PDA

مشاهده نسخه کامل : سرور آپديت آنلاين رايگان محصولات ESET

unknown64
10-10-12, 13:21
سلام
من توی فروم بخش آنتی ویروس ندیدم اگه وجود داره دوستان منتقل کنند.
من و دوستم یک سرور آپدیت ناد32 راه انداختیم که دیگه از شر این گشتن برای یوزر پسوورد و نمیدونم آپدین آفلاین اینا خلاصی پیدا کنند دوستان
آدرس وبلاگ مورد نظر رو اینجا میذارم هرکی خواست مراجعه کنه و ایمیل بزنه تا براش آپدیت سرور فرستاده شه.
به دوستان هم میتونید بدین فقط خواهشی که حتما دارم اینه بگین ایمیل بزنند.
سوالی چیزی بود من همین جا در خدمتم میتونید با ایمیل زدن از همکارمم بپرسین
این آدرس وبلاگ
Only the registered members can see the link
هرکی هم که وبلاگ داره خواهشا آدرس رو لینک کنه کمی تبلیغات برامون بشه
:great:

Blue Rose
10-10-12, 13:38
Activation Key Eset Smart Security 5.2.9.1 در وبلاگ موجود هست؟

فعلا دارم بصورت Trial استفاده می کنم و تا 20 روزه دیگه هم......
اکثر اکتیو کی ها زمان دار هستند مثلا یک سال یا 3 ماه اگر بتونید اکتیو کی ها رو قرار بدید خیلی ممنون میشم

با تشکر

unknown64
10-10-12, 14:22
سلام
اولا که شما باید توی همون تاپیک جواب میدادی عزیز دل و خواهش دارم دست اندرکان منتقل کنند پست ها رو
دوم اینکه شما اکتیویشن کی میخوای چیکار ؟
شما میخوای آنتی ویروست آپدیت باشه و به روز باشه یا نه ؟ میخوای از دست سرچ کردن برای Key و .... خلاص باشی یا نه ؟
خوب آپدیت سرور رو توی آنتی ویروست وارد کن و خلاص و هرروز فقط پیغام اینکه آنتی ویروست آپدیت شد رو دریافت کن .
برای ورژن 5 هم آموزش توی وبلاگ هست که چطوری mirror server فعال بشه.
سوال دیگه ای بود توی همون تاپیک بپرسین تا نظم انجمنم حفظ شه

Blue Rose
10-10-12, 17:17
سلام
اولا که شما باید توی همون تاپیک جواب میدادی عزیز دل و خواهش دارم دست اندرکان منتقل کنند پست ها رو
دوم اینکه شما اکتیویشن کی میخوای چیکار ؟
شما میخوای آنتی ویروست آپدیت باشه و به روز باشه یا نه ؟ میخوای از دست سرچ کردن برای Key و .... خلاص باشی یا نه ؟
خوب آپدیت سرور رو توی آنتی ویروست وارد کن و خلاص و هرروز فقط پیغام اینکه آنتی ویروست آپدیت شد رو دریافت کن .
برای ورژن 5 هم آموزش توی وبلاگ هست که چطوری mirror server فعال بشه.
سوال دیگه ای بود توی همون تاپیک بپرسین تا نظم انجمنم حفظ شه

ایجاد تاپیک اضافه تصادفی صورت گرفت،خواهش میکنم از مدیران انتقال مربوطه را انجام دهند.
در مورد آپدیت که من مشکلی ندارم،سرور شخصی برای آپدیت دارم اما به دلیل محدودیت زمانی نود پس از هر 30 روز نرم افزار به صورت خودکار غیر فعال شده و نیاز به نصب مجدد دارد.
به همین دلیل میخواستم ببینم شما اکتیو کی مثلا برای 3 ماه دارید یا نه ممنون.

unknown64
10-10-12, 17:29
سلام شما اگر به جای Active Trial License رو انتخاب نکنی و Active Using A User And Password رو موقع نصب انتخاب کنی هیچوقت چنین مشکلی نخواهی داشت. یک سوال سرور شخصی شما برای آپدیت چطوری هست ؟

Blue Rose
10-10-12, 17:33
سلام شما اگر به جای Active Trial License رو انتخاب نکنی و Active Using A User And Password رو موقع نصب انتخاب کنی هیچوقت چنین مشکلی نخواهی داشت. یک سوال سرور شخصی شما برای آپدیت چطوری هست ؟

سرور مربوط به سایت خاصی هست،شما این اکتیو کی ها رو دارید؟

unknown64
11-10-12, 10:12
سرور مربوط به سایت خاصی هست،شما این اکتیو کی ها رو دارید؟
سلام
من بازم عرض میکنم که شما نیاز به اکتیو کی نداری برادر
شما موقع نصب برنامه به مرحله اکتیویشن رسید بزن Later یک تیکی داره که بعدا میگی یوزرنیم پسوورد بهت میدم
من حداقل 6 سال میشه از این آنتی ویروس استفاده میکنم و چنین مشکلی که شما میگی رو همیشه به همین صورتی که گفتم رفع کردم چه اون موقع که ورژن های قدیمی تر رو کرک میکردم چی الان که دیگه نیازی به هیچی ندارم
بعد که چنین کاری رو کردی حالا فقط میمونه مساله آپدیت که اینم سرور آپدیت راه اندازی کردیم براش
مربوط به سایت خاصی نیست این رو من و رفیقم راه اندازی کردیم خودمون
شما میتونی وارد وبلاگ شی و ایمیل بزنی و درخواست کنی همین
از دوستان دیگه کسی ایمیل زده و دریافت کرده سرور رو ؟ مشکلی چیزی ؟ یا گزارشی اینکه کار میکنه اینا