نیست و تغییر پردازنده و مادربرد تقریبا هیچ تاثیری در فریم بازیها نخواهد داشت
به امید خدا از روز 3 شنبه بخش فروش آنلاین و آفلاین شروع به کار خواهد کرد
اگر تهران تشریف دارید میتونید در پرایوت هماهنگ کنید و حضوری تشریف بیاورید ا از نزدیک صحبت و مشاوره کنیم :give_rose:
خیلی ممنون ازاینکه جواب دادیند اقا من میخواستم بدونم ایا باخرید سی پیو 3870 که گرافیک 6650 داره میتونم با گرافیک 6670 یکیش کنم یعنی اینکه قدرتش باترکیب 6650 بهتر میشه ایا کارایی بهتری برام داره یا نه؟ مادربورد چی بگیرم که درحدود 200 حداکثر 260 تومان باشه؟:wink:
nima_hl
18-12-12, 03:10
خیلی ممنون ازاینکه جواب دادیند اقا من میخواستم بدونم ایا باخرید سی پیو 3870 که گرافیک 6650 داره میتونم با گرافیک 6670 یکیش کنم یعنی اینکه قدرتش باترکیب 6650 بهتر میشه ایا کارایی بهتری برام داره یا نه؟ مادربورد چی بگیرم که درحدود 200 حداکثر 260 تومان باشه؟:wink:
دوست گرامی پردازنده 3870 دارای گرافیک 6550D است نه 6650 که امکان هیبرید کراسفایر با 6670 را دارد ولی در پرفومنس تاثیر ناچیزی دارد
بنظرم ارزش هزینه بیشتر نسبت به 631 را برای کار شما که فقط هدف بازی دارید را ندارد
اگر رزولیشن مانیتور شما بالاست و میخواهید در ماکزیمم پیکسل بازی بفرمائید خیلی بهتر میدانم بخشی از بودجه خود را برای گرافیک قویتر هزینه کنید
برای مادربرد هم میتوانیددر این رنج قیمت که فرمودید از کلیه برندها خرید بفرمائید ولی شخصا مادربردهای ازراک را تست کردم و به راحتی هر نوع پردازنده این نسل را تا 25% میتوانند آورکلاک کنند ( مادربردهای الایتی که تست کردم در حالت آورکلاک 10% هم رندوم شدند )
به هر حال باز به شما پیشنهاد میکنم در مرحله اول گرافیک کارت خود را با یک گرافیک 6770 به بالا تعویض بفرمائید اگر باز مشکل داشتید و با آورکلاک پردازنده و رم حل نشد برای مادربرد و پردازنده هزینه بفرمائید :give_rose:
floowers
18-12-12, 13:04
دوست گرامی پردازنده 3870 دارای گرافیک 6550D است نه 6650 که امکان هیبرید کراسفایر با 6670 را دارد ولی در پرفومنس تاثیر ناچیزی دارد
بنظرم ارزش هزینه بیشتر نسبت به 631 را برای کار شما که فقط هدف بازی دارید را ندارد
اگر رزولیشن مانیتور شما بالاست و میخواهید در ماکزیمم پیکسل بازی بفرمائید خیلی بهتر میدانم بخشی از بودجه خود را برای گرافیک قویتر هزینه کنید
برای مادربرد هم میتوانیددر این رنج قیمت که فرمودید از کلیه برندها خرید بفرمائید ولی شخصا مادربردهای ازراک را تست کردم و به راحتی هر نوع پردازنده این نسل را تا 25% میتوانند آورکلاک کنند ( مادربردهای الایتی که تست کردم در حالت آورکلاک 10% هم رندوم شدند )
به هر حال باز به شما پیشنهاد میکنم در مرحله اول گرافیک کارت خود را با یک گرافیک 6770 به بالا تعویض بفرمائید اگر باز مشکل داشتید و با آورکلاک پردازنده و رم حل نشد برای مادربرد و پردازنده هزینه بفرمائید :give_rose:
خیلی ممنونم ازشما. پس شما لطف کنید یه سی پیو ومادربورد خوب معرفی کنید.:1. (5):ای ام دی باشد
nima_hl
18-12-12, 22:09
خیلی ممنونم ازشما. پس شما لطف کنید یه سی پیو ومادربورد خوب معرفی کنید.:1. (5):ای ام دی باشد
به امید خدا از فردا از فروشگاه آنلاین میشم و قطعات موجود به همراه قیمت دقیق را خدمتتون اعلام میکنم
ولی در کل نظرم برای کار شما بر روی پردازنده 631 و مادربرد a75 است
اگر فردا تا بعد از ظهر جواب ندادم لطفا یاد آوری بفرمائید :give_rose:
alksdj
18-12-12, 23:14
عزیز اگر بتونی 651 و a75 پیدا کنی که خیلی عالی هست
nima_hl
19-12-12, 00:08
عزیز اگر بتونی 651 و a75 پیدا کنی که خیلی عالی هست
مهدی جان 651 پردازنده خوبیه ولی بسیار کمیاب یا بهتر بگم نایابه :give_rose:
alksdj
19-12-12, 00:12
مهدی جان 651 پردازنده خوبیه ولی بسیار کمیاب یا بهتر بگم نایابه :give_rose: