PDA

مشاهده نسخه کامل : غیب شدن ویندوز 7

natan drake
23-09-12, 21:39
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بگم من ویندوز سون داشتم بعد اومدم یه ویندوز XP هم تو یه درایو دیگه نصب کردم وقتی سیستم رو ری استارت کردم دیدم دوتا ویندوز ندارم وفقط xp هست از سون خبری نیست در صورتیکه وقتی تو وین xp میرم تو درایو وینوز 7 که همون C هست تمامی فایل ها ی ویندوز و اطلاعات اون موجوده به نظرتون مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید با تشکر...:give_rose:

mehrdad_ab
23-09-12, 23:05
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بگم من ویندوز سون داشتم بعد اومدم یه ویندوز XP هم تو یه درایو دیگه نصب کردم وقتی سیستم رو ری استارت کردم دیدم دوتا ویندوز ندارم وفقط xp هست از سون خبری نیست در صورتیکه وقتی تو وین xp میرم تو درایو وینوز 7 که همون C هست تمامی فایل ها ی ویندوز و اطلاعات اون موجوده به نظرتون مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید با تشکر...:give_rose:
سلام
شما ترتیب نصب رو رعایت نکردین
در ابتدا باید ویندوز xp نصب بشه و بعد از اون ویندوز سون
غیر از این حالت ، با اینگونه مشکلات روبرو خواهین شد .

Pami
24-09-12, 12:37
وقتی ویندوز قدیمی رو در کنار جدیدتر نصب میکنید این مشکل پیش میاد و فایل بوت و ترتیب اون بهم میریزه
یادمه یه برنامه از Acronis بود که این مشکل رو حل میکرد و سیستم عامل های دلخواه رو بهش معرفی میکردی تا پس از روشن کردن توی لیست خودش برای بوت بیاره

natan drake
24-09-12, 13:19
وقتی ویندوز قدیمی رو در کنار جدیدتر نصب میکنید این مشکل پیش میاد و فایل بوت و ترتیب اون بهم میریزه
یادمه یه برنامه از Acronis بود که این مشکل رو حل میکرد و سیستم عامل های دلخواه رو بهش معرفی میکردی تا پس از روشن کردن توی لیست خودش برای بوت بیاره
میشه اون نرم افزارو معرفی کنید و طریقه کار باهاش رو هم بگین؟؟:1. (35):

Pami
24-09-12, 15:28
این سایت رو ببینید ، از این برنامه میتونید کمک بگیرید :

Only the registered members can see the link

javadshahvand
25-09-12, 08:24
با نرم افزار EasyBCD میتونی مشکل رو برطرف کنی
دانلود نرم افزار

راهنما (Only the registered members can see the link)

natan drake
25-09-12, 13:57
با نرم افزار EasyBCD میتونی مشکل رو برطرف کنی
دانلود نرم افزار

راهنما (Only the registered members can see the link)
لطفا چگونگی آوردن اون ویندوز غیب شده را در صفحه ی بوت توضیح بدین
لینک راهنما همون لینک دانلود هست............

javadshahvand
25-09-12, 14:48
لطفا چگونگی آوردن اون ویندوز غیب شده را در صفحه ی بوت توضیح بدین
لینک راهنما همون لینک دانلود هست............

همه چی مشخصه نرم افزار رو نصب کنی براحتی میتونی باهش کار کنی

natan drake
25-09-12, 22:34
همه چی مشخصه نرم افزار رو نصب کنی براحتی میتونی باهش کار کنی
دوست عزیز میشه دقیق بگین چطوری باید با این نرم افزار ویندوز غیب شده رو بالا آورد و به صفحه ی بوت منتقل کرد؟
چون هرچی باهاش ور رفتم نتونستم کاری بکنم!!!:lol:

javadshahvand
26-09-12, 08:11
دوست عزیز میشه دقیق بگین چطوری باید با این نرم افزار ویندوز غیب شده رو بالا آورد و به صفحه ی بوت منتقل کرد؟
چون هرچی باهاش ور رفتم نتونستم کاری بکنم!!!:lol:

نرم افزار EasyBCD را اجرا کنید .

نرم افزار از 7 قسمت تشکیل شده است که من فقط 3 قسمت اصلی آن را برای شما آموزش میدهم .
در قسمت View Settings نوع ویندوز نصب شده را نمایش میدهد .

در قسمت Edit Boot Menu می توانید بوت ویندوزی که نمی خواهید را انتخاب کرده آن را جابجا / تغییر نام یا حذف کنید . ( در صورتیکه چند بار کلید Add Entryرا فشرده اید و ویندوز شما هنگام بالا آمدن چند بوت منو دارد می توانید بوت منوهایی که به آنها نیاز ندارید را حذف کنید )در قسمت Timeout options می توانید زمان انتظار برای لود در صفحه اصلی بوت ویندوز را تغییر بدهید . به فرض مثال بعد از 5 ثانیه اگر ویندوز مورد نظر را انتخاب نکردید با توجه به ویندوز پیش فرض ، ویندوز لود شود .

مهمترین قسمت برای اضافه کردن بوت منوی ویندوز XP گزینه Add New Entry می باشد . این گزینه به شما این امکان را میدهد که هر بوت منویی را به ویندوز خود اضافه کنید . کافیست بر روی کلید Add New Entry کلیک کرده و گزینه Type را برابر با Windows NT/2k/XP/2K3 قرار دهید . در کادر Name یک نام دلخواه برای بوت ویندوز XP در صورت تمایل انتخاب کنید . در این قسمت حتما تیک گزینه Automatically detect correct drive خورده باشد . بدون هیچ تغییری بر روی کلید Add Entry کلیک کنید .
به همین راحتی هر دو ویندوز را در بوت منو دارید و نیازی نیست وقت صرف کنید و از دوباره ویندوز XP را همراه با seven نصب کنید .

natan drake
30-09-12, 19:07
دوستان اگر دو ویندوز 7 در یک درایو (C) نصب شده باشن راهی نیست که یکیشونو پاک کرد؟

natan drake
01-10-12, 18:58
دوستان اگر دو ویندوز 7 در یک درایو (C) نصب شده باشن راهی نیست که یکیشونو پاک کرد؟

کسی نیست؟؟:whistle:

Over_Cracker
01-10-12, 19:57
درود.

میتونید یک توزیع زنده لینوکس رو لود کنید و فایل های مربوط به ویندوز مرده رو حذف کنید.

natan drake
02-10-12, 15:18
درود.

میتونید یک توزیع زنده لینوکس رو لود کنید و فایل های مربوط به ویندوز مرده رو حذف کنید.
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
اینی که میگین چی هست ؟

Over_Cracker
02-10-12, 17:44
در محیط ویندوز اجازه حذف و ویرایش فایل های سیستمی داده نمیشه و با خطا مواجه میشین.به همین خاطر باید از طریق یک محیط و سیستم عامل دیگه به حذف فایل های ناخواسته اقدام کنید.بهترین سیستم عامل که وابسته به ویندوز نیست،لینوکس هستش که نسخه های Live هم داره و دیسکش رو درون درایو میگذارید و بوت می کنید.سپس وارد درایو C میشید و فایل های مربوط به ویندوز(اونی که بهش نیاز ندارید و سیستم باهاش بوت نمیشه) رو به طور کامل حذف می کنید.

در آخر هم اگر نام ویندوز اضافی در لیست بوت هستش،می بایست با ویرایش فایل Boot.ini که در ریشه درایو C هستش،اونا حذف کنید.

نام سیستم عامل ها در فایل Boot.ini بعد از پارامتر [operating systems] قرار میگیره که می بایست سطر مربوط به ویندوز مورد نظر رو حذف کنید.

مثلا من که تنها یک سیستم عامل XP دارم،فایل بوت به شکل زیر هستش:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer

اگر یک ویندوز XP یا 7 دیگه در کنارش نصب کنم،یک سطر اضافه مربوط به تنظیماتش بعد از پارامتر [operating systems] اضافه میشه.