ورود

مشاهده نسخه کامل : سوالاتی راجع به ارتقا و خرید سیستم جدید

ROZANEOMID
19-09-12, 10:30
سلام اگر سیستم کامل بخوام بخرم سیستم قدیمی خود که پنتیوم 4 است راباید کلشو تعویض کنم سال 81 خریدم یعنی موس اون سال کیبورد اون سال که یو اس بی دار نیست را همه را باید عوض کنم یا اونا می خوره به سیستم جدید. مانیتورفلت هم چی به کیس جدیدها نمی خوره اونم باید ال ای دی بخرم

The-Joker
19-09-12, 13:42
سلام اگر سیستم کامل بخوام بخرم سیستم قدیمی خود که پنتیوم 4 است راباید کلشو تعویض کنم سال 81 خریدم یعنی موس اون سال کیبورد اون سال که یو اس بی دار نیست را همه را باید عوض کنم یا اونا می خوره به سیستم جدید. مانیتورفلت هم چی به کیس جدیدها نمی خوره اونم باید ال ای دی بخرم

سلام عزیز .
خیر لازم نیست که شما موس و کیبرد رو هم عوض کنید ، بلکه وقتی مادربرد جدید گرفتید ، چون موس و کیبرد شما قدیمی هستش و فیشش از این سوزنی هاست باید به جایه usb به پورت هایه ps2 ( همون پورت هایه سوزنی ) وصلش کنی و تمام .
مانیتور هم فرقی نمی کنه بلکه اون کابل مانیتور هستش که مهمه و کابل مانیتور شما صد در صد vga هستش ، پس باید کابل ورودی کابل vga رو به خروجی پورت vga پشت کارت گرافیکتون وصل کنید ، و اگه یه وقت کارت گرافیک شما فقط پورت dvi داشت ، شما یه تبدیل dvi به vga می گیری و با تبدیل وصلش می کنی .