ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید Cpu و مادربورد

bibakan
12-10-12, 13:50
به نظر شما این CPU AMD PHENOM II X2 555 واسه منی که بازی های به روز رو انجام میدم چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و این مادر بورد M.B GIGABYTE GA-M68MT-S2P
واسه این CPU چطوره؟

به من جواب دادن اونی که داری میگیری cpu خوبیه به شرط اینکه آنلاک بشه که متاسفانه مادربوردت نمیکنه
(2هسته ای هست آنلاک بشه میشه 4)
شما یه 4هسته ای athlonII x4 645مثلا بگیری خیلی بهتره

حالا من سوال دارم آیا درسته حرفشون

1.قیمت این cpu که گفته چند تو بازار ؟؟؟؟
2.با این cpu من خودم گفتم می تونید یه مادربورد معرفی کنید آنلاک بشه می خواستم بدونم آنلاک که گفته همون اورکلاکه؟

3. علاوه بر اینا بوجه طرف برای cpu مادربورد 250 تومن با این بوجه چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. من شنیده بودم می خوای cpu بگیری سوکت FM1 بگیری بهتره می خواستم بدونم چرا ؟؟؟؟؟؟

Blue Rose
12-10-12, 14:09
به نظر شما این CPU AMD PHENOM II X2 555 واسه منی که بازی های به روز رو انجام میدم چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و این مادر بورد M.B GIGABYTE GA-M68MT-S2P
واسه این CPU چطوره؟

به من جواب دادن اونی که داری میگیری cpu خوبیه به شرط اینکه آنلاک بشه که متاسفانه مادربوردت نمیکنه
(2هسته ای هست آنلاک بشه میشه 4)
شما یه 4هسته ای athlonII x4 645مثلا بگیری خیلی بهتره

حالا من سوال دارم آیا درسته حرفشون

1.قیمت این cpu که گفته چند تو بازار ؟؟؟؟
2.با این cpu من خودم گفتم می تونید یه مادربورد معرفی کنید آنلاک بشه می خواستم بدونم آنلاک که گفته همون اورکلاکه؟

3. علاوه بر اینا بوجه طرف برای cpu مادربورد 250 تومن با این بوجه چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. من شنیده بودم می خوای cpu بگیری سوکت FM1 بگیری بهتره می خواستم بدونم چرا ؟؟؟؟؟؟

شما نهایت بودجه ای که تمایل به هزینه کردن دارید،بفرمایید تا سیستم مناسب به شما معرفی شود.
اصطلاحات اورکلاک یا آنلاک بحث جداگانه ای رو می طلبه که برای کاربرای ناآشنا قدری مشکل و ریسک پذیر هست.

bibakan
12-10-12, 14:34
شما نهایت بودجه ای که تمایل به هزینه کردن دارید،بفرمایید تا سیستم مناسب به شما معرفی شود.
اصطلاحات اورکلاک یا آنلاک بحث جداگانه ای رو می طلبه که برای کاربرای ناآشنا قدری مشکل و ریسک پذیر هست.

ممنون از پاسخ شما

بوجه من حداکثر 250 تومن هم برای cpu و هم برای مادربورد

بعد سری PHENOM با سریATHLON (Only the registered members can see the link) چه فرقی می کنه ؟

Blue Rose
12-10-12, 15:02
ممنون از پاسخ شما

بعد سری PHENOM با سریATHLON چه فرقی می کنه ؟

با این قیمت نمیشه پردازنده و مادربرد بگیری....

Asus P8H61-M LX PLUS
Intel Celeron G530

پایین ترین انتخاب هستند،که نزدیک 400 تومن میشن.

Over_Cracker
12-10-12, 16:28
ممنون از پاسخ شما

بعد سری PHENOM با سریATHLON چه فرقی می کنه ؟

درود دوست گرامی.

برای تشکر از کاربر مورد نظر،از دکمه تشکر استفاده کنید.