PDA

مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن سیستم

ngh271
24-09-12, 17:35
سلام . سیستم من LGA 775- 3.g- albatron
با زدن دکمه استارت چراغ قرمز کیس روشن میشه و ثابت باقی می مونه و عملیات بوت شدن انجام نمیشه .بوق post هم زده نمیشه. تک تک قطعات رو خارج کردم و یکی یکی نصب و سیستم رو استارت کرده و لی مشکل پابرجا و تغییری حاصل نشد.
لطفا نظرات خود را در این مورد بیان بفرمایید. متشکرم.

Over_Cracker
24-09-12, 19:06
درود.

سیستم تصویر میده یا خیر؟

ngh271
25-09-12, 17:44
سلام و تشکر.
هیچ تصویری نمی دهد .چون اصلا مراحل بوت سیستم بطور کامل انجام نمی شود. بوق post هم زده نمیشه . ممنونم.

Over_Cracker
25-09-12, 21:42
این عیب از چه زمانی دقیقا شروع شد؟

سیستم رو خارج از کیس با یک پاور سالم تست کنید.فقط 3 قطعه ی اصلی CPU ،رم و گرافیک روی مادربرد متصل باشه و سایر قطعات رو کنار بگذارید تا زمانی که به عیب برسیم.(یک بار بدون کارت گرافیک هم تست کنید،ببینید هیچ بوقی دریافت می کنید یا خیر و همینطور یک دفعه بدون رم)

CPUگرم میشه با خیر؟(سیستم رو بدون فن CPU روشن کنید و برای چند لحظه با دست تست کنید)

دمای چیپ جنوبی و شمالی چطوره؟

به دور فن CPU دقت کنید که در از زمان شروع شدن مادربرد هیچ تغییری میکنه یا خیر

حتما یک کارت دیباگر باید تهیه کنید و کدی رو که دیباگر نشون میده رو باید اعلام کنید تا بررسی کنیم و محدوده ی عیب رو شناسایی کنیم.

سعی کنید تمامی اسلات های مادربرد و سوکت CPU رو شستوشو بدید با اسپری خشک(دقت کنید که به هیچ عنوان باطری روی مادربرد نباشه)

نتیجه رو اعلام کنید.(اگر با اهمتر و اسیلوسکوپ آشنایی دارید،بفرمایید تا چندتا نقطه ی تست ولتاژ و فرکانس رو بگم که تست کنید)

ngh271
29-09-12, 17:47
سلام و تشکر.
از چند روز قبل از بروز اشکال اصلی وقتی کامیوتر را روشن می کردم خاموش شده و مجددا استارت می شد و مراحل بوت شدن بطور کامل انجام میشد .
سرعت پاسخ سیستم در باز کردن صفخات و اجرای برنامه های ویندوز خیلی کم شده و اقدام به فرمت درایو C و نصب مجدد ویندوز ها کردم ولی تاثیر چندانی نداشت. تا اینکه سیستم بوت می شد ولی ویندوز بالا نمی آمد . با لینوکس کامپیوتر را بوت کردم مشکلی نداشت و نرمال بالا آمده و درایوها و محتویات آنها را میدیدم و اجرای لینوکس مشکلی نداشت. فن سی پی یو را برای سرویس جدا کردم و بعد از نصب این مشکل بروز کرد. یک فن نو تهیه و با چسب سیلیکون نصب کردم مورد برطرف نشد. سی پی بدون فن هم تا حدی گرم می شد.
قطعات و سوکت ها را خارج کردم و یکی یکی تست کرده مورد برطرف نشد.
ممنون از لطف و راهنمایی شما.
تست هایی را که گفتید انجام دادم منهای اینکه پاور دیگری نداشتم که تست کنم ولی مشکل رفع نشد . متاسفانه به کارت دیباگر و اسیلوسکپ هم دسترسی ندارم ولی اهمتر دارم و زمینه شغلی هم برق و الکترونیک است.

Over_Cracker
29-09-12, 18:14
مدل پاورتون چیه؟ من بارها با مشکل مشابه شما برخورد کردم که با تعویض پاور برطرف شد.مخصوصا سیستم هایی که از پاورهای بی کیفیت استفاده می کنند،بسیار با این مشکل مواجه میشن.حتما می بایست با یک پاور مطمئن و سالم تست کنید سیستم رو.

زمانی که فن رو تعویض کردید،هیچ آسیبی (حتی یک خراش کوچیک) به اطراف سوکت CPU وارد نشد؟ چند وقت پیش با یک سیستم برخورد کردم که کاربر قصد سرویس فن رو داشته و هنگام باز کردن فن،نوک پیچگوشی خورده بود به سطح بورد و چند خازن SMD رو جدا کرده بود که با تعویض این خازن ها مشکل برطرف شد.

ولتاژ یکی از سلف های اطرف CPU رو تست کنید(تست قبل از روشن شدن مادربرد تا 20 ثانیه بعد،و بررسی تغییرات). این ولتاژی هستش که مستقیما CPU رو تغذیه میکنه و اگر مدار VRM سالم باشه،می بایست ولتاژ کاری CPU روی سلف مشاهده بشه.مدل دقیق CPU رو هم اعلام کنید.

در هر صورت،یک کارت دیباگر میتونه 70% مارو به سمت عیب هدایت کنه.

نتیجه رو اعلام کنید.