PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش ASRock P67 Pro

nima_hl
30-09-12, 00:55
سلام

Only the registered members can see the link Pro(m).jpg

Only the registered members can see the link Pro

این مادربرد را خیلی افراد به علت آورکلاک و ساپورت آی وی بریج (Only the registered members can see the link Pro) به دنبالش هستند ( سری چیپ b3 است )

اگر شما از گرافیک کارت جدا استفاده میکنید امکانات آورکلاک این مادربرد تقریبا هیچ تفاوتی با z68 و z77 ندارد

قیمت پایه 185 و گام افزایش قیمت 5 هزار تومان

پینوشت 1 : فاقد گارانتی

پینوشت 2 : برد نو و آکبند است و حتی برای تست هم روشن نشده است. زمان تست 48 ساعته طبق روال کلیه فروشهام به خریدار داده میشود

پینوشت 3 : برای دوستانی که با بنده آشنائی ندارند قطعه در مرکز کامپیوتر ولیعصر به دوستان تهرانی تحویل داده شده یا به تقاضای خریدار توسط پیک یا تیپاکس ارسال میگردد

Aventador J
30-09-12, 08:35
پایه خریدارم مزایده تا کی ادامه داره؟

nima_hl
30-09-12, 09:02
پایه خریدارم مزایده تا کی ادامه داره؟

تا شب بسته به استقبال، زمان پایان حراجی را اعلام میکنم

معمولا زمان حراجیهام خیلی طولانی نیست و بین 24 تا 72 ساعت جنس را به خریدار گرامی تقدیم میکنم :give_rose:

vandelin
30-09-12, 13:05
سلام
گارانتی کجاست ؟ تا چه حد معتبره ؟ جسارتاً اصلاً گارانتی محسوب میشه ؟ :d

190 خریدارم .

nima_hl
30-09-12, 13:19
سلام
گارانتی کجاست ؟ تا چه حد معتبره ؟ جسارتاً اصلاً گارانتی محسوب میشه ؟ :d

190 خریدارم .

سلام

والا گارانتی گوشکوب نشانه ولی این مادربردها آمار خرابیشون در حد صفره :lol:

چند صد تاشو قبلا فروختم و هیچ مورد برگشتی نداشته

به هر حال من خودم گارانتیشو گارانتی نمیدونم چون تا بحال با هاشون اصلا در ارتباط نبودم

به احتمال 99% هم هیچ مشکلی در آینده نخواهد داشت ( مگر اینکه از پاور آشغالی استفاده بشه )

الان مادربرد p67 الایت در بازار 350 تومن بفروش میرسه شما فرض بگیرید این مادربرد اصلا گارانتی نداره قیمت مورد نظرتون را اعلام کنید :give_rose:

پینوشت : البته هر مدل مادربرد ازراک چه با گارانتی چه بی گارانتی اگر مشکلی داشته باشه بنده معمولا میتونم توسط رابطهائی که دارم تعمیر کنم

در مورد این مادربرد هم اگر مشکلی پیش بیاد و گارانتیش هم گارانتیش نباشه در صورتی که pcb معیوب نشده باشه از طریق دوستانم در شاب قادر به تعمیر با دریافت هزینه هستم

vandelin
30-09-12, 13:36
سلام

والا گارانتی گوشکوب نشانه ولی این مادربردها آمار خرابیشون در حد صفره :lol:

چند صد تاشو قبلا فروختم و هیچ مورد برگشتی نداشته

به هر حال من خودم گارانتیشو گارانتی نمیدونم چون تا بحال با هاشون اصلا در ارتباط نبودم

به احتمال 99% هم هیچ مشکلی در آینده نخواهد داشت ( مگر اینکه از پاور آشغالی استفاده بشه )

الان مادربرد p67 الایت در بازار 350 تومن بفروش میرسه شما فرض بگیرید این مادربرد اصلا گارانتی نداره قیمت مورد نظرتون را اعلام کنید :give_rose:

پینوشت : البته هر مدل مادربرد ازراک چه با گارانتی چه بی گارانتی اگر مشکلی داشته باشه بنده معمولا میتونم توسط رابطهائی که دارم تعمیر کنم

در مورد این مادربرد هم اگر مشکلی پیش بیاد و گارانتیش هم گارانتیش نباشه در صورتی که pcb معیوب نشده باشه از طریق دوستانم در شاب قادر به تعمیر با دریافت هزینه هستم

خب ما که استعداد سوزوندنمون زیاده :|
ولی پایه خرید هستیم .
کجا تشریف دارید ؟ امکان تحویل حضوری هست ؟

nima_hl
30-09-12, 13:44
خب ما که استعداد سوزوندنمون زیاده :|
ولی پایه خرید هستیم .
کجا تشریف دارید ؟ امکان تحویل حضوری هست ؟

عزیز جان کلا اگر برای آورکلاک سنگین ( نیتروژن) این برد را میخواهید خرید کنید با توجه به وضعیت گارانتی به شما پیشنهاد نمیکنم این کار را انجام بدین

چون این برد الان دیگه تو بازار نیست و دیگر هم نخواهد بود بعدا کلی حرف و حدیث و مشکل میشه :wink:

من همیشه تحویلهام حضوریه عزیز ، تهران مرکز کامپیوتر ولیعصر. هستم در خدمتتون :give_rose:

alksdj
30-09-12, 13:48
195 بشمارم

nima_hl
30-09-12, 13:56
دوستان با توجه به استعلامی که روی گارانتی این برد انجام دادم دیدم کلا گارنتیش گارانتی نیست

این برد را بدون گارانتی میفروشم چون حوصله دردسر ندارم ولی همونطور که بالا توضیح دادم اگر مشکلی پیش آمد در اندازه توانم به حل مشکل کمک خواهم کرد

پست اول ویرایش شد

Aventador J
30-09-12, 14:42
200 مال من

alksdj
30-09-12, 15:07
205 هستم..

Aventador J
30-09-12, 15:09
210 مال خودمی

nima_hl
30-09-12, 15:18
این تازه شد حراجی :lol:

پایان حراجی امشب حدود ساعت 10 . پس بشتابید :give_rose:

nima_hl
30-09-12, 19:03
حدود 3 ساعت تا پایان حراجی

خواب نمونی که یه همچین مادربردی با این قیمت تا وقتی دلار 1200 تومن بشه گیر نمیاری :1. (35):

nima_hl
30-09-12, 22:38
210 مال خودمی

مبارکتون باشه :give_rose:

پینوشت : از این برد احتمالا یدونه دیگه هم میگذارم تو حراجی البته با قیمت پایه 210 شروع خواهم کرد

اگر کسی تمایل داشت بگه تا حراجی بزنم

A8000
30-09-12, 22:45
سلام اون يدونه رو اگه با مورد زير تعويض داريد بقيش رو سر مي دم بخدا خيلي لازم دارم؟
Only the registered members can see the link

mp621
30-09-12, 22:50
انشالله انگار دیر رسیدم

Over_Cracker
30-09-12, 23:26
مبارکتون باشه :give_rose:

پینوشت : از این برد احتمالا یدونه دیگه هم میگذارم تو حراجی البته با قیمت پایه 210 شروع خواهم کرد

اگر کسی تمایل داشت بگه تا حراجی بزنم

درود نیما جان.

قیمت فروش این برد در بازار چنده؟

nima_hl
30-09-12, 23:32
سلام اون يدونه رو اگه با مورد زير تعويض داريد بقيش رو سر مي دم بخدا خيلي لازم دارم؟
Only the registered members can see the link

سلام

متاسفانه پاور شما به کارم نمیاد

انشالله انگار دیر رسیدم

فردا شب به فروم سر بزنید . همونطور که عرض کردم احتمالا یک عدد دیگر برای حراجی قرار خواهم داد

nima_hl
30-09-12, 23:39
درود نیما جان.

قیمت فروش این برد در بازار چنده؟

مظاهر جان زمانی که دلار 1200 تومن بود ما این برد را حدود 190 تومن میفروختیم ( با گارانتی شاب )

ولی مدت زیادیه که این برد دیگه تولید و وارد نمیشه

در بازار رضا هفته گذشته همین برد را به قیمت 380 تومن فروختند

P67 الایت الان توی بازار هست که به قیمت حدود 350 هزار و 480 هزار بفروش میرسه

xsmnx
01-10-12, 01:40
ای کاش زمان مزایده طولانی تر بود ... برای کسانی مثل من که به علت کار و مشغله 17 18 ساعت از شبانه روز رو از اینترنت بدور هستن واقعا مجالی برای شرکت در مزایده نمی مونه.

nima_hl
01-10-12, 01:45
ای کاش زمان مزایده طولانی تر بود ... برای کسانی مثل من که به علت کار و مشغله 17 18 ساعت از شبانه روز رو از اینترنت بدور هستن واقعا مجالی برای شرکت در مزایده نمی مونه.

درود بر شما

زمان مزایده بعدی را طولانی تر در نظر میگیرم :give_rose:

فردا شب باز P67 برای مزایده میگذارم