CPU Name:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHzMemory information:4,192,760 KB RAM
پاور 685 گرین
مهمترین ملاک برای من این هست که خروجی تصویر کارت گرافیک بر روی تلویزیون یا ال سی دی به بالاترین حد ممکن باشه
بعد رندر های کوچک
بعد بازی
بی سرصدا باشه کارتش
ممنون میشم پیشنهاد خودتون رو بیان کنید.
سوال :برای بعضی از کارت گرافیک ها نوشته PCI Express 3.0 .آیا من میتونم این نوع کارت گرافیک رو با توجه به مادربرد تهیه بکن
با تشکر
Blue Rose
14-10-12, 17:28
با سلام
MB Name:Gigabyte EP45T-UD3LR
CPU Name:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHzMemory information:4,192,760 KB RAM
پاور 685 گرین
مهمترین ملاک برای من این هست که خروجی تصویر کارت گرافیک بر روی تلویزیون یا ال سی دی به بالاترین حد ممکن باشه
بعد رندر های کوچک
بعد بازی
بی سرصدا باشه کارتش
ممنون میشم پیشنهاد خودتون رو بیان کنید.
سوال :برای بعضی از کارت گرافیک ها نوشته PCI Express 3.0 .آیا من میتونم این نوع کارت گرافیک رو با توجه به مادربرد تهیه بکن
با تشکر
Sapphire Radeon HD7750
جای نگرانی نیست کارت های گرافیک با درگاه PCI Express 3.0 نیز می توانند روی مادربرد های PCI Express 2.0 قرار بگیرند،فقط افت کارایی بسیار ناچیزی رخ خواهد داد که اصلا مهم نیست.
Over_Cracker
14-10-12, 17:54
این نکته رو اضافه کنم که پشتیبانی از PCI Express 3.0 ،منوط به استفاده از پردازنده های Ivy Bridge هستش که از کنترلر PCI Express 3.0 بهره می برند. و الا در عمل تفاوت خاصی در طراحی Interface بین کارت های PCI Express 2.0 و اونایی که برچسب PCI Express 3.0 دارند نیست.هنوز هم پهنای باندx16 PCI Express 2.0 برای اکثر کارت های موجود کافیه و میتونم با قاطعیت بگم که حداکثر 2 تا 3 فریم بیشتر اختلاف بین PCI Express 2.0 و 3.0 نیست.در کانفیگ های SLI و Cross Fire این اختلاف کمی بیشتر هستش.در آخر نتیجه می گیریم که هنوز پهنای باند PCI Express 3.0 قابل استفاده بهینه و کامل برای کارت های امروزی نیست.پس نیاز نیست که PCI Express 3.0 رو تا چند سال آینده جدی بگیرید...