با سلام . من یک سیستم جدید با مین بورد asus و... خریدم. مشکل من اینه که موقع کارکرد سیستم بوئی شبیه گرم شدن برد الکترونیکی در اتاق می پیچد. سیستم را از هر نظر چک کردم ( گرم شدن سیم ها - شل بودن قطعات - فاصله قطعات و سیم ها از هم و ......) موردی نداشت . دمای سی پی یو حداکثر 43 و دمای مین بورد 29 می رسد. علت چی میتونه باشه. فن کیس هم سالم و هوا را بیرون می دهد.متشکرم.
Over_Cracker
28-10-12, 17:01
درود.
مشخصات دقیق سیستم چیه؟
موقع کارکرد سیستم درب کیس رو باز کنید،و با دست تمامی چیپست ها و آیسی ها رو با دست لمس کنید که گرمای غیر عادی نداشته باشند.همچنین به بخش پاور هم دقت کنید که بوی داغ شدگی ازش ساطع میشه یا خیر
دمای کارت گرافیک رو هم از لحاظ فیزیکی و هم از طریق برنامه ی GPUZ تست کنید.
اگر تمامی موارد عادی بود و سیستم رو هم نو تهیه کردید،این بود میتونه از نو بودن قطعات باشه و پس از مدتی کارکرد از بین میره.
از دمای هارد دیسک هم مطمئن بشید که عادی باشه
ngh271
29-10-12, 07:27
با سلام و تشکر.مشخصات سیستم : main: asus p7p55lx - cpu intel i3 550 lga 3.2 4m cach -- ram 4gb ddr3 - grafic 1 pny -- power 350
توضیح اینکه نصب پاور به گونه ایست که فن آن در به سمت داخل کیس فقرار گرفته و هوا را از داخل مکش و به بیرون هدایت میکنه . دمای کیس هم نرمال است . دمای قطعات را هم تست کرده و مینویسم ولی با توجه به نرمال بودن دمای کیس احتمال زیاد موردی ندارند . دوم اینکه لمس کردن برخی قطعات و آی سی ها با دست خصوصا در حین تحت ولتاژ قرار داشتن میتونه باعث صذمه دیدن آنها بشه بدلیل تخلیه الکتریسیته ساکن بدن ( مگر اینکه شیلد تخلیه را به دست ببندیم) البته یک لحیم نامناسب واضافه هم میتونه باعث این امر بشه (نشتی و تخلیه ولتاژی) بهر حال چک میکنم و مینویسم . متشکرم از راهنمایی هاتون.
ngh271
31-10-12, 07:11
سلام . تمام موارد را چک کردم . موردی نداشتند. ولی مشکل پابرجا است.متشکرم
nima_hl
31-10-12, 09:07
سلام . تمام موارد را چک کردم . موردی نداشتند. ولی مشکل پابرجا است.متشکرم
معمولا این بو اگر شدید باشد از قطعات درونی پاور ایجاد میشود ( چون برق ولتاژ بالا فقط درون پاور وجود دارد )
شما پاور را از درون کیس خارج کنید تا هوا را از درون کیس نگیرد . سیستم را زیر فشار قرار دهید اگر بوی سوختگی همچنان از پشت پاور به مشام رسید باید قطعات درون پاور بازبینی بشه