ورود

مشاهده نسخه کامل : فروش نوتبوک SAMSUNG 350U2A-A03

Over_Cracker
10-11-12, 18:59
درود.

یکی از دوستان یک نوتبوک آک مدل SAMSUNG 350U2A-A03 برای فروش داره. از دبی خریده به قیمت 2499 درهم.

مشخصاتش رو اینجا (Only the registered members can see the link) میتونید مشاهده کنید.

برای اولین بار خودم چهارشنبه شب(3 روز پیش) روشن کردم و تست های بررسی سلامت را انجام دادم که 100% اوکی بود.با این حساب دستگاه حدود 3 ساعت روشن بوده.

تست wear level هم 0% هستش که نشون میده هیچ استفاده ای از باطری به همراه دستگاه نشده:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

تصاویر:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

فاکتور خرید:

دوستانی که ساکن استان یزد هستند،میتونند تشریف بیارند منزل و حضوری معامله کنند.

همانطور که گفتم دستگاه متعلق به یکی از دوستان هستش که به دلیل قبولی دانشگاه آزاد مجبور به فروش دستگاه هستش.

قیمت فعلی داخل ایران این دستگاه حدود 1550 هستش.قیمت پایه را 800 اعلام میکنم،فروش فوری 1.200. پایان مزایده سه شنبه 12 شب.

کیفیت و پرفرمنس و میزان مصرف این نوتبوک از هر لحاظ عالیه و به همین دلیل قیمت جهانیش هم بالاست.

Over_Cracker
18-11-12, 02:38
up..........

nima_hl
18-11-12, 05:22
پایه را که 100% هستم تا ببینیم چی میشه :give_rose:

Moein
18-11-12, 11:42
با اجازه نیمای گل 850 رو هستم

nima_hl
18-11-12, 12:24
با اجازه نیمای گل 850 رو هستم

اجازه ما هم دست شماست عزیز :give_rose:

ولی توی pt بالاترین پیشنهاد تا الان 850 بوده یکم فیتیلرو بکش بالا بیافتیم جلو :wink:

خودم فعلا یه 860 هستم تا ببینیم چی میشه

vandelin
18-11-12, 15:16
سلام
پایان مزایده کی هست ؟

سلام عزیز

تو پست اول نوشتند 3 شنبه ساعت 12 شب

ای وای :دی 4 بار خوندم ندیدم ، باید برم دکتر :دی

nima_hl
18-11-12, 15:44
سلام
پایان مزایده کی هست ؟

سلام عزیز

تو پست اول نوشتند 3 شنبه ساعت 12 شب

life24
18-11-12, 19:30
سلام
wear level در این عکس منظور چیست

Over_Cracker
18-11-12, 20:16
سلام
wear level در این عکس منظور چیست

درود.

منظور مقداری از باطری هستش که بلا استفاده شده و نه شارژ میشه و نه شارژ میده

Moein
18-11-12, 20:39
والا این نوتبوک خیلی بیشتر از این حرفها می ارزه مظاهر جان طرف قصد تعویض با چیزی نداره؟

life24
18-11-12, 21:17
درود.

منظور مقداری از باطری هستش که بلا استفاده شده و نه شارژ میشه و نه شارژ میده
سلام
چرا این طوری میشه؟ و تا چند درصد قابل چشم پوشی هست؟ اما باطری رو شارژ میزنه 100 درصد

Over_Cracker
18-11-12, 22:48
والا این نوتبوک خیلی بیشتر از این حرفها می ارزه مظاهر جان طرف قصد تعویض با چیزی نداره؟ فقط به پول نقد احتیاج داره.اونم خیلی سریع.

Over_Cracker
18-11-12, 22:58
سلام
چرا این طوری میشه؟ و تا چند درصد قابل چشم پوشی هست؟ اما باطری رو شارژ میزنه 100 درصد

به مرور زمان عمر باطری کم میشه. برای لپتاپ نو تا 1 الی 2% قابل چشم پوشی هست و برای دست دوم تا 20%

xsmnx
19-11-12, 17:50
قیمت تعیین شده برای این نوک بوک بسیار عالیه ... ظاهر بسیار شیکی هم داره ... من دوستم عکاسه و به یه نت بوکی با این ابعاد و مشخصات نیاز داره ... حالا یه قیمتی می دیم ببینیم قسمت ما می شه یا نه.

با اجازه ی دوستان 910 خریدارم.

arian7660
19-11-12, 21:13
با درود خدمت دوستان عزیز
920 خریدارم

xsmnx
19-11-12, 23:21
925 خریدارم ...

تست بنچ مارک مربوط به پردازنده ی این نوکبوک رو در لینک زیر ببینین :

Only the registered members can see the link

ردیف 257 ام

تست بنچ مارک مربوط به کارت گرافیکی این نوکبوک رو هم در لینک زیر ببینین :

ردیف 278 ام

Over_Cracker
20-11-12, 00:32
925 خریدارم ...

تست بنچ مارک مربوط به پردازنده ی این نوکبوک رو در لینک زیر ببینین :

ردیف 257 ام

تست بنچ مارک مربوط به کارت گرافیکی این نوکبوک رو هم در لینک زیر ببینین :

ردیف 278 ام

تست های بنچمارک گرفته شده بیشتر روی پردازش single thread تاکید داره که به نظرم برای امتیاز دهی کلی فاقد اعتبار هستش.

اگر تست ها به طور مساوی به برنامه های single thread و multi thread تخصیص داده میشد،کل چارت رده بندی جابجا میشد.

برای مثال اگر به یک تست مالتی ثرید مثل Dhrystone دقت کنید،بازدهی پردازنده این نوتبوک بالاتر از پردازنده ی p9700 هستش که در رتبه ی 83 قرار گرفته! و همینطور در تست wprime...

نکته بعد که در بررسی پردازنده های لپتاپ مد نظر قرار میگیره،توان مصرفی هستش که تاثیر بسزایی در دوام شارژ دهی باطری داره.در همون تست بنچمارک اگر نگاه کنید،پردازنده این نوتبوک تنها 17 وات در لود کامل توان مصرف میکنه،(در حد اولترابوک)در حالی که پردازنده های کم مصرف تر،در رتبه های نزدیک به 400 قرار دارند!

در نهایت میشه گفت که کانفیگ مورد استفاده در طراحی این نوتبوک شامل رم،هارد،پردازنده،سایز صفحه نمایش،کیفیت قطعات و... به شکل هوشمندانه و دقیقی انتخاب شده.

arian7660
20-11-12, 08:10
با درود
930 هستم

amirhatamiii
20-11-12, 15:43
935 خریدارم

arian7660
20-11-12, 16:11
940 خریدارم

amirhatamiii
20-11-12, 16:38
945 خریدارم

arian7660
20-11-12, 17:14
950 خریدارم

amirhatamiii
20-11-12, 17:28
955 خریدارم

arian7660
20-11-12, 17:42
970 خریدارم

amirhatamiii
20-11-12, 18:42
975 ............

arian7660
20-11-12, 18:53
990 تومن ............

amirhatamiii
20-11-12, 19:09
1 میلیون خریدارم

arian7660
20-11-12, 21:38
1 میلیون و 10 هزار تومن

shahab1985
20-11-12, 22:08
ویرایش میشه
با عذرخواهی از همه

xsmnx
20-11-12, 22:35
ویرایش شد ....

نوت بوک خوبیه... ما که پولمون نرسید بخریم ولی خیلی دوست داشتم مال من بشه ... مبارک صاحب جدیدش باشه

arian7660
20-11-12, 22:51
کاملا در اشتباه هستین دوستان گرامی.من از کاربران با سابقه persiantools هستم.چون دیدم فروشنده توی هر دو فروم مزایده گذاشته دیروز توی این سایت ثبت نام کردم تا بتونم در آن واحد توی هر دو تا مزایده شرکت داشته باشم.با توجه به قیمتی که من دادم و ارزشی که این لپ تاپ داره درک این مطلب خیلی راحته که بازارگرمی نمیکنم.اون دوستمون هم فکر کنم همین شرایط رو داشته باشه و مثل من از persiantools اومده باشه.نام کاربری من توی persiatools همین arian7660 هستش

amirhatamiii
20-11-12, 22:52
من هم همین حدسو می زنم ... مگر اینکه خلافش ثابت بشه.

تاریخ ثبت نام هر دو کاربر دیروز و امروزه

این کارا چیه دیگه؟ صاحب جنس بیاد مردونه بگه زیر این قیمت نمی فروشم ... حالا مشتری یا میخره یا نمی خره دیگه
یه نگاه به این لینک بنداز تا همچی برات معلوم بشه
قبلا از اینکه ...

Over_Cracker
20-11-12, 22:53
کاملا مشکوک بازار گرمی میکنین
جالبه هر دو هم تازه وارد و تو 2 روز عضو شدین !
اون هم دیروز و امروز !!!

بخاطر همین من که 100 درصد میخواستم بخرم انصراف میدم

درود.

تصور کردید با کی طرف هستید؟ یعنی چی مشکوکه،همون کاربرانی که شما به تازه واردیشون در انجمن شهر سخت افزار ایراد گرفتید،کاربر با سابقه انجمن پرشین تولز هستند و قبلش در انجمن pt بهم پیام خصوصی دادند.همینطور که خود شما پیغام خصوصی دادید:

پیغام کاربر ARIAN7660:

درود بر تو دوست پارسی
این لپ تاپ رو که گذاشتین برای فروش من طالبشم.خیلی وقته دنبال همچین لپ تاپی با این مشخصات هستم.
آخرین قیمتی رو که بهتون پیشنهاد میدن بگین که من بالاتر بخرم.
این هم تلفن من:............. محمد

پیغام کاربر:amirhatamiii

سلام
دوست عزیز من توی انجمن انجمن های شهر سخت افزار (Only the registered members can see the link) با یوزر amirhatamiii پیشنهاد قیمت دادم
چون اونجا سابقه ای ندارم و عضو جدید محسوب میشم این پیام رو دادم برای اطمینان از اینکه روی پیشنهادم هستم و اگر نیازی بود میتونید توی این انجمن سابقه من رو چک کنید
در ضمن اینکه شما گام افزایش در مزایده تعیین نکردید. آیا گام خاصی مد نظرتون هست؟
توی پیام خصوصی که پیشنهادی رو قبول نمیکنید چون اصول مزایده رو بهم میزنه؟

پیغام خود شما:

سلام
خوبی
من لبتابو میخوام
مزایده تا کی ادامه داره؟

________

بنده بار اولم نیست که دارم خرید و فروش میکنم،پیش از این هم لپتاپ و تمامی قطعات کامپیوتر و موبایل خرید و فروش داشتم در لیون کامپیوتر،شهر سخت افزار،پرشین تولز ...،از تمامی کاربرانی که حتی 1 معامله با بنده داشتند بپرسید و تحقیق کنید،قطعا بار دیگه در تاپیک بنده چنین جملاتی حتی به ذهنتون خطور نمیکنه.

اگر یک شبه صد میلیون هم ضرر میکردم،اینقدر واسم سخت نبود که شما چنین صحبت زشتی کردید،اگر واقعا سو تفاهمی داشتید،بدون پیش داوری میگفتید تا رسیدگی بشه. در صورتی که این نوتبوک چه 800 چه بالاتر هم فروخته بشه فرقی واسه من نداره و هزینش به صاحبش که از آشنای بنده هستند پرداخت میشه.

________

شرافت داشته باشید و از کاربران به خاطر شبه پراکنی زشتتون عذر خواهی کنید.

arian7660
20-11-12, 23:06
درود.

تصور کردید با کی طرف هستید؟ یعنی چی مشکوکه،همون کاربرانی که شما به تازه واردیشون در انجمن شهر سخت افزار ایراد گرفتید،کاربر با سابقه انجمن پرشین تولز هستند و قبلش در انجمن pt بهم پیام خصوصی دادند.همینطور که خود شما پیغام خصوصی دادید:

پیغام کاربر ARIAN7660:

درود بر تو دوست پارسی
این لپ تاپ رو که گذاشتین برای فروش من طالبشم.خیلی وقته دنبال همچین لپ تاپی با این مشخصات هستم.
آخرین قیمتی رو که بهتون پیشنهاد میدن بگین که من بالاتر بخرم.
این هم تلفن من:............. محمد

پیغام کاربر:amirhatamiii

سلام
دوست عزیز من توی انجمن انجمن های شهر سخت افزار (Only the registered members can see the link) با یوزر amirhatamiii پیشنهاد قیمت دادم
چون اونجا سابقه ای ندارم و عضو جدید محسوب میشم این پیام رو دادم برای اطمینان از اینکه روی پیشنهادم هستم و اگر نیازی بود میتونید توی این انجمن سابقه من رو چک کنید
در ضمن اینکه شما گام افزایش در مزایده تعیین نکردید. آیا گام خاصی مد نظرتون هست؟
توی پیام خصوصی که پیشنهادی رو قبول نمیکنید چون اصول مزایده رو بهم میزنه؟

پیغام خود شما:

سلام
خوبی
من لبتابو میخوام
مزایده تا کی ادامه داره؟

________

بنده بار اولم نیست که دارم خرید و فروش میکنم،پیش از این هم لپتاپ و تمامی قطعات کامپیوتر و موبایل خرید و فروش داشتم در لیون کامپیوتر،شهر سخت افزار،پرشین تولز ...،از تمامی کاربرانی که حتی 1 معامله با بنده داشتند بپرسید و تحقیق کنید،قطعا بار دیگه در تاپیک بنده چنین جملاتی حتی به ذهنتون خطور نمیکنه.

اگر یک شبه صد میلیون هم ضرر میکردم،اینقدر واسم سخت نبود که شما چنین صحبت زشتی کردید،اگر واقعا سو تفاهمی داشتید،بدون پیش داوری میگفتید تا رسیدگی بشه. در صورتی که این نوتبوک چه 800 چه بالاتر هم فروخته بشه فرقی واسه من نداره و هزینش به صاحبش که از آشنای بنده هستند پرداخت میشه.

________

شرافت داشته باشید و از کاربران به خاطر شبه پراکنی زشتتون عذر خواهی کنید.

دوست گلم خودتو ناراحت نکن.دوستان زود قضاوت کردن.از شناختی که از این دوستان دارم منظور خاصی نداشتند.
از دوستان گرامی خواهشمندم تاپیک رو به حاشیه نبرند.من که بدجوری خواهان این لپ تاپم.مخلص همه دوستان گلمون هم هستیم.

amirhatamiii
20-11-12, 23:22
1 میلیون 15 هزار

arian7660
20-11-12, 23:25
1 میلیون و 20 هزار تومن

amirhatamiii
20-11-12, 23:29
جناب arian7660 (Only the registered members can see the link) مبارکتون باشه
وضعیت مالیم اجازه پیشنهاد بیش از این رو نمیده
موفق
شب خوش

Over_Cracker
20-11-12, 23:30
درود بر همه ی دوستان.

منظور از ساعت 12،ساعت رسمی کشور هستش.

گام مزایده را هم 5 تومن اعلام میکنم.

فقط دوستان لطف کنند ثانیه های آخر پیشنهاد ندن.چون حق کاربران دیگه ضایع میشه.

arian7660
20-11-12, 23:31
جناب arian7660 (Only the registered members can see the link) مبارکتون باشه
وضعیت مالیم اجازه پیشنهاد بیش از این رو نمیده
موفق
شب خوش
فدای تو دوست گلم
شرمنده.

mohsen_star
20-11-12, 23:32
بنام خدا 1030 خدا کنه گیر ما بیا

mohsen_star
20-11-12, 23:39
اقا مظاهر مزایده هست
من تا 1050 پول داشتم(تو عابر بانکم بود و قابل واریز) و تا این قیمت تو مزایده بودم
موندم تا ببینم قیمت اخر چنده
دیگه شما زمان مزایده رو معلوم کردید12 شب رسمی
دیگه ببخشید (جسارت نباشه)ثانیه اول و اخر نداریم
ممنون

arian7660
20-11-12, 23:45
الان بالاخره تکلیف چی شد؟تا لحظه آخر که من مزایده رو دنبال کردم و پیشنهاد رو تا اینجا پیش بردم.

Over_Cracker
20-11-12, 23:55
درود.

همانطور که گفتم پیشنهاد های اینچنینی و دقیقه 90 حق کاربران دیگه را ضایع میکنه،دوستانی مثل arian7660 و amirhatamiii به شدت پیگیر مزایده بودند و تا آخرین لحظه شرکت کردند.

کاربر "arian7660" برنده مزایده هستند.

اگر دوستان دیگه اعتراضی ندارند،پایان مزایده را اعلام کنم؟

Over_Cracker
20-11-12, 23:56
لطفا دوستان دیگه هم نظر خودشون را اعلام کنند.نمیخوام حق کسی ضایع بشه.

arian7660
20-11-12, 23:57
درود.

همانطور که گفتم پیشنهاد های اینچنینی و دقیقه 90 حق کاربران دیگه را ضایع میکنه،دوستانی مثل arian7660 و amirhatamiii به شدت پیگیر مزایده بودند و تا آخرین لحظه شرکت کردند.

کاربر "arian7660" برنده مزایده هستند.

اگر دوستان دیگه اعتراضی ندارند،پایان مزایده را اعلام کنم؟
ممنون از عدالتتون که حق بنده ضایع نشد.

mohsen_star
20-11-12, 23:59
اعتراض دارم
حق من ضایع
شده
همون اول میفرمودین
اینجوری که نمیشه
شما ساعت گذاشتید چیز دیگه ای که ننوشتین اقا مظاهر

[سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها]

میگفتید منم قیمت میدادم
اینجوری که نمیشه
پس از اول برنده یکی از این دو دوست بودند

arian7660
21-11-12, 00:06
اعتراض دارم
حق من ضایع
شده
همون اول میفرمودین
اینجوری که نمیشه
شما ساعت گذاشتید چیز دیگه ای که ننوشتین اقا مظاهر

میگفتید منم قیمت میدادم
اینجوری که نمیشه
پس از اول برنده یکی از این دو دوست بودند

ای کاش حداقل یه پیشنهاد این وسطها میدادین که این حرفها پیش نیاد.مطمئن باش دوست گلم اگه مزایده ادامه داشت باز من بالای شما قیمت میدادم چوم واقعا بهش نیاز داشتم

mohsen_star
21-11-12, 00:19
ای کاش حداقل یه پیشنهاد این وسطها میدادین که این حرفها پیش نیاد.مطمئن باش دوست گلم اگه مزایده ادامه داشت باز من بالای شما قیمت میدادم چوم واقعا بهش نیاز داشتم
روز اول من خودم از مظاهر پرسیدم بدرد فلان برنامه میخوره یا نه که گفتند قوی تر بخری بهتره
گذشت تا امشب اومدم از یه استاد دیگه سوال کردم
گفتم چجوره گفت خوبه و چیز خوبیه و حتی پرسیدم با یک تومن هم که گفت اره مناسبه این شد
بعد هم چون باید پول واریز میکردم امشب دنبال پول بودم و از خود فروشنده هم پرسیدم گفت تا ساعت رسمی

شما که نیاز نداری چون فکر کنم واسطه باشی تا مصرف کننده

مظاهر عزیز
شما یه تاپیک زدی با یه قانون و حتی در ساعت هم به نقل و قل یکی از دوستان تاکید بر12 داشتید
حالا خودتون دارید قانون رو زیر پا میزارید قیمت ندادید یا نبودید الان اومدین رو هیچکس در مزایده قبول نداره
کاش خودتون رو بزارید جای من و اگه در چنین شرایطی باشید چه میکنید
واقعا این بنظرتون درسته؟اصلا این حرف شما تو پست اول اومده؟

Over_Cracker
21-11-12, 00:25
درود.

ظاهرا من هر حرفی بزنم یا تصمیمی بگیرم باعث اعتراض و ناراحتی یکی از دوستان میشه.

من از چند تا کاربران و مدیران بازارچه میخوام که نظر بدن در این مورد.به نظر جمع احترام میذاریم و تصمیم میگیرم.

arian7660
21-11-12, 00:27
روز اول من خودم از مظاهر پرسیدم بدرد فلان برنامه میخوره یا نه که گفتند قوی تر بخری بهتره
گذشت تا امشب اومدم از یه استاد دیگه سوال کردم
گفتم چجوره گفت خوبه و چیز خوبیه و حتی پرسیدم با یک تومن هم که گفت اره مناسبه این شد
بعد هم چون باید پول واریز میکردم امشب دنبال پول بودم و از خود فروشنده هم پرسیدم گفت تا ساعت رسمی

شما که نیاز نداری چون فکر کنم واسطه باشی تا مصرف کننده

مظاهر عزیز
شما یه تاپیک زدی با یه قانون و حتی در ساعت هم به نقل و قل یکی از دوستان تاکید بر12 داشتید
حالا خودتون دارید قانون رو زیر پا میزارید قیمت ندادید یا نبودید الان اومدین رو هیچکس در مزایده قبول نداره
کاش خودتون رو بزارید جای من و اگه در چنین شرایطی باشید چه میکنید
واقعا این بنظرتون درسته؟اصلا این حرف شما تو پست اول اومده؟
دوست گرامی زود قضاوت نکن.اگه واسطه بودم بیکار نبودم از دیروز تا حالا 1000 بار صفحه این تاپیک رو refresh کنم

amirhatamiii
21-11-12, 00:36
به نظر من نوت بوک 100% حق arian7660 (Only the registered members can see the link) است به چند دلیل:
1- نوشته شما توی تایم 00:02 ثبت شده
2- شما تا این لحظه توی مزایده شرکت نکردید و قیمتی ارایه ندادید
3- قبل از شما استارتر در رابطه با پیشنهاد های دقیقه 90 تذکر دادند
خداییش حق بده که اصلا کار درستی نیست که شما برنده مزایده باشید چون بنظر من شما اصلا توی مزایده شرکت نکردید

nima_hl
21-11-12, 00:36
سلام به همه دوستان گل

با اجازه دوستان بنده چند نکته عرض کنم

همونطور که بعضی از دوستان میدونند بنده چند مدل سیستم حراجی این مدت تست کردم و توی هر کدوم یک سری مشکلات را بر خورد و حل کردم

در آخرین حراجیهام دیگه ساعت فیکس نمیدادم و میگفتن تا حدود فلان ساعت هر کس مایله قیمت بده

اینجا مظاهر عزیز با مشکلی که من قبلا برخورد کردم و مجبور شدم گرافیک کامپیوتر خودم را باز و به یکی از دوستان تقدیم کنم برخورد کرده ولی اینجا ما نوت بوک مشابهی نداریم که به دو دوست گرامی تقدیم کنیم

من 3 تا راه کار پیشنهاد میکنم که اگر دوستان پسندیدند یکی را انجام بدیم

1- من یا یکی از دوستان شیر خط بندازه نوت بوک را به یکی از دوستان تقدیم کنیم

2- ساعت حراجی را برای مدت محدودی تمدید کنیم

3- من خودم نوت بوک را قیمت بالاتر بر دارم چون ساعت 12 بیرون بودم دیر رسیدم :lol:

اگر این پیشنهادها براتون جالب بود و هر 3 نفر قبول دارید یکی را انجام بدیم

پینوشت : ساعت فروم به دلایلی قابل تنظیم با ساعت جهانی نیست و نمیشه به آن استناد کرد

arian7660
21-11-12, 00:37
مظاهر جان هر تصمیمی میگیرین لطفا یه خورده زودتر.فردا ساعت 6 باید بیدار شم برم اداره

mohsen_star
21-11-12, 00:40
مظاهر مگه من عزیز نگفتم تمدید کن
فقط واریز وجه رو بزار فردا ظهر
فقط گام مشخص باشه

Over_Cracker
21-11-12, 00:42
سلام به همه دوستان گل

با اجازه دوستان بنده چند نکته عرض کنم

همونطور که بعضی از دوستان میدونند بنده چند مدل سیستم حراجی این مدت تست کردم و توی هر کدوم یک سری مشکلات را بر خورد و حل کردم

در آخرین حراجیهام دیگه ساعت فیکس نمیدادم و میگفتن تا حدود فلان ساعت هر کس مایله قیمت بده

اینجا مظاهر عزیز با مشکلی که من قبلا برخورد کردم و مجبور شدم گرافیک کامپیوتر خودم را باز و به یکی از دوستان تقدیم کنم برخورد کرده ولی اینجا ما نوت بوک مشابهی نداریم که به دو دوست گرامی تقدیم کنیم

من 3 تا راه کار پیشنهاد میکنم که اگر دوستان پسندیدند یکی را انجام بدیم

1- من یا یکی از دوستان شیر خط بندازه نوت بوک را به یکی از دوستان تقدیم کنیم

2- ساعت حراجی را برای مدت محدودی تمدید کنیم

3- من خودم نوت بوک را قیمت بالاتر بر دارم چون ساعت 12 بیرون بودم دیر رسیدم :lol:

اگر این پیشنهادها براتون جالب بود و هر 3 نفر قبول دارید یکی را انجام بدیم

پینوشت : ساعت فروم به دلایلی قابل تنظیم با ساعت جهانی نیست و نمیشه به آن استناد کرد

من هم موافقم.

دوستان توافق کنید بر سر یکی از این گزینه ها.

mohsen_star
21-11-12, 00:45
من هم موافقم.

دوستان توافق کنید بر سر یکی از این گزینه ها.
دوست من تعارف که نداریم
شما فروشنده ای و صاحب اختیار
هرکودوم میدونی انجام بده
تمدید میگم بهتره چون نه من مدعی میشم نه دوست خوبم و همچنین اقا نیما هم میاد تو مزایده
فقط گام معلوم باشه
و شرایط پست اول ایا برقراره یا نه؟
ممنون

nima_hl
21-11-12, 00:51
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین چرا ؟؟؟:1. (35):

دوستان چکار کنیم زمان را تمدید کنیم ؟

arian7660
21-11-12, 00:51
من انصراف میدم دوستان عزیز
مزایده اینطوری ندیده بودم.قانون مزایده اینه که از اولش همه توش شرکت داشته باشند نه اینکه آخر مزایده ای که وقت قانونیش تموم شده یه نفر پیداش بشه و ادعا بکنه.تا اینجای تاپیک هم که من و کاربر amirhatamiii (Only the registered members can see the link) از دوستان دیگه حرف خوردیم و کل کل داشتیم.کاربر mohsen_star (Only the registered members can see the link) تا لحظه آخر هیچ پستی نداده بودند و نظرشون رو اعلام نکرده بودن.این دیگه بستگی به وجدان خود مظاهر جان داره که چه تصمیمی بگیره.من دیگه توی مزایده ای که خودم برنده شدم و حقم ضایع شد شرکت نمیکنم.مبارک دو دوست دیگه مون باشه

mohsen_star
21-11-12, 00:57
من انصراف میدم دوستان عزیز
مزایده اینطوری ندیده بودم.قانون مزایده اینه که از اولش همه توش شرکت داشته باشند نه اینکه آخر مزایده ای که وقت قانونیش تموم شده یه نفر پیداش بشه و ادعا بکنه.تا اینجای تاپیک هم که من و کاربر amirhatamiii (Only the registered members can see the link) از دوستان دیگه حرف خوردیم و کل کل داشتیم.کاربر mohsen_star (Only the registered members can see the link) تا لحظه آخر هیچ پستی نداده بودند و نظرشون رو اعلام نکرده بودن.این دیگه بستگی به وجدان خود مظاهر جان داره که چه تصمیمی بگیره.من دیگه توی مزایده ای که خودم برنده شدم و حقم ضایع شد شرکت نمیکنم.مبارک دو دوست دیگه مون باشه
دوست عزیز هیچ کجای قانون نیومده باید از اول باشی
وقت قانونیش هم تموم نشده بود و اگر طبق قانون باشه بنده برنده شدم بر اساس پست اول تاپیک
شما که مدعی بودین قیمت بالاتر از من میدین پس چی شد
مزایده رو باز میکنه من و شما قیمت میدیم برای هرکی بصرفه بر میداره
شما هم که مثل من مصرف کننده هستید حتی کمی هم گرونتر بخریم که ایراد نداره

amirhatamiii
21-11-12, 00:57
امیدوارم حداقل نو این ایام عزیز حق خوری نشه
شب بخیر دوستان
همگی موفق

nima_hl
21-11-12, 00:58
تیک تاک زمان داره میگذره

الان که آریان گرامی لطف فرموده و از حراجی خارج شدن مشکل حل شد ؟ یا باز هم مشکل داریم ؟

arian7660
21-11-12, 01:03
شروع کنیم
به نظر من گام افزایشی 10 تومن
برای شروع من 1040 هستم
تا صبح هم شده بیدار میمونم

nima_hl
21-11-12, 01:05
شروع کنیم
برای شروع من 1040 هستم

آتیش کنید بریم

من برای اینکه قیمت خیلی بالا نره وارد معامله نمیشم ولی حراجی را چوب میزنم

محسن کجائی نوت بکتو بردن :lol:

1050 نبود ؟

mohsen_star
21-11-12, 01:06
شروع کنیم
برای شروع من 1040 هستم
مظاهر عزیز بیا شرایط رو بگو تا شروع کنیم
من نگاه جیبم میکنم اندازه ای که پول داشته باشم میخرم عزیز

1050
..................................
البته اقا نیما مظاهر بیاد یا شما شرایط رو بگین
تا دلخوری بوجود نیاد

arian7660
21-11-12, 01:06
شروع کنین دیگه دوستان

Over_Cracker
21-11-12, 01:07
مظاهر عزیز بیا شرایط رو بگو تا شروع کنیم
من نگاه جیبم میکنم اندازه ای که پول داشته باشم میخرم عزیز

هر چی نیما بگه،نظرم همونه.قضاوت نهایی هم با نیما.دوستان دیگه هم نظر خودشون را بدن.

arian7660
21-11-12, 01:07
1060 هستم....

mohsen_star
21-11-12, 01:08
گام 5 هزار قبول نیست مگه؟
زمان چی؟تا کی
اقا ارین عزیز من نه لپتاپ فرار مییکنه و نه اقا مظاهر میخواد بره
صبر کن شرایط معلوم بشه

nima_hl
21-11-12, 01:09
ما داریم این عروسک را چوب میزنیم محسن جان

پولای جیب و زیر پشتی را بیار وسط این دست این جیگر را بگیر ببر خونه :wink:

1070 نبود

یه مرد پیدا بشه 1070 پیشنهاد بده

arian7660
21-11-12, 01:11
دوستان یه رحمی به من بدبخت بکنن.فردا باید 6 صبح برم اداره.لطفا سریعتر

mohsen_star
21-11-12, 01:11
1070
..................
اقا گام 5 تا قبول نیست؟نیما جان:wink:

arian7660
21-11-12, 01:12
1060 بالاتر نبود؟

1080 رو هستم

nima_hl
21-11-12, 01:12
محسن جان با چوب زدن من آشنا نیستی ؟

من چوب میزنم تا یکی بره کنار مثل حراجیهای واقعی

mohsen_star
21-11-12, 01:13
1100
.....................

nima_hl
21-11-12, 01:13
1070
..................
اقا گام 5 تا قبول نیست؟نیما جان:wink:

فعلا آریان گرامی سر لجه با شما گام 1 تومن باشه یا 10 تومن فقط زمان بیشتر طول میکشه

arian7660
21-11-12, 01:14
من انصراف میدم
شب همگی به خیر. 1100 مبارک رقیب گرامی باشه

alksdj
21-11-12, 01:15
با سلام خدمت تمامی دوستان
و با اجازه از آقا مظاهر گل
به نظر من بهترین کار همین هست که مزاییده ادامه داشته باشه
گام افزایشی هم به نظر من 10 هزار تومان خوب هست
در مورد برنده مزایده هم میتونیم این کار رو انجام بدیم که اگر یکی از دوستان پیشنهادی داد و تا 5 دقیقه بعد پیشنهادی داده نشد برنده مزایده تعیین شود
بریم برای مزایده
بدو بدو حراجش کردیم
بالاتر کسی نبود

arian7660
21-11-12, 01:17
در هر صورت من باز هم ناراضیم و به نظر خودم حقم خورده شد.
اگه هم دوباره در مزایده شرکت کردم به خاطر این بود که لپ تاپ به قیمت واقعیش فروخته شه و دوست مظاهر عزیز هم کمتر ضرر کنه

nima_hl
21-11-12, 01:18
من انصراف میدم
شب همگی به خیر. 1100 مبارک رقیب گرامی باشه

ای بابا اینجوری که فاز نداد :lol:

والا مظاهر جان من دیگه نمیدونم باید چیکار کرد

ای کاش لااقل از تجربیات قبلی بنده در این زمینه استفاده میکردید و زمان فیکس نمیدادید

زمان فیکس باعث بروز همچین مشکلاتی میشه

از اول اگر چوب میزدید یا زمان حدودی میدادین دوستان دلگیر نمیشدند

به هر ترتیب من از کلیه دوستان بابت دخالت در این تاپیک پوزش میخوام و هدفم از دخالت فقط کمک در حل مشکل بود

پاینده باشید

محسن جان مبارکت باشه :give_rose:

arian7660
21-11-12, 01:37
من کاملا راضی هستم و هیچ شکایتی ندارم.این اتفاق باعث شد دوستان خوب و جدیدی پیداکنم.
محسن جان مبارکت باشه.
از مظاهر عزیز هم به خاطر ادب و نزاکت بالاشون کمال تشکر رو دارم.
خاک پای همه دوستان هم هستیم.اگه کدورت و دلگیری ایجاد شد منو عفو کنید

nima_hl
21-11-12, 01:44
من کاملا راضی هستم و هیچ شکایتی ندارم.این اتفاق باعث شد دوستان خوب و جدیدی پیداکنم.
محسن جان مبارکت باشه.
از مظاهر عزیز هم به خاطر ادب و نزاکت بالاشون کمال تشکر رو دارم.
خاک پای همه دوستان هم هستیم.اگه کدورت و دلگیری ایجاد شد منو عفو کنید

آرین گرامی بابت لطف و بزرگواریتون ممنونم

امیدوارم در آینده شاهد حضور پررنگ شما دوست گرامی، در کنار خودمون باشیم :give_rose:

دوستان پس همه چیز مرتبه ؟ بریم بخوابیم ؟:1~@$S (9):

shahab1985
21-11-12, 14:56
به نظر من لبتاب حق 100 درصد کاربر arian7660 (Only the registered members can see the link) هست و کاربر محسن کار خوبیو انجام نداد

بهتره همیشه آدم یه جاهایی گذشت داشته باشه
این مزایده 2 روز بود و arian7660 (Only the registered members can see the link) از لحظه اول حضور داشنه ولی کاربر محسن دقیقه 91 اومده پیشنهاد داده