PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید سی پی یو

mahmoud.sardar
24-09-12, 22:59
سلام مین بنده مدل Ga-vm900m هستش.میخواستم یک سی پی یو، کارت گرافیک و رم برای این مدل خریداری کنم. که بتونه بازی های گرافیکی الان رو ساپورت کنه و مشکلی براش پیش نیاد.
و اینکه بنده یک مدل رم ADATA 2.0 GB DDR2 FSB 800 در نظر دارم آیا خوبه یا نه.

متشکر

nima_hl
25-09-12, 01:16
سلام مین بنده مدل Ga-vm900m هستش.میخواستم یک سی پی یو، کارت گرافیک و رم برای این مدل خریداری کنم. که بتونه بازی های گرافیکی الان رو ساپورت کنه و مشکلی براش پیش نیاد.
و اینکه بنده یک مدل رم ADATA 2.0 GB DDR2 FSB 800 در نظر دارم آیا خوبه یا نه.

متشکر

سلام

مادربرد شما خیلی قدیمیه و تهیه قطعات برای آن به سختی امکان پذیر است

پیشنهاد میکنم مادربرد را هم بفروش برسانید و کلا یک پلتفرم دیگر خرید بفرمائید

mahmoud.sardar
25-09-12, 04:15
ممنون
به نظر شما توی قیمت نرمال چه مینی خوبه تا تا چندسال نیاز به تعویضش نباشه.(DD3)

nima_hl
25-09-12, 09:39
ممنون
به نظر شما توی قیمت نرمال چه مینی خوبه تا تا چندسال نیاز به تعویضش نباشه.(DD3)

خواهش میکنم

قیمت نرمال بستگی به بودجه شما دارد اگر یک رنج قیمت مشخص بفرمائید خیلی راحت تر میشود راهنمائی کرد

مثلا اگر شما یک گرافیک 700 تومنی خرید کنید نیاز به یک پردازنده قوی دارد و معمولا پردازنده های قوی به دلیل مصرف نسبتا بالا نیاز به مادربرد خوب دارند که طبیعتا گران قیمت تر هستند

ولی اگر بودجه شما برای خرید گرافیک مثلا 250 تومن باشد با یک پردازنده 2 هسته ای هم کار شما حل میشود. در نتیجه با یک مادربرد ارزان قیمت هم میتوانید به راحتی مدت زمان طولانی از سیستم خود استفاده کنید

اینها همه به هم مربوط هستند :wink:

mahmoud.sardar
25-09-12, 23:26
خواهش میکنم

قیمت نرمال بستگی به بودجه شما دارد اگر یک رنج قیمت مشخص بفرمائید خیلی راحت تر میشود راهنمائی کرد

مثلا اگر شما یک گرافیک 700 تومنی خرید کنید نیاز به یک پردازنده قوی دارد و معمولا پردازنده های قوی به دلیل مصرف نسبتا بالا نیاز به مادربرد خوب دارند که طبیعتا گران قیمت تر هستند

ولی اگر بودجه شما برای خرید گرافیک مثلا 250 تومن باشد با یک پردازنده 2 هسته ای هم کار شما حل میشود. در نتیجه با یک مادربرد ارزان قیمت هم میتوانید به راحتی مدت زمان طولانی از سیستم خود استفاده کنید

اینها همه به هم مربوط هستند :wink:
شما همون 200 تا250 رو در نظر بگیرید برای گرافیک!

nima_hl
26-09-12, 03:08
شما همون 200 تا250 رو در نظر بگیرید برای گرافیک!

برای گرافیک در این رنج قیمت یک پردازنده g620 و یک مادربرد h61 بنظرم انتخاب بدی نباشد

مادربردهای h61 بین 130 تا 200 تومن در بازار در برند و مدلهای مختلف موجود هستند

البته در این رنج قیمت میتوانید از پلتفرم amd پردازنده athlon x3 به قیمت حدود 150 تومن و مادبرد 770 به قیمت حدود 90 تومن خرید فرمائید

mahmoud.sardar
26-09-12, 03:47
برای گرافیک در این رنج قیمت یک پردازنده g620 و یک مادربرد h61 بنظرم انتخاب بدی نباشد

مادربردهای h61 بین 130 تا 200 تومن در بازار در برند و مدلهای مختلف موجود هستند

البته در این رنج قیمت میتوانید از پلتفرم amd پردازنده athlon x3 به قیمت حدود 150 تومن و مادبرد 770 به قیمت حدود 90 تومن خرید فرمائید
ممنون از شما
کارایی این محصولات تا چه حد خوب هست و تا کی نیاز به تعویض قطعات نیست!

nima_hl
26-09-12, 09:10
ممنون از شما
کارایی این محصولات تا چه حد خوب هست و تا کی نیاز به تعویض قطعات نیست!

خواهش میکنم

این قطعاتی که عرض کردم تقریبا ارزانترین قطعاتی هستند که به درد بازی میخورند به همین دلیل بازده بدی ندارند ولی خیلی هم خوب نیستند

در مورد تعویض قطعات هم بستگی به نظر شما و نرم افزارهائی که در آینده عرضه میشوند خواهد داشت

در صورتی که شما پاور مناسب داشته باشید این قطعات بسته به کیفیت قطعات و هییت سینکهای به کار رفته در آنها احتمالا بالای 3 سال برای شما کار خواهند کرد