ورود

مشاهده نسخه کامل : ایا مین maximus iv extrem p67 b3 از مین p8z77 v pro بهتر هست برای اور

kdo
14-10-12, 15:17
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم این مین p67 از مین v pro بهتر نیست برای اور3770k ؟چون مین خودم کم میاره مخصوص برای رم که مشکل داره با 2600به بالا
ممنون

Blue Rose
14-10-12, 17:23
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم این مین p67 از مین v pro بهتر نیست برای اور3770k ؟چون مین خودم کم میاره مخصوص برای رم که مشکل داره با 2600به بالا
ممنون

مادربرد های سری ماکسیموس ایسوز مخصوص برای اورکلاک هستند و کیفیت ساخت بالایی دارند،بدون شک بهترین گزینه هست.

kdo
14-10-12, 17:55
ممنون با این حال که ماکسیموس p67 هست و vpro z77؟بازم بهتره؟

Moein
14-10-12, 17:56
با سلام

حرف این دوست عزیزمون درست هست سری ROG سری هستند که طراحی متفاوتی دارند اما ...

ایا واقعا اورکلاک بسته به برد داره؟

خوب وقتی که این سوال برای اولین بار پرسیده بشه شاید جواب خیلی ها بله باشه اما در حال حاظر جواب خیر هست به دلیل اینکه سیاست های شرکت اینتل بعد از سوکت 775 همواره به این سمت رفته که تولید سی پی یو هایی بکنه که برای اورکلاکر های حد میانی تفاوت انچنان زیادی نباشه و تنها تفاوت رو بین سی پی یو های خود قرار داده

درست هست که در رده حرفه ای هم شاید مادربورد های اسوس توانایی زدن رکورد های فوق العاده ای رو دارند اما ایا همون شخص با همون پردازنده روی مادربورد دیگه ای تست زده یا خیر؟ ایا عامل محدود کننده اون برد بوده یا سی پی یو؟

خوب این روز ها که بازار اورکلاک داغ هست و اکثر اورکلاکر های تازه خارجی تنها پیروی می کنند یا اینکه به دلیل اینکه مارکتینگ اسوس قوی تر هست و گرفتن برد های رایگان تست هایی با برد های اسوس زده میشه و نا خداگاه ذهن به این سمت میره که این برد ها کیفیت بهتری برای اورکلاک دارند در صورتی که سری ROG برای گیمر ها بیشتر طراحی شدند و تنها تفاوتشون داشتن کیفیت بالاتر به نسبت سایر برد های اسوس هست

ضمن اینکه ارائه بایوس های اختصاصی که کمی در ست کردن تایمینگ های اتوماتیک بهتر عمل شده و همچنین زمان های پیکو ثانیه ای این حس رو القا می کنه که این برد ها سریع تر هستند در صورتی که شما از بایوس های سایر شرکت مثل گیگابایت یا ام اس ای در صورتی که به بایوس های مشابه می تونید دسترسی پیدا کنید

واقعیت اینجاست که مارکتینگ جهانی اسوس واقعا داره خوب حرکت می کنه و تونسته این حس رو در افراد ایجاد کنه

سوال دوم اینکه ایا خرید برد p67 به برد Z77 ارجعیت داره یا خیر؟

خوب این یک سوالی هست که جوابش معلوم هست و هیچگاه نمیشه که برد قدیمی به برد جدید برتری داشته باشه! مگر اینکه یا فرد با شخصی بخواد مادربوردش رو به فروش برسونه

سی پی یو های نسل Ivy Bridge طراحی شده برای برد های Z77 هستند و در حالت اورکلاک در حال پیشرفته هر چه هم برد اون به درد نخور و و ساده باشه می تونند پهنای باند ضریب سی پی یو های سری k رو تا 63 افزایش بدند

اما P67 یا Z68 این ضریب محدود به 59 هست و این عامل ساده کلا جدای از دلیل بالا این کار رو رد میکنه

البته شاید یک نفر بگه اشکال نداره ضریب 59 هم کافیه اما شما باید محاسبه کنید در هر لحظه حدود 400 مگا هرتز به صورت پیشفرض از نسل Z77 عقب هستید

سوال سوم چرا شما نمی تونید مموری خود رو بیشتر از 2600 افزایش بدید؟

خوب این به سی پی یو شما باز میگرده که IMC خوبی رو نداره باز هم شما یک نگاه ساده می کنید در اینترنت و می بینید که یک سری از افراد هستند که به راحتی فرکانس های بالا رو رد می کنند اما به این موضوع دقت نمی کنید که اینجا سی پی یو نوع دما ولتاژ ست شده هست که تعیین کننده میشه

بنده به شخصه نزدیک به 15 سی پی یو از نسل Ivy تا حالا تست کرده ام متاسفانه هیچ کدوم توانایی ست کردن ضریب 13 رو نداشتند حتی در دمای منفی و ولتاژ های مختلف این دلیل نمیشه که برد من بد بوده یا اینکه مموری های من بی خود بودند چون دوست من با همین برد و مموری ضعیف تر به نسبت من تونسته فرکانس رو رد کنه و اینجاست که تفاوت در سی پی یو ها مشاهده میشه

سخن پایانی:

به نظر بنده به جای اینکه به دنبال برد جدید باشید به دنبال سی پی یو بهتر باشید و برد خود رو حفظ کنید به شخصه با Z77V-Pro کار کرده ام برد قوی هست و نیاز یک اورکلاکر متوسط رو بر اورده می کنه و وقتی که سی پی یوی پیدا کردید که توانایی فرکانس های بالاتر از 6.8 رو داشت اون موقع می تونید به این فکر بیوفتید که بهتر هست هزینه برای خرید برد جدید حالا Maximus V Extreme یا Gigabyte UP7 یا MSI GD80 داشته باشید

امید وارم مفید واقع شده باشه سوالی بود در خدمتم
:Love-ssa~! (1):

kdo
14-10-12, 18:12
عالی بود دستتون درد نکنه با این راهنمایی ها مرسی این دکمه تشکر رو نمیشه هی زد وگرنه خودم 100بار میزدمش دی:
فقط چند مشکل من با همین سیپیو روی مین دوستم فرکانس همین رم رو تا 2850 cl10 بالابردم مین هم maximus v extrem بود و سیپیو هم تحت واتر با ولتاژ عادی 1.32 تا 4.5 پایدار کامل با حداکثر دمای 8 درجه بود در حالی که روی برد خودم هیچ یک از این اتفاق ها نیافتاد رم در 2400cl8 اصلا بوت نمیشه و مین من هم گزینه vccio برای اور رم نداره که خود مشکل بزرگی است
من از فروشنده مین پرسیدم گفت با اپدیت بایوس ضریب به 63 افزایش میابد و فرکانس هم مثل چیپ z77 میشود البته اشنا هست و خودش با سیپیو 3570 تست کرده
حالا به نظر شما من با بودجه حداکثر 780-800 چه مینی بگیرم؟این مین ماکسیموس 530 هست نمیارزه بگیرم تست کنم؟احتمال اینکه خوب جواب نده چقدر هست؟

kdo
14-10-12, 18:57
عالی بود دستتون درد نکنه با این راهنمایی ها مرسی این دکمه تشکر رو نمیشه هی زد وگرنه خودم 100بار میزدمش دی:
فقط چند مشکل من با همین سیپیو روی مین دوستم فرکانس همین رم رو تا 2850 cl10 بالابردم مین هم maximus v extrem بود و سیپیو هم تحت واتر با ولتاژ عادی 1.32 تا 4.5 پایدار کامل با حداکثر دمای 8 درجه بود در حالی که روی برد خودم هیچ یک از این اتفاق ها نیافتاد رم در 2400cl8 اصلا بوت نمیشه و مین من هم گزینه vccio برای اور رم نداره که خود مشکل بزرگی است
من از فروشنده مین پرسیدم گفت با اپدیت بایوس ضریب به 63 افزایش میابد و فرکانس هم مثل چیپ z77 میشود البته اشنا هست و خودش با سیپیو 3570 تست کرده
حالا به نظر شما من با بودجه حداکثر 780-800 چه مینی بگیرم؟این مین ماکسیموس 530 هست نمیارزه بگیرم تست کنم؟احتمال اینکه خوب جواب نده چقدر هست؟
ببخشید
ممنون میشم راهنماییم کنید چون اون مین داره فروش میره من چیکار کنم؟
مرسی:love:

Moein
14-10-12, 20:16

مطمعن هستید که همین رم با همین سی پی یو بوده این کمی غیر عادی به نظر میرسه البته همونطوری که در بالا اشاره کردم به دلیل بهتر ست شدن Advance Timing ها این امکان وجود داره که تنظیمات ست شده بر روی بردی که ذکر کردید قابل اجرا باشند ولی روی یک برد Main Stream قابل اجرا نباشند این دور از ذهن نیست! اما توجه داشته باشید شما در فرکانس های بالا هرگز نمی تونید با مموری فرکانس بالا سی پی یو فرکانس بالا رو داشته باشید

اپدیت بایوس

تا اونجایی که عزیز من مطالعه داشتم و دانش کوچکم اجازه میده این کار غیر ممکن هست و این مربوط به معماری میشه که معماری اجازه چنین موضوعی رو به شما نمیده! و این محدودیت مربوط به چیپست میشه و این امکان وجود نداره که ضریب بیش از 59 افزایش پیدا کنه مگر اینکه طرف بتونه میکرو کد چیپست رو عوض کنه که این کار غیر ممکن هست

کلا شما از خرید p67 و حتی Z68 در صورتی که قصد اورکلاک حرفه ای با نیتروژن مایع و فرکانس بالاتر از 6 گیگاهرتز رو دارید بی خیال بشید

مشاوره در مورد خرید

در مورد مشاوره در مورد خرید باید از دوستانمون سوال کنید اگر برای شما رم مهم هست به سراغ Asrock OC Formula برید این برد احتمالا به زودی در بازار موجود میشه اما در صورتی که برد مطمعن می خواهید و هزینه براتون مشکل نداره Maximus V Extreme بهترین گزینه هست

البته در مورد مشاوره در بخش خرید بنده اطلاع زیادی ندارم و بهتر هست از دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند مثل نیما خان سوال بفرمایید

سوال دیگه ای بود در خدمتم

Blue Rose
14-10-12, 23:26
ولی فکر نکنم خرید Maximus v Extreme اصلا به صرفه باشه چزء اورکلاک با Ln2،اون مدل Asrock هم یکی از بهترین هاست،عاشق مین برد های ازراک به خصوص OC Formula هستم:1. (35):

ess_1362
15-10-12, 11:58
این مورد قطعا مربوط به تنظیمات بایاس میشه
کارت گرافیک شما چی هست؟
بعضی اوقات ایرادات بایاس می تونه باعث ناپایداری بشه
توصیه می کنم ضریب pci-e frequency را بین 105 تا 107 بذارید و یک تست انجام بدین

kdo
15-10-12, 15:04
ممنون کارتم 6970 هست ولی فکر نمیکنم چون همه را چک کردم
دوستان تا 750 چه مینی بگیرم از مال خودم بهتر باشه؟
msi gd80 بهتر هست؟
ممنون

kdo
16-10-12, 19:07
سلام دوستان ببخشید یک سوال کدامیک از این دو سیستم بهتر هست کاربرد اور و گیم
1
3770k
asus p8z77vpro
6970
785b
hdd 500 hitachi
ram mach extrem 2300 cl8
cpu cooler super mega
2
8150 water
یکی از مین های 990fxa asus
1235 green
2*6970 یا 7950 یا 680
hitachi 500
ram اونقدری که ساپورت کنه 1866 cl6
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Blue Rose
16-10-12, 19:51
سلام دوستان ببخشید یک سوال کدامیک از این دو سیستم بهتر هست کاربرد اور و گیم
1
3770k
asus p8z77vpro
6970
785b
hdd 500 hitachi
ram mach extrem 2300 cl8
cpu cooler super mega
2
8150 water
یکی از مین های 990fxa asus
1235 green
2*6970 یا 7950 یا 680
hitachi 500
ram اونقدری که ساپورت کنه 1866 cl6
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مسلمه اولی
شما میزان بودجه رو محبت کنید تا دوستان سیستم مناسب معرفی کنند.

kdo
16-10-12, 19:57
یعنی کارت قویتر و..بهتر نیست؟چون توی بازی های جدید 8150 کمی بهتر عمل میکنه!(وگفته شده برنامه ها با 8150 سازگاری ندارند که کارایی پایین هست )و ارزونتر هم هست و مین هم سری حرفه ای مثل v furmula کارت و پاور وکولر هم که بهتر هست مخصوص دمای سیپیو
بودجه که این سیستم اول رو دارم میخوام ببینم به دومی تغییر بدم یا نه چون کلا از amd بیشتر خوشم میاد 200 هم میتونم روی سیستم اول بزارم
من هم 90 درصد از سیستم هیچ کاری نمیکشم برخی اوقات اور و برخی اوقات در تعطیلات هم بازی
ممنون

Blue Rose
17-10-12, 00:04
یعنی کارت قویتر و..بهتر نیست؟چون توی بازی های جدید 8150 کمی بهتر عمل میکنه!(وگفته شده برنامه ها با 8150 سازگاری ندارند که کارایی پایین هست )و ارزونتر هم هست و مین هم سری حرفه ای مثل v furmula کارت و پاور وکولر هم که بهتر هست مخصوص دمای سیپیو
بودجه که این سیستم اول رو دارم میخوام ببینم به دومی تغییر بدم یا نه چون کلا از amd بیشتر خوشم میاد 200 هم میتونم روی سیستم اول بزارم
من هم 90 درصد از سیستم هیچ کاری نمیکشم برخی اوقات اور و برخی اوقات در تعطیلات هم بازی
ممنون

خب اگه اینطوره شما نیازی به این سیستم قدرتمند ندارید....

Asus P8Z77-V Pro
Intel Core I5 3570K
WD Cavier Black 500GB
G.skill Ripjaw X 8GB 1600 2X4GB
Nvidia GTX660Ti
Cooler Master CM 690 II Advanced Case
Cooler Master GX-750W PSU
Antec Kuhler H2O 920

سیستم فوق قیمتی معادل 30.000.000 ریال دارد.....