PDA

مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن کامپیوتر

no5233
04-10-12, 07:46
با سلام به دوستان عزیز
چند وقتی میشود که کامپیوترم یه مشکلی پیش اومده واین که موقع روشن شدن بوت نمیشه و فقط همینجوری کار میکنه
رم ها رو عوض کردم مشکل حل نشد سی پس یو رو عوض کردم بازم هم همینطور نمیدونم مشکل از کجاست پاورم رو عوض کردم ولی تغییری نکرد
ولی بار اخر باطری رو در اوردم جا زدم مشکل یه مدت حل شد ولی بهد از چند روز در حین کار کردن شروع به هنگ های زیاد میکرد خاموش کردم ولی الان دیگه بوت نمیشه
هر کاری که میتونستم کردم
خودم در خدمات کامیوتری کار میکنم طرف هم تو مشکل سیستم مونده بود بهم گفت مادر بردم مشکل داره و باید عوضش کنی دیروزم قیمت مادربردی که 120000 بود شده بود 260000 تومن
از اینا بگذریم
شما راهکاری دارید یا نه ؟
main:asus p5kpl am EPU
ram 2gb kingstone
cpu 5400 intel
hard 40gb maxtor

باتشکر از دوستان
منتظر جوابهای شما هستم :give_rose::1. (5):

Over_Cracker
04-10-12, 07:56
درود.

کارها و تست هایی که تا الان انجام دادید چی بوده؟
خازن های روی برد(مخصوصا کنار پل جنوبی 6.3 ولت 1000 میکروفاراد) به دقت بررسی کن که باد کردگی ندارند؟

حتما می بایست کارت دیباگر داشته باشید و اعلام کنید نتیجه رو.

سیستم رو با پاور سالم تست کردید؟

این تاپیک رو هم مشاهده و مطالعه کنید:

Only the registered members can see the linkبوت-نشدن-سیستم

no5233
04-10-12, 09:21
باتشکر از دوست عزیز
من تمامی مطالب رو خوندم دقیقا مشکل من رو ایشون داشتند که با سرویس این قطعات رو به رو شد البته من پاور رو به خاطر گرافیکم عوض کرم ومدل اون green 430/w eu هست منظور از کارت دیباگر چیست برای اولین بار هست که میشنوم
با عرض معذرت
در ضمن تممی کارهایی که این دوست عزیز انجام دادند رو نیز من انجام دادم ولی باز هم مشکل بررف نشد توصیه هایی رو که شما به دوست عزیز فرمودید رو انجام میدم و شما رو خبر میکنم .
باتشکر