PDA

مشاهده نسخه کامل : صدایی از هدفن شنیده نمیشه!

zrs
21-10-12, 15:29
سلاممن حدودا 2ساله که لپ تاپ dell 5010 i5 خریدم ولی تاحالا هیچوقت نتونستم از هدفون استفاده کنم! وقتی وصلش میکنم صدای اسپیکرها قطع میشه ولی هیچ صدایی از هدفون نمیاد! درایورهارو از سایت dell دانلود و نصب کردم و هدفونم هم سالمه نمیدونم مشکل چیه! اگه میشه لطف کنین و راهنماییم کنین.با تشکر

vahid_ranjbar2007
25-10-12, 11:49
سلام دوست عزیز شما باید وارد کنترل پنل بشید و داخل قسمت صدا موقعی که هدفنتون وصله روی هدفن که داخل لیست هست راست کیک کنید و ست بزنید در صورت متوجه نشده میتونم کممکتون بکنم

javadshahvand
25-10-12, 14:46
سلاممن حدودا 2ساله که لپ تاپ dell 5010 i5 خریدم ولی تاحالا هیچوقت نتونستم از هدفون استفاده کنم! وقتی وصلش میکنم صدای اسپیکرها قطع میشه ولی هیچ صدایی از هدفون نمیاد! درایورهارو از سایت dell دانلود و نصب کردم و هدفونم هم سالمه نمیدونم مشکل چیه! اگه میشه لطف کنین و راهنماییم کنین.با تشکر
ویندوزتون XP هست ؟ درایور صدا کامل نصب شده و ویندوز شناخته؟

zrs
26-10-12, 12:24
ویندوزم 7 هستش همه درایورها هم نصب شده! تموم تنظیمات صدا هم چک کردم ولی بازهم صدایی از هدفون نمیاد!

zrs
26-10-12, 12:27
امکانش هست که مشکل لپ تاپم سخت افزاری باشه؟!

Moein
27-10-12, 00:25
امکانش هست که مشکل لپ تاپم سخت افزاری باشه؟!

بله این امکان وجود داره که مشکل از پورت های خروجی باشه بهترین کار این هست که پیش یک تعمیر کار برید و با استفاده از یک کابل لخت ببینه که اصلا ولتاژی در قسمت خروجی میاد یا خیر ...

بعد هم در صورتی که لب تاپ دارای دو خروجی یکی برای صدا و دیگری برای میکروفون هست هدفون خود رو به میکروفن هم وصل کنید و تست کنید شاید در اتصال کابل ها اشتباهی رخ داده باشه