ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم کامل تا یک میلیون

ARA-RF
23-10-12, 15:06
سلام بر دوستان

میخواستم در مورد یک سیستم معمولی برای یک از اقوام از شما مشورت بگیرم تا حدود یک میلیون و نهایتا یک و صد!
یک سالی می شود که از بازار سخت افزار دورم برای همین نمی توانم خودم قطعه ای را پیشنهاد بدم
سیستم برای یک نوجوان است که حداکثر استفاده از اون بازی خواهد بود و کار با افیس نه بیشتر ...
اگر دوستان سریعتر راهنمایی کنند ممنون میشم
سیستم بر پایه پردازنده اینتل باشد

ممنون

nima_hl
23-10-12, 19:46
سلام بر دوستان

میخواستم در مورد یک سیستم معمولی برای یک از اقوام از شما مشورت بگیرم تا حدود یک میلیون و نهایتا یک و صد!
یک سالی می شود که از بازار سخت افزار دورم برای همین نمی توانم خودم قطعه ای را پیشنهاد بدم
سیستم برای یک نوجوان است که حداکثر استفاده از اون بازی خواهد بود و کار با افیس نه بیشتر ...
اگر دوستان سریعتر راهنمایی کنند ممنون میشم
سیستم بر پایه پردازنده اینتل باشد

ممنون

سلام

والا ما که تو خود بازار سخت افزار هم هستیم نمیتونیم با این اوضاع بازار قطعه پیشنهاد بدیم :wink:

بنظرم تشریف ببرید بازار ببینید چه قطعه ای پیدا میشه بعد چند تا مغازه استعلام کنید بخرید

الان قیمت قطعات در دقیقه عوض میشه

ARA-RF
24-10-12, 22:23
سلام دوستان
یکی از اشنایان این لیست رو به من داده ولی فکر می کنم گرون هست ( یک و سیصد) و اینکه بر پایه سی پی یو از رده خارج اینتل ...نظر شما چیه؟
main:Fox p43ap
CPU:intel 6300
GPU: 5450 ATI
RAM: 4GB Twin
Hard: 500GB
ODD: pioneer
Mon: 19 LG LED
با بقیه متفرقه ها شامل موس و کیبورد و پاور کیس ( چون نوعش رو دقیق مشخص نکرده بود)

به نظرتون تا یک و نیم میلیون میشه سیستم با سی پی یو های سندی بریج بست؟
بعد اینکه اگر مانیتور ال سی دی بگیرم حول و حوش 500 تومن میشه تا 23 اینچ گرفت؟

nima_hl
24-10-12, 23:43
سلام دوستان
یکی از اشنایان این لیست رو به من داده ولی فکر می کنم گرون هست ( یک و سیصد) و اینکه بر پایه سی پی یو از رده خارج اینتل ...نظر شما چیه؟
main:Fox p43ap
CPU:intel 6300
GPU: 5450 ATI
RAM: 4GB Twin
Hard: 500GB
ODD: pioneer
Mon: 19 LG LED
با بقیه متفرقه ها شامل موس و کیبورد و پاور کیس ( چون نوعش رو دقیق مشخص نکرده بود)

به نظرتون تا یک و نیم میلیون میشه سیستم با سی پی یو های سندی بریج بست؟
بعد اینکه اگر مانیتور ال سی دی بگیرم حول و حوش 500 تومن میشه تا 23 اینچ گرفت؟

عزیز این لیست که کاملا آفسایده فراموشش کنید

پردازنده سندی سری i3 حدود 370 تومن هستش و یک مادربرد h61 هم حدود 210 تومن هارد 500 سیگیت را هم امروز 192 خریدم

این سه قلم به اضافه مونیتور حدود 450 تومنی بودجه ای چندانی برای خرید سایر قطعات باقی نمیگذارند

بنظرم در این وضعیت خرید پلتفرم amd fm1 یا am3 بصرفه ترین راه حل باشه

شما کجا تشریف دارید ؟

javadshahvand
25-10-12, 14:37
MONITOR LG 1941
MAIN ELITE H61
CPU INTEL 540
APACER 2G DDR3
HDD 500WD
DVDRW LITEON
POWER TANUS
حدود 900 درمیاد