ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید سیستم برای سرور

molana
24-10-12, 10:14
سلام و عرض ادب ،
دوستان من جهت شبکه ی یک شرکت تجاری قراره سیستمی جمع کنم که کار یک سرور را انجام بده ... همینطور شبانه روز روشن بمونه بابت این موضوع با توجه به شرایط بازار از اساتید ارجمند تقاضای راهنمایی دارم :

نکاتی که دوستان در راهنمایی رعایت کنند :
1- سیستم خنک کننده
2- رم بالا
3- مادربرد حتماً از برند ایسوس (جوندار ترجیحاً با گرافیک آنبرد )
و ...

Over_Cracker
24-10-12, 20:33
درود.

سقف بودجه؟

molana
25-10-12, 07:25
سقف كه الان بازار لعنتي تعيين مي كنه نه من !:whistle:
ولي شما بين يك و هفتصد هشتصد در نظر بگير بيشتر هم شد اشكالي نداره ...:yes:

Jagvar
25-10-12, 08:53
سقف كه الان بازار لعنتي تعيين مي كنه نه من !:whistle:
ولي شما بين يك و هفتصد هشتصد در نظر بگير بيشتر هم شد اشكالي نداره ...:yes:

1.800 که حد اکثر بتونید یک سیستم معمولی بگیرید، برای سرور باید خیلی از این بیشتر هزینه کنید

nima_hl
25-10-12, 10:58
سلام و عرض ادب ،
دوستان من جهت شبکه ی یک شرکت تجاری قراره سیستمی جمع کنم که کار یک سرور را انجام بده ... همینطور شبانه روز روشن بمونه بابت این موضوع با توجه به شرایط بازار از اساتید ارجمند تقاضای راهنمایی دارم :

نکاتی که دوستان در راهنمایی رعایت کنند :
1- سیستم خنک کننده
2- رم بالا
3- مادربرد حتماً از برند ایسوس (جوندار ترجیحاً با گرافیک آنبرد )
و ...

درود بر شما دوست قدیمی :give_rose:

لطفا یکم بیشتر در مورد کار این سرور توضیح بدین

برای مثال هفته گذشته دوستی برای سرور باهام مشورت کرد که یدونه fm1 3300 سرورش را کانفیگ کردم ( سرور را برای فایل سرور نیاز داشت )

در این شرایط و گرانی باید در انتخاب قطعات بیشتر دقت کنیم ، قدیم بود برای یک سیستم سرور کلیه قطعات را قوی میگرفتیم ولی حالا فقط باید قطعه مورد نیاز را قدرتمند انتخاب کنیم

molana
25-10-12, 14:06
درود بر شما دوست قدیمی :give_rose:

لطفا یکم بیشتر در مورد کار این سرور توضیح بدین

برای مثال هفته گذشته دوستی برای سرور باهام مشورت کرد که یدونه fm1 3300 سرورش را کانفیگ کردم ( سرور را برای فایل سرور نیاز داشت )

در این شرایط و گرانی باید در انتخاب قطعات بیشتر دقت کنیم ، قدیم بود برای یک سیستم سرور کلیه قطعات را قوی میگرفتیم ولی حالا فقط باید قطعه مورد نیاز را قدرتمند انتخاب کنیم

همچنين درود بر شما آقا نيماي گل كه حضور مجددتون در سايت محبوبمون باعث دلگرمي ماست ...
خوب ببينيد به اين سرور قراره 5 تا سيستم به صورت workgroup جوين بشن و يك برنامه ي حسابداري را ساپورت كند و همچنين 24 ساعت روشن بماند ديگه نميدونم چه توضيحي بايد بدم ...
پاور و كيس ميخوام گرين بگيرم
مادربرد حتماً از برند ايسوس يا نهايتاً گيگابايت
سيستم كولينگ خوبي هم داشته باشه

قيمت هم كه عرض كردم تا 2 مليون هم نهايتاً مشكلي نيست ... البته با مانيتور و كي برد و ماوس ! :دي

nima_hl
26-10-12, 00:07
همچنين درود بر شما آقا نيماي گل كه حضور مجددتون در سايت محبوبمون باعث دلگرمي ماست ...
خوب ببينيد به اين سرور قراره 5 تا سيستم به صورت workgroup جوين بشن و يك برنامه ي حسابداري را ساپورت كند و همچنين 24 ساعت روشن بماند ديگه نميدونم چه توضيحي بايد بدم ...
پاور و كيس ميخوام گرين بگيرم
مادربرد حتماً از برند ايسوس يا نهايتاً گيگابايت
سيستم كولينگ خوبي هم داشته باشه

قيمت هم كه عرض كردم تا 2 مليون هم نهايتاً مشكلي نيست ... البته با مانيتور و كي برد و ماوس ! :دي

هارد رو حتما ssd بردار ( 120 حدود 450 تومنه )

یدونه i3 2120 هم کارتو جواب میده ( حدود 370 تومن )

مادربرد هم b75 ایسوس حدود 270 تومنه

پاور حدود 300 وات هم حدود 100 تومنه

کیس هم که بنظر خودت انتخاب کن

متاسفانه قیمتها اینقدر نوسان داره که نمیتونم لیست دقیقی بهتون بدم ولی یه همچین کانفیگی حدود 1800-1900 در میاد

hajizadeh110
16-12-12, 03:52
دوست عزیز با 2 تومن باید فکر core i3 یا نهایت core i5 رو بکنی که اینها اصطلاحا دکستاب هستند نه سرور

البته اگر بگردی میتونی سرور کارکرده تمییز پیدا کنی ولی باز بالای 3-3500 بازم برات درمیاد ولی دو تا سی پی یو داره که هر کدوم 12 مگ کش دارند که جمعا 24مگ کش میشه و غیره...
یه سر به لینک پایینی بزن
فروش سیستم های سرور با مشخصات فوق العاده (Only the registered members can see the linkفروش-سیستم-های-سرور-با-مشخصات-فوق-العاده)