سلام دوستان عزیز
برای رندر core i7 2600k یا amd fx 8150 را بردارم
بنده کارم تهیه انیمیشن های ساختمانی است سرعت در کار حرف اول را برایم میزند ( البته بیشتر از این دو سی پی یو نمی توانم هزینه کنم :cry: ) من سرعت در کار برام خیلی مهم حتی اگه 20 ثانیه هم زود تر برای من رندر کند خیلی مهم است ،آقا یعنی زمین گاز میگیریم که زود تر رندر کنه.
اگر ممکنه مادربرد و رم مچ هم برای انتخابی که میکنید بنویسید پیشاپیش از وقتی که برای بنده گذاشتید ممنونم
nima_hl
19-09-12, 02:26
سلام دوستان عزیز
برای رندر core i7 2600k یا amd fx 8150 را بردارم
بنده کارم تهیه انیمیشن های ساختمانی است سرعت در کار حرف اول را برایم میزند ( البته بیشتر از این دو سی پی یو نمی توانم هزینه کنم :cry: ) من سرعت در کار برام خیلی مهم حتی اگه 20 ثانیه هم زود تر برای من رندر کند خیلی مهم است ،آقا یعنی زمین گاز میگیریم که زود تر رندر کنه.
اگر ممکنه مادربرد و رم مچ هم برای انتخابی که میکنید بنویسید پیشاپیش از وقتی که برای بنده گذاشتید ممنونم
سلام
پردازنده 8150 با 8120 برای کار شما تفاوت آنچنانی ندارد
پردازنده 2600k از این دو پردازنده بهتر است ولی قیمت خیلی بالاتری دارد
در حال حاضر پردازنده 8120 به قیمت حدود 390 هزار و پردازنده 2600k به قیمت حدود 700 هزار تومان در بازار به فروش میرسند که از نظر p/p پردازنده amd برای کار شما بسیار بهتر است
به هر حال اگر بودجه شما محدود نیست پردازنده اینتل را تهیه کنید و اگر محدود است پردازنده amd
لطفا کل بودجه ای که برای پردازنده و مادربرد در نظر دارید بفرمائید تا بهتر بتوان نظر داد
Jagvar
19-09-12, 11:19
کاملا با نیما جان موافقم
عزیز جان توجه داشته باشید. سیستم های حرفه ای دیگه مثل مقبلا نیست هرچی سیپی یو بالاتر کار زود تر!!!
من موندم همه می گن رندر همه می گن کار حرفه ای اما یه مقاله در مورد نرم افزار مورد استفادشون نمی خونن! عزیز جان الان نرم افزار های مثل 3Dmax و maya و حتی فتوشاپ از پردازنده های گرافیکی استفاده می تونن بکنن.
خلاصه متلب شما یه 2500 بگیر نیاز هم نیست سری k باشه
بعد دو تا کارت 670 یا 680 (چون کودا کور زیادی دارن) اما بازم باید رد مورد نرم افزاری که استفاده می کنید باید بخونید ببینید کدوم کارت بهتر عمل کرده.
اگر که باز هزینه می تونید بکنید کارت های Fire Pro شرکت AMD که فکر کنم هر کارتی 6 یا 7 میلیون پاتون در بیاد دیگه اون وقت متوجه میشد تفاو زمان رندر!
البته بعضی ها میان 10 الی 12 میلیون سیستم سوکت 2011 می بندن با سی پی یو نمی دونم چیچی و تعداد نمی دونم کجاش دیگه فکر می کنن باید رندر بگیرن در حد باقلوا! که بعد می گن من این همه خرج کردم جواب نمیده! مصلمل نباید جواب بده!
بنا به ترز فکر خودشون سیستم می گیرن دیگه فکر می کنن فلانه...
حالا اگر می خوایید سیستم حرفه ای از این جهت بگیرید تا راهنمایی های مربوطه رو هم خودم و هم دوستان خدمتون بدیم. ولی اگر بوجه محدود دارین بازم میشه یه کارایی کرد.
نرم افزار های رده کاریتون چیه و چه ورژنیه؟
alalalk71
19-09-12, 22:52
سلام
پردازنده 8150 با 8120 برای کار شما تفاوت آنچنانی ندارد
پردازنده 2600k از این دو پردازنده بهتر است ولی قیمت خیلی بالاتری دارد
در حال حاضر پردازنده 8120 به قیمت حدود 390 هزار و پردازنده 2600k به قیمت حدود 700 هزار تومان در بازار به فروش میرسند که از نظر p/p پردازنده amd برای کار شما بسیار بهتر است
به هر حال اگر بودجه شما محدود نیست پردازنده اینتل را تهیه کنید و اگر محدود است پردازنده amd
لطفا کل بودجه ای که برای پردزنده و مادربرد در نظر دارید بفرمائید تا بهتر بتوان نظر داد
اول از همه ممنون بخاطر این که واقعا جواب بنده را به این زودی دادید . بعد یه سوال داشتم آقا این fx8051 هشت تا کر 3.4 گیگا هرتزی داره پس چطوری هستش که این core i7 سریع تر هستش ( یعنی این سوال رو مخمه اصلا یه وضعی )
1،450،000 تومان گذاشتم برای این کار یعنی نهایت زورم هستش مانیتور کیبورد موس اسپیکر و مودم دارم
یه سوال داشتم خدمتتون نظرتون در مورد core i7 3750 چی هستش
بعد مثلا من 2000 فریم رندر میکنم خوب مثلا هر فریم 22 دقیقه و 20 ثانیه طول میکشه اگه مثلا بشه کاری کرد که این بشه 21 دقیقه و 5 ثانیه یعنی هر فریم 1:15 ثانیه کمتر بیشه حدودا 41 ساعت کمتر برای من زمان می افته یعنی سیستم 2 روز زودتر آزاد میشه پردازش و سرعت سی پی یو برای من خیلی خیلی مهم است
در ضمن مایا 2013 می تونه از 8 کر سی پی یو فول استفاده کنه
اگه سی پی یو بهتری هم میشناسید تووی همین رنج قمت لطف معرفی کنید
کاملا با نیما جان موافقم
عزیز جان توجه داشته باشید. سیستم های حرفه ای دیگه مثل مقبلا نیست هرچی سیپی یو بالاتر کار زود تر!!!
من موندم همه می گن رندر همه می گن کار حرفه ای اما یه مقاله در مورد نرم افزار مورد استفادشون نمی خونن! عزیز جان الان نرم افزار های مثل 3Dmax و maya و حتی فتوشاپ از پردازنده های گرافیکی استفاده می تونن بکنن.
خلاصه متلب شما یه 2500 بگیر نیاز هم نیست سری k باشه
بعد دو تا کارت 670 یا 680 (چون کودا کور زیادی دارن) اما بازم باید رد مورد نرم افزاری که استفاده می کنید باید بخونید ببینید کدوم کارت بهتر عمل کرده.
اگر که باز هزینه می تونید بکنید کارت های Fire Pro شرکت AMD که فکر کنم هر کارتی 6 یا 7 میلیون پاتون در بیاد دیگه اون وقت متوجه میشد تفاو زمان رندر!
البته بعضی ها میان 10 الی 12 میلیون سیستم سوکت 2011 می بندن با سی پی یو نمی دونم چیچی و تعداد نمی دونم کجاش دیگه فکر می کنن باید رندر بگیرن در حد باقلوا! که بعد می گن من این همه خرج کردم جواب نمیده! مصلمل نباید جواب بده!
بنا به ترز فکر خودشون سیستم می گیرن دیگه فکر می کنن فلانه...
حالا اگر می خوایید سیستم حرفه ای از این جهت بگیرید تا راهنمایی های مربوطه رو هم خودم و هم دوستان خدمتون بدیم. ولی اگر بوجه محدود دارین بازم میشه یه کارایی کرد.
نرم افزار های رده کاریتون چیه و چه ورژنیه؟
متشکرم که نظرت رو گفتی
بزار یه چیز روشن بگم ما کلا دو نوع رندر داریم یه رندر real time که مخصوص مثلا بازی ها است ( برای کار های دیگه هم استفاده می شود مثل simulator ) که در اینجا تکنولوژی جددی که nvidia آورد همون gpu رو که میگی خیلی به صورت دیوانه وار به این صنعت کمک کرده
یه رندر دیگه هم داریم که به صورت آف لاین می باشد یعنی می آید همه چیز مثل مدل نور تکسچر پارتیکل کوفت زهر مار:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry : :cry::cry:محاسبه میکنه بعد یه خروجی داره که میتونه هر پسوند عکس یا به صورت فیلم خروجی بده
حالا اونا که سه بعدی کار میکنن اگه کارت گرافیک خیلی قوی داشته باشند میتونند توی محیطی که دارن کار میکنن مثلا متریالشون رو به خوبی تنظیم کنند اما مثلا نور را نمی توانن درست تنظیم کنند این یعنی در حقیقت خروجی نهایی کلا فرق میکنه حالا سرعت پردازش بی نهایت مهمه ( یه رابطه بین کارت گرافیک و سی پی یو برای محاسبات هست اما رابطه پردازشی نیست مثلا کارت گرافیک به سی پی یو میگه فلانی اینو تابع بردار سریع تر به نتیجه می رسی اما اگه بگی کارت گرافیک خودش زحمتی بکشه خیییییییییییییییییییییییی ییر ، البته یکی اینو برام شرح داده و من برای شما بازگو میکنم از صد در صد بودنش مطمئین نیستم اما فردی است که اطلاعاتش بد نیست)
اونایی که مثل بنده بدبخت نیستن میرن یه رندر فارم بر میدارن که مثلا 40- 50 تا سی پی یو داره مثلا تراکتور می افته رو فایل همچین رندر میکنه که انگار عشقشو پیدا کرده حالا داره حالللللللللللللللللللیییی یی میکنه اما ما که پول نداریم مجبوریم هی همش از خودمون مایه بزاریم
اما در مورد ما بنده با 4 موتور رندر کار میکنم (maxwell,mentalray , vray , blender , ) آقا ادعایی نیست ما خیلی کوچیکیم اما 70 در صد کار من با mentalray هستش همیشه هم با maya,photoshop cs6 , combustion,after effect,toxik,flash کار میکنم.
Jagvar
20-09-12, 00:19
البته فکر کنم زمانی که من پست دادم یکم اعصابم از جایی دیگه خورد بورد توی پستم خالی کردم :دی
عزیز اصلا جبهه گرفتن ملاک من نبود. و این رو هم گفتم که قبل از خریدی یه مطالعه داشته باشید!
قصد دعوا که نداریم من یه چیزی خوندم و شنیدم شما هم یه چیزی شنیدین و خوندین بیایین کنار هم بزاریم درستاش رو سوا کنیم:wink:
بزار یه چیز روشن بگم ما کلا دو نوع رندر داریم یه رندر real time که مخصوص مثلا بازی ها است ( برای کار های دیگه هم استفاده می شود مثل simulator ) که در اینجا تکنولوژی جددی که nvidia آورد همون gpu رو که میگی خیلی به صورت دیوانه وار به این صنعت کمک کرده
یه رندر دیگه هم داریم که به صورت آف لاین می باشد یعنی می آید همه چیز مثل مدل نور تکسچر پارتیکل کوفت زهر مار
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry:
محاسبه میکنه بعد یه خروجی داره که میتونه هر پسوند عکس یا به صورت فیلم خروجی بده
تا اینجا هرچند مطلب خاصی نیست درست
حالا اونا که سه بعدی کار میکنن اگه کارت گرافیک خیلی قوی داشته باشند میتونند توی محیطی که دارن کار میکنن مثلا متریالشون رو به خوبی تنظیم کنند
این هم حله
اما مثلا نور را نمی توانن درست تنظیم کنند این یعنی در حقیقت خروجی نهایی کلا فرق میکنه حالا سرعت پردازش بی نهایت مهمه ( یه رابطه بین کارت گرافیک و سی پی یو برای محاسبات هست اما رابطه پردازشی نیست
نه دیگه نشد :دی
اصلا بحث من این نیست که سی پی یو و GPU چقدر با هم ارتباط دارن و مهم هم نیست (فعلا) چون خودش یه موضوع دیگه مطرح میشه(در ادامه روش بحث می کنم)
مطلب من اینه که الان برنامه نویس ها کاری می کنند که این GPU به این غولی مثلا 580 و یا 7970 بتونن باری رو از رو دوش سی پی یو وردارن که در Nvidia با لایبری CUDA این کارو انجام میدن و در AMD با stream انجام می دن. کارشون چیه؟ اینه که شما زمانی که رندر می گیری چون مباحث ریاضیاتی هست و به دلیل داشتن تعداد زیادی هسته (مثلا 500 یا 1500) برای کارت های انودیا ، اینجاست که چون از لایبری که گفتم استفاده کردن سرعت رندر کردن به صورت چشم گیری بالا میره. مثلا برای نرم افضار پریمایر اگر یه سرچ بزنید به لینک زیر می رسید
Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)و در وسط های صفحه لیست بلند بالایی از کارت های پشتیبانی کننده و در قسمت های آخر مقایسه کوچکی بین کارت ها انجام داده که به نظر می رسه متناسب با قیمت 560 از همه بهتر کار کرده.
شما فرمودین
mentalray عزیز جان من از متور های جستجو سر در نمایارم اما یه سرچ زدم این که دولپرش خود انودیا هستش که ...
این هم لینک برای سیتم مورد نیاز 3D max 2013
(Only the registered members can see the link)
موضوع شماره 4 رو بخونید.
و...
blender که خراکش GPU هستش
این هم اگر یه نگاه بندازین شاید از یه نفر این کاره بشنوین بهتر باشه
مثلا کارت گرافیک به سی پی یو میگه فلانی اینو تابع بردار سریع تر به نتیجه می رسی اما اگه بگی کارت گرافیک خودش زحمتی بکشه خیییییییییییییییییییییییی ییر
فکر کنم صحبت علمی وفنی درستی نیست!!!
البته یکی اینو برام شرح داده و من برای شما بازگو میکنم از صد در صد بودنش مطمئین نیستم اما فردی است که اطلاعاتش بد نیست)
الان اگر توجه کرده باشین من نیومدم بگم متور رندر فلان با نرم افزار فلا ن با ... و یا به چه درد می خوره چون اطلاعات کافی نداشتم
اما بعضی ها چون اطلاعات سخت افزاری مناسبی ندارن و از هر جایی یه تصویر تشکیل میشه توی زهنشون و بعد که می خوان از اونا نتیجه بگیرن مثل این می مونه که از یک فیلم 1 ساعته 10 تا تصویر بدن بهتون بعد بگن توی زهنتون فیلم رو تجسم کنید خوب این میشه که هر کسی از خلاقیتش استفاده می کنه و در علم چیزای جدید ظهور می کنن!!!:1. (27):
یه سوال هم پرسیده بودین
یه سوال داشتم آقا این fx8051 هشت تا کر 3.4 گیگا هرتزی داره پس چطوری هستش که این core i7 سریع تر هستش ( یعنی این سوال رو مخمه اصلا یه وضعی )
این بحث کاملا تخصصی میشه در مورد پردازنده ها که چرا این پردازنده با هشت هسته فیزیکی از یک پردازنده 4 هسته فیزیکی با تکنلوژِ هایپر تردین کار می کنه قدرتش کمتره. و شاید علم من هم درست بهش قد نده ولی به صورت مختصر و مفید و چیزی که آشکار هستش توی جواب در نوع معماری پردازنده ها نهفته هستش.
اما یه چیزی رو این وسط نادیده گرفتین تفاوت قیمت این دو سی پی یو که همنطور که نیما جان گفتن p/p که میشه نسبت کارایی به قیمت خیلی مناسب تری نسبت به اینتل دارن
و شاید AMD به قدرت اینل نرسه اما وقتی دوتا سی پی یو AMD کنار هم قرار بگیرن قیمت کلی خیلی کمتری نسبت به سی پی یو های intel دارن.
پیشنهاد من اینه که چون نرم افزار ها با تعداد هسته بیشتر نتیجه بهتری میدن از 8051 استفاده کنید تا 3570
اما باز یادتون باشه مادر بورد هایی توی بازار هستن که دو سی پی یو ساپرت می کنند. هم برای AMD و هم intel که خیلی بهتون کمک می کنه. اگر تفاوت تا 40 یاعت میرسه و یا بیشتر من اگر بودم قرض می کردم یه سیستم WorkStation می بستم تا یک سیستم highend برا همچین کاری!
پست اولم جالب نبود، بنده رو ببخشید.
nima_hl
20-09-12, 00:28
هسته های این نسل از پردازنده های اینتل قوی تر از هسته های بلدوزر عمل میکنند
به عبارتی قدرت هر هسته حقیقی به اضافه هسته مجازی ایتل از هر ماژول بلدوزر ( 2 هسته حقیقی ) بیشتر است
شما یک همچین هزینه های فیکسی دارید
کیس حدود 70
8 گیگابایت رم 1333 حدود 100 تومن
هارد 500 حدود 150
dvd حدود 50
پاور بسته به انتخاب گرافیک 100 تا 150
یعنی مبلغی کمتر از یک میلیون برای مادربرد ، پردازنده و گرافیک بودجه دارید
با توجه به قیمت حدود 800 هزار تومانی 3770k شما نمیتوانید سیستم خود را با این پردازنده کانفیگ نمائید
یک مادربرد سری z68 یا p67 حدود 300-350 تومن از بودجه شما را به خود اختصاص خواهد داد و حدود 640 هزار تومان هم یک 2600k تهیه فرمائید
این پیشنهاد من است که با فن استوک هم فکر میکنم به راحتی بتوانید از پردازنده در فرکانس حدود 4 گیگاهرتز ( آورکلاک ) استفاده کنید
اگر موافق نیستید بفرمائید تا در مورد i5 و amd صحبت کنیم
alalalk71
20-09-12, 11:25
این هم لینک برای سیتم مورد نیاز 3D max 2013
موضوع شماره 4 رو بخونید.
و...
blender که خراکش GPU هستش
این هم اگر یه نگاه بندازین شاید از یه نفر این کاره بشنوین بهتر باشه
و شاید AMD به قدرت اینل نرسه اما وقتی دوتا سی پی یو AMD کنار هم قرار بگیرن قیمت کلی خیلی کمتری نسبت به سی پی یو های intel دارن.
پیشنهاد من اینه که چون نرم افزار ها با تعداد هسته بیشتر نتیجه بهتری میدن از 8051 استفاده کنید تا 3570
اما باز یادتون باشه مادر بورد هایی توی بازار هستن که دو سی پی یو ساپرت می کنند. هم برای AMD و هم intel که خیلی بهتون کمک می کنه. اگر تفاوت تا 40 یاعت میرسه و یا بیشتر من اگر بودم قرض می کردم یه سیستم WorkStation می بستم تا یک سیستم highend برا همچین کاری!
پست اولم جالب نبود، بنده رو ببخشید.
سلام آقا خیلی ممنونم بابته توضیحاتتون و اگه بنده بد حرف زدیم یا چیزی گفتیم که در حد سوادمون نیست شما ما رو ببخش
یه سوال دیگه دارم اونم اینه که ویندوز سون fx 8051 مشکل داشت و تا حدودی در ویندوز 8 بهتر شده حالا سوال اینه که آیا هسته amd ضعیف تر از اینتل است یا اینکه عملکرد نرم افزار ها جالب نیست
حالا یه سوال دیگه بین core i7 2600k و core i7 3770 چقدر اختلاف کارایی هست
بعد مینی می شناسی که بشه 2 تا fx8051 روش سوار کرد یعنی اصلا میشه تا اونجا که میدونم مین سرور اینطورین آیا fx8051 این قدرت رو داره که بتونه 2 تاش روی یه مین بسته بشه
بعدشم مرد خوب بزرگوار اگه پول داشتم که من سی پی یو های سرور تقریبا با همشون کار کردم میدونم کی به کیه(یعنی قدرت واقعی پردازششون توی کار های سه بعدی رو می دونم البته نسبت به سواد خودم ) یه workstion می بستم تقریبا بشه باش پروااز کرد .
سلام آقا نیما (جا داره واقعا تشکر کنم)
کیس حدود 70 و 8 گیگابایت رم 2000 کراس ایر البته اگه بد هست بگین تا عوضش کنم و هارد 3tb و dvd اینا رو دارم چیز هایی که نیاز دارم این هاست یعنی 1400 ، 1500 گذاشتم فقط برای این 3 مورد
cpu = بین core i7 2600k و core i7 3770 کدوم بهتره واقعا یعنی اختلافشون چقدره آیا چیز بهتری توی همین رنج قیمت هست
motherboard = یک چیزی می خواهم واقعا مچ باشه
vga = یه کوادرو میخوام (این حالا اگه زیاد خوب نشد بعدا می تونم تهیه کنم بکنم )
این حداقل هایی هستش که می خوام یعنی این ها حتما باید باشه چون پائینتر به دردم نمی خوره و کارم را راه نمی اندازه
Jagvar
20-09-12, 12:07
یه سوال دیگه دارم اونم اینه که ویندوز سون fx 8051 مشکل داشت و تا حدودی در ویندوز 8 بهتر شده حالا سوال اینه که آیا هسته amd ضعیف تر از اینتل است یا اینکه عملکرد نرم افزار ها جالب نیست
نه عزیز جان سی پی یو مثل کارت گرافیک نیست که درایور آپ دیت کنی بهتر عمل کنه! من به شخصه چیزی در این مورد توی نت ندیدم که بهتر عمل کنه (یعنی از intel همرده خودش بهتر عمل کرده؟) و این که آره کلا ضعبف ر هستن
این هم لینک از اخطلاف کارایی 3770 و 2600
(Only the registered members can see the link)اختلافشون خیلی نسیت ، من پیشنهادم 3770 هستش
vga = یه کوادرو میخوام (این حالا اگه زیاد خوب نشد بعدا می تونم تهیه کنم بکنم )
این میشه انتخاب خوب
این هم یه برسی می تونه توی انتخاب بهتون کمک کنه
alalalk71
20-09-12, 12:13
2 تا fx8051 را میشه رو یه مین گذاشت
بی زحمت 2 تا سیستم میخوام بی زحمت لیست کامل قطعات رو معرفی کنید (لطفا اگه مینی هم موجود که بشه روش 2 تا سی پی یو سوار کرد رو بگین برای همین سی پی یو های پائین میگم )
یکیش برای fx8051 (این برای یکی از دوستان)
یکی دیگه برای core i7 3770k (این برای خودمه ممنون :1. (5)::give_rose::gasp:)
nima_hl
20-09-12, 13:01
اول تکلیف یک نکته را مشخص بفرمائید . آورکلاک آری یا نه ؟ :lol:
از من بپرسی برای کار شما پردازنده 2600 یا 3770 را تا حدود 4.3 آورکلاک نکنی اشتباه کردی :wink:
در حدود این فرکانس با یک خنک کننده و مادربرد مناسب میتونی روی استفاده 7/24 حساب کنی
اگر کار شما ایجاب میکند که از cpu رندر استفاده نمائید بنظرم فعلا با این بودجه بی خیال گرافیک بشید و از همان گرافیک درون پردازنده استفاده کنید
900 تومن پردازنده + 100 هیت سینک میشه حدود 1
با مابقی بودجه هم میتوانید یک مادربرد z68 یا z77 خریداری کنید
متاسفانه در حال حاضر مادربرد بخصوصی که در بازار قابل تهیه باشد سراغ ندارم که به شما معرفی کنم
لطفا برای مادربرد خودتون جستجو بفرمائید و مدل همراه قیمت بفرمائید تا در موردش صحبت کنیم
2 تا fx8051 را میشه رو یه مین گذاشت
بی زحمت 2 تا سیستم میخوام بی زحمت لیست کامل قطعات رو معرفی کنید (لطفا اگه مینی هم موجود که بشه روش 2 تا سی پی یو سوار کرد رو بگین برای همین سی پی یو های پائین میگم )
یکیش برای fx8051 (این برای یکی از دوستان)
یکی دیگه برای core i7 3770k (این برای خودمه ممنون :1. (5)::give_rose::gasp:)
پردازنده های معمولی امکان استفاده چند گانه را ندارند
از پردازنده های اینتل سری زئون و از پردازنده های amd سری اوپترون فقط این امکان را دارند که قیمتهای بالائی دارند ( هم پردازنده و هم مادربرد )
ضمنا پردازنده 8051 نداریم مدل پردازنده amd 8150 است
mohamad70
20-09-12, 15:02
نه عزیز جان سی پی یو مثل کارت گرافیک نیست که درایور آپ دیت کنی بهتر عمل کنه! من به شخصه چیزی در این مورد توی نت ندیدم که بهتر عمل کنه (یعنی از intel همرده خودش بهتر عمل کرده؟) و این که آره کلا ضعبف ر هستن
این هم لینک از اخطلاف کارایی 3770 و 2600
(Only the registered members can see the link)اختلافشون خیلی نسیت ، من پیشنهادم 3770 هستش
این میشه انتخاب خوب
این هم یه برسی می تونه توی انتخاب بهتون کمک کنه
برادر جگوار ! اتفاقا CPU هم مثل هر سخت افزار دیگه تحت فرمان نرم افزار هست. ویندوز 7 یکسری مشکلات در قسمت زمان بند ( که وظیفه مدیریت و تقسیم رشته های پردازشی بین ماژول های CPU را داشت ) خودش با پردازنده های بولدوزر داشت که قبلا مفصلا در این تاپیک (Only the registered members can see the linkتاپیک-جامع-معرفی-،-اخبار-و-بحث-پیرامون-AMD-Bulldozer/page6)توضیح داده شده.
بعدا مایکروسافت یکسری Patch و Hotfix ارائه کرد که تا حدی این مشکل رو بر طرف می کردو باعث می شد پردازنده های بولدوزر کارایی بهتری داشته باشن ( هرچند اندک )
alalalk71
20-09-12, 22:38
آورلاک هم بله مگه دیوانه ایم آورش نکنیم (خطر سوختگی هم هست آیا ؟ )
Asus و giga و بقیه مادربرد ها چی پس عزیزان ، این asrock خوبه ؟ من نمی شناسمش یه دفعه مثل قارچ تو کشور عزیزمون پیدا شده یا اینکه خییییییر ایشون بودند ما خبر نداشتیم
alalalk71
21-09-12, 00:31
جناب mohamad70 (Only the registered members can see the link) تشکر آقا
از آنجا هم که شما هم با پردازنده ها به خوبی اشنا هستید ( بنده مطالب شما را در مورد amd fx 8510 را مطالعه کردم خیلی جالب بود) خواهش میکنم نظرتون رو برای بنده و بقیه عزیزانی که مشکل من رو دارند بگید چون میدونم خیلی مفید واقع میشه
شما از توانایی های fx 8510 باخبرید آیا می دونید در زمان رندر چه عواملی نقش دارند چیزی که بنده اطلاع دارم این است که مقدار مثلا 3-4 گیگ رم می خواهد برای لود اولیه اطلاعات بعد حدود مثلا 2-3 گیگ دیگه هم می خواهد برای پردازش
می دونم سی پی یو هم که عامل پردازشگر می باشد و سرعت آن تاثیر زیادی بر زمان خروجی کار ما دارد میدانم مادر برد هم یک سری خصوصیاتی دارد مثل این که باید توانایی آور شدن لازم را داشته باشد بتواند توانایی خنک شوندگی لازم را داشته باشد اما کار های اصلیش را نمی دانیم و کارت گرافیکی هم یک توانایی جدیدی به اسم gpu دارد که دقیقا نمی دانم چه کار می کند اما انگار توانایی رندر دارد حالا نمی دانم این یک سیستم رندر است یا یه موتور کمک نرم افزاری که به کمک سخت افزاری می آید
حالا بنده نمی دانم اصلا چی کار باد بکنم این بنچ مارک ها آیا برای نرم افزاری مثل مایا چگونه عمل می کند ،آیا معتبر هستند آیا واقعا fx8510 با هشت کر توانایش کمتر از core i7 2600k هستش ؟ آیا مثلا موتور رندر منتال ری با fx 8510 یا core i7 2600k چگونه عمل می کند برای این سوال ها آیا جوابی هست
nima_hl
21-09-12, 01:07
آورلاک هم بله مگه دیوانه ایم آورش نکنیم (خطر سوختگی هم هست آیا ؟ )
Asrock Z68 Extreme9 قیمت 290،000 یا 390،000 توماااااااااااااان
Asus و giga و بقیه مادربرد ها چی پس عزیزان ، این asrock خوبه ؟ من نمی شناسمش یه دفعه مثل قارچ تو کشور عزیزمون پیدا شده یا اینکه خییییییر ایشون بودند ما خبر نداشتیم
آورکلاک در ولتاژهای پائین با تجهیزات خوب بی خطر است
قیمت z77 ex9 بالای 900 هزار تومان است
z68 ex9 نداریم
در مورد ازراک شما خبر ندارید ، از 9 سال پیش تولید مادربرد داشته ولی در 3 سال اخیر بعد از منحل شدن asus و استقلال اقدام به تولید مادربردهای حرفه ای کرده است
این برند هم مادربردهای خوب مثل سری اکتریم و هم مادربردهای ارزان قیمت تولید میکند ( ماند همه برندهای دیگر )
مادربردهای حرفه ای این برند عالیه و شخصا چند ساله آنها را به دیکران توصیه میکنم
alalalk71
21-09-12, 10:31
آقا نیما آقا ممنونم ، ممنونم بابته اطلاعات ، اگه شما هم میگید عالیه پس حتما همین طوره آقا
حالا شما قیمت z68 رو میدونید من فکر میکنم فردا برم برای خرید امکانش هست یه سیستم مچ با core i7 3770 به بنده معرفی کنید.
اگه امکان داره به بنده بگید آیا corei7 3770 بهترین انتخاب بنده هستش اگه هستش ، بنده هنوز گیج هستم نمی دونم بهترین برای کار من چی هستش البته شما ببخشید
لیست این ها رو به بنده بگید چی باید بردارم
cpu = core i7 3770
motherboard =
vga =
cooler =
case =
power=
ram =
hdd = دارم
monitor , keyboard , mouse , modem هم دارم ( اگه قیمتش هم دارید لطفا بنویسید )
mohamad70
21-09-12, 12:40
جناب mohamad70 (Only the registered members can see the link) تشکر آقا
از آنجا هم که شما هم با پردازنده ها به خوبی اشنا هستید ( بنده مطالب شما را در مورد amd fx 8510 را مطالعه کردم خیلی جالب بود) خواهش میکنم نظرتون رو برای بنده و بقیه عزیزانی که مشکل من رو دارند بگید چون میدونم خیلی مفید واقع میشه
شما از توانایی های fx 8510 باخبرید آیا می دونید در زمان رندر چه عواملی نقش دارند چیزی که بنده اطلاع دارم این است که مقدار مثلا 3-4 گیگ رم می خواهد برای لود اولیه اطلاعات بعد حدود مثلا 2-3 گیگ دیگه هم می خواهد برای پردازش
می دونم سی پی یو هم که عامل پردازشگر می باشد و سرعت آن تاثیر زیادی بر زمان خروجی کار ما دارد میدانم مادر برد هم یک سری خصوصیاتی دارد مثل این که باید توانایی آور شدن لازم را داشته باشد بتواند توانایی خنک شوندگی لازم را داشته باشد اما کار های اصلیش را نمی دانیم و کارت گرافیکی هم یک توانایی جدیدی به اسم gpu دارد که دقیقا نمی دانم چه کار می کند اما انگار توانایی رندر دارد حالا نمی دانم این یک سیستم رندر است یا یه موتور کمک نرم افزاری که به کمک سخت افزاری می آید
حالا بنده نمی دانم اصلا چی کار باد بکنم این بنچ مارک ها آیا برای نرم افزاری مثل مایا چگونه عمل می کند ،آیا معتبر هستند آیا واقعا fx8510 با هشت کر توانایش کمتر از core i7 2600k هستش ؟ آیا مثلا موتور رندر منتال ری با fx 8510 یا core i7 2600k چگونه عمل می کند برای این سوال ها آیا جوابی هست
دوست عزیز به عنوان اولین نکته در مورد پردازنده های بولدوزر باید خدمتتون بگم که بر خلاف مشخصات ظاهری ، این پردازنده ها واقعا 8 هسته نیستند. به طور مثال پردازنده FX 8150 در واقع از 4 ماژول تشکیل شده ، اما در پردازنده های بولدوزر هر ماژول شامل دو هسته فیزیکی کاملا مستقل نیست ، چون خیلی از قسمت های اصلی یک هسته مثل واحد Fetch - Decode ، واحد FPU و حتی حافظه کش سطح 2 در یک ماژول بین هسته ها مشترک هستند که باعث گلوگاه شدن در پردازش های چند رشته ای و سنگین میشه. بازهم اگر علاقه مند به جزئیات بیشتر هستید می تونید به همون تاپیک پردازنده های بولدوزر مراجعه بفرمایید.
نتیجه ای که می گیریم این هست که کارایی پردازنده های بولدوزر هم مثل پردازنده های Core i7 اینتل که از Hyper Threading استفاده می کنند در عمل چیزی بین یک پردازنده 4 هسته ای و 8 هسته ای واقعی هست. متاسفانه این طراحی ماژولار در پردازنده های بولدوزر مشکلات زیادی رو برای پردازنده های AMD به وجود اورد و در خیلی از موارد نه تنها باعث افزایش کارایی نسبت به نسل قبل نشد بلکه باعث افت کارایی هم شد !
یکسری بنچمارک هم از این پردازنده در قیاس با Core i7 2600K از سایت های مختلف خدمتتون ارائه می کنم تا دیگه جای هیچ شکی براتون باقی نمونه :
737273737374737573767377
اگرچه خرید پردازنده هایی مثل Core i7 2600 یا 3770 در قیاس با 8150 گران تر تموم میشه اما شما با انجام چند رندر در مدت زمان کمتر و انجام سفارشات بیشتر در یکروز ظرف مدت کوتاهی این اضافه هزینه رو جبران می کنید.
Core i7 3770 در قیاس با Core i7 2600 در سرعت کلاک برابر حدود 5 تا 10 درصد سریع تر هست اما با توجه به دمای کمتر Core i7 2600 شما حدود 5 تا 10 درصد می تونید این پردازنده رو بیشتر اورکلاک کنید که نهایتا این دو پردازنده را تقریبا در یک سطح قرار می ده.
بقیه توضیحات رو هم نیمای عزیز که استاد بنده هستن خدمتتون گفتن.
موفق باشید
nima_hl
21-09-12, 21:16
آقا نیما آقا ممنونم ، ممنونم بابته اطلاعات ، اگه شما هم میگید عالیه پس حتما همین طوره آقا
حالا شما قیمت z68 رو میدونید من فکر میکنم فردا برم برای خرید امکانش هست یه سیستم مچ با core i7 3770 به بنده معرفی کنید.
اگه امکان داره به بنده بگید آیا corei7 3770 بهترین انتخاب بنده هستش اگه هستش ، بنده هنوز گیج هستم نمی دونم بهترین برای کار من چی هستش البته شما ببخشید
لیست این ها رو به بنده بگید چی باید بردارم
cpu = core i7 3770
motherboard =
vga =
cooler =
case =
power=
ram =
hdd = دارم
monitor , keyboard , mouse , modem هم دارم ( اگه قیمتش هم دارید لطفا بنویسید )
با تشکر فراوان از محمد گرامی بابت توضیحات خوبشون :give_rose:
یک چند نکته را باید به عرضتون برسونم
من با تمام پردازنده های نام برده شده در این تاپیک بصورت عملی کار کردم و نتیجه را به صورت یک تجربه به صورت خودمونی خدمتتون عرض میکنم
پردازنده amd بهترین انتخاب رای زمانیه که شما بودجه کافی برای خرید پردازنده های i7 اینتل نداشته باشید
در این حالت هم 8150 با قیمت حدود 500 هزار تومان را هم به هیچ عنوان توصیه نمیکنم چون با 8120 در عمل هیچ تفاوتی ندارد ( فقط حدود 130 هزار تومان پول بیشتر باید پرداخت کنید )
پردازنده 2600 بر خلاف تصور عمومی خنک تر از 3770k است پس اگر بودجه کافی برای خرید فن مناسب نداشتید بنظرم قید 10 درصد قدرت بیشتر 3770 را بزنید و 2600 تهیه کنید
من در پستهای قبلی حدود قیمت قطعات و کلیه اطلاعات مورد نیاز شما برای یک خرید خوب را خدمتتون تقدیم کردم
با این اطلاعات به بازار بروید و بهترین قطعات موجود را انتخاب کنید
من توی این چند سال که در خدمتت دوستان بودم بسیار به ندرت پیش آمده که به کسی در پست مشاوره اعلام کنم که خودم فروشنده کالا هستن و میتونید کالای خود را از بنده خرید بفرمائید
ولی با توجه به وضعیت بسیار آشفته بازار اگر در تهیه قطعات کمکی نیاز داشتید بفرمائید در خدمتتون هستم
من واقعا نمیدانم که شما در کدام شهر تشریف دارید و وضعیت قیمت کالا در آنجا به چه گونه ای است
برای همین نمیتوانم یک لیست قطعات به همراه قیمت به شما تقدیم کنم
alalalk71
22-09-12, 12:07
سلام خیلی ممنون جناب محمد خان و نیما خان ،آقا بابته این اطلاعته دقیقی که شما عزیزان به بنده دادید واقعا متشکرم .
تصمیم گرفتم core i7 2600k بردارم ،حالا چه مینی بردارم ، چقدر میشه آورش کرد که ثابت با ایسته ،فن باید براش بردارم یا از این واتر کولر ها( آقا صداش هر چی کمترررررررررررر باشه بهتر شبا که می خوام بخوابم سیستم همچنان روشنه اگه صدای کمتری داشته باشه خییییلییی بهتره )، لطفا مارک و مدل و حدود قیمتش را بی زحمت بگید ، مدل رم را هم بی زحمت بگید و پاور چی بردارم
من در اصفهان هستم نیما جان ( آقا تشریف بیارین در خدمت باشیم ) ،آقا من در مورد مین های ازراک تحقیق کردم میگن مدل های پائینش خرابی زیاد داشتند آیا راست میگن اصلا (( من هیچی در مورد صحت صحبت های این عزیزان نمی دونم)) ، شما تجربت بالاست ما هم شما را قبول داریم ، حالا هر چی شما بگی .
بعد یه سوال دیگه از این 3 تا کودومشون باید تهیه کنیم اگه خواستیم asrock بگیریم
Z68 Extreme7 Gen3 (Only the registered members can see the link)
Fatal1ty Z68 Professional Gen3 (Only the registered members can see the link)
Z68 Extreme3 Gen3 (Only the registered members can see the link)
لطفا ب (Only the registered members can see the link)ه این جا (Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link) هم یه سری بزنید انگار میگه توی سوکت رم هاش یه اشکالی هست :gasp:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link)
One problem that was faced from the start with the ASRock Extreme3 Gen3 was, the debugging error on the motherboard that was arising every time you start up the system it will say 45 on the debugger I/O. This code is not in the manual at all. The problem can be solved by downloading and updating your BIOS to 5.0.2v. After doing so ASRock suggest you try insering the RAM moduals into A2 and B2 slots instead of A1 and B1, after this the RAM worked fine.
nima_hl
22-09-12, 23:33
سلام خیلی ممنون جناب محمد خان و نیما خان ،آقا بابته این اطلاعته دقیقی که شما عزیزان به بنده دادید واقعا متشکرم .
تصمیم گرفتم core i7 2600k بردارم ،حالا چه مینی بردارم ، چقدر میشه آورش کرد که ثابت با ایسته ،فن باید براش بردارم یا از این واتر کولر ها( آقا صداش هر چی کمترررررررررررر باشه بهتر شبا که می خوام بخوابم سیستم همچنان روشنه اگه صدای کمتری داشته باشه خییییلییی بهتره )، لطفا مارک و مدل و حدود قیمتش را بی زحمت بگید ، مدل رم را هم بی زحمت بگید و پاور چی بردارم
من در اصفهان هستم نیما جان ( آقا تشریف بیارین در خدمت باشیم ) ،آقا من در مورد مین های ازراک تحقیق کردم میگن مدل های پائینش خرابی زیاد داشتند آیا راست میگن اصلا (( من هیچی در مورد صحت صحبت های این عزیزان نمی دونم)) ، شما تجربت بالاست ما هم شما را قبول داریم ، حالا هر چی شما بگی .
بعد یه سوال دیگه از این 3 تا کودومشون باید تهیه کنیم اگه خواستیم asrock بگیریم
Z68 Extreme7 Gen3 (Only the registered members can see the link)
Fatal1ty Z68 Professional Gen3 (Only the registered members can see the link)
Z68 Extreme3 Gen3 (Only the registered members can see the link)
لطفا ب (Only the registered members can see the link)ه این جا (Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link) هم یه سری بزنید انگار میگه توی سوکت رم هاش یه اشکالی هست :gasp:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link)
One problem that was faced from the start with the ASRock Extreme3 Gen3 was, the debugging error on the motherboard that was arising every time you start up the system it will say 45 on the debugger I/O. This code is not in the manual at all. The problem can be solved by downloading and updating your BIOS to 5.0.2v. After doing so ASRock suggest you try insering the RAM moduals into A2 and B2 slots instead of A1 and B1, after this the RAM worked fine.
سلام
این باگ مربوط به مادربردهای نسخه مهندسی قبل از ارائه عمومی بود ولی محصولاتی که در بازار آمد این مشکل را نداشتند .
اگر هم داشته باشند با جابجا کردن رم سیستم بوت شده و با آپدیت بایوس مشکل حل میشود
مادربردهای سری z68 ازراک در بازار تهران و انبار شرکت شاب موجود نیست از وضعیت بازار اصفهان خبری ندارم
اگر هر کدام از این مادربردها در بازار اصفهان موجود هستند لطفا قیمت آن را اعلام کنید تا برسی کنیم که آیا ارزش خرید نسبت به مدلهای مشابه را داند یا خیر
alalalk71
23-09-12, 00:05
مادربورد
قیمت
GIGABYTE G1.Sniper 3
953/000
GIGABYTE G1Assassin 2
1/015/000
GIGABYTE GA-X79-UD3
671/000
GIGABYTE GA-Z77X-UD5H-WB
815/000
GIGABYTE GA-Z77X-UD3H
573/000
GIGABYTE GA-Z77X-D3H
470/000
GIGABYTE GA-Z77-D3H
376/000
GIGABYTE GA-H77-DS3H
271/000
alalalk71
23-09-12, 11:43
آقا میدونید چند هزار مادر برد وجود داره توی هر برندی میریم حدود 40 تا مادر برد داره چی کار باید بکنیم کودومشون اصلا به درد می خوره اصلا چی کار میکنند اینا، چرا برای این 1155 این همه مادر برد هست
اصلا این z68،z77، b75 اینا چی هست چی کار باید بکنیم چه جوری بر چه مبنایی باید اصلا مین برد انتخاب کنیم ، یه زمانی بر اساس مثلا چند گیگ رم ساپورت میکنه ،چه سی پی یو ای می خوره اینا انتخاب میکردیم حالا نمی دانم اصلا جریان چیه چه اتفاقی افتاده که برای یه سی پی یو از هر برندی 40 تا مدل هست اصلا یعنی چی( آقا من تنها چیزی که لذت بردم فقط عکس هاش بود )
لطفا بگید به چی باید توجه کنیم
200 تا مدل گیگا اینجا هست
320 تا مدل آزراک اینجا هست
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
2000 تا ام اس آی
(Only the registered members can see the link/?sk=Socket 1155 (Intel i3/i5/i7))Only the registered members can see the link/?sk=Socket 1155 (Intel i3/i5/i7) (Only the registered members can see the link/?sk=Socket)
اینا هم مدل اسوس
Only the registered members can see the link_Socket_1155
گیج گیجم در حال حاضر
این خط اصلاح شده
شما با مراجعه به لینک های گذاشته شده می توانید بفهمید چی به چی شده در مادربرد ها اما مثلا نمی تونید بفهمید از 10 تا z68 کودومشون را باید انتخاب کنی
این تحلیل asus maximus iv extreme می باشد چیز های جالبی دستتون میا یه نگاهش بکنید( این برای اون دوستایی مینویسم که مثل خودمن )
nima_hl
24-09-12, 02:35
آقا میدونید چند هزار مادر برد وجود داره توی هر برندی میریم حدود 40 تا مادر برد داره چی کار باید بکنیم کودومشون اصلا به درد می خوره اصلا چی کار میکنند اینا، چرا برای این 1155 این همه مادر برد هست
اصلا این z68،z77، b75 اینا چی هست چی کار باید بکنیم چه جوری بر چه مبنایی باید اصلا مین برد انتخاب کنیم ، یه زمانی بر اساس مثلا چند گیگ رم ساپورت میکنه ،چه سی پی یو ای می خوره اینا انتخاب میکردیم حالا نمی دانم اصلا جریان چیه چه اتفاقی افتاده که برای یه سی پی یو از هر برندی 40 تا مدل هست اصلا یعنی چی( آقا من تنها چیزی که لذت بردم فقط عکس هاش بود )
لطفا بگید به چی باید توجه کنیم
200 تا مدل گیگا اینجا هست
320 تا مدل آزراک اینجا هست
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
2000 تا ام اس آی
(Only the registered members can see the link/?sk=Socket 1155 (Intel i3/i5/i7))Only the registered members can see the link/?sk=Socket 1155 (Intel i3/i5/i7) (Only the registered members can see the link/?sk=Socket)
اینا هم مدل اسوس
Only the registered members can see the link_Socket_1155
گیج گیجم در حال حاضر
این خط اصلاح شده
شما با مراجعه به لینک های گذاشته شده می توانید بفهمید چی به چی شده در مادربرد ها اما مثلا نمی تونید بفهمید از 10 تا z68 کودومشون را باید انتخاب کنی
این تحلیل asus maximus iv extreme می باشد چیز های جالبی دستتون میا یه نگاهش بکنید( این برای اون دوستایی مینویسم که مثل خودمن )
ببین عزیز جان ما یک سری چیپ دارم
سری z هم خروجی گرافیک داره و هم قابلیت آورکلاک پردازنده ، گرافیک و رم را داراست ( z68 و z77 )
h61 قابلیت آورکلاک ندارد ( نه گرافیک نه رم و نه پردازنده )
b75 فقط میتواند رم را آورکلاک کند
سری h67 و h77 قابلیت آورکلاک گرافیک درون پردانده را دارد
p67 خروجی گرافیک ندارد و میتواند پردازنده و رم را آورکلاک کند
پس شما اگر تمایل به استفاده از گرافیک درونی پردازنده و آورکلاک دارید باید از مادربردهای سری z خریداری فرمائید
alalalk71
24-09-12, 12:14
فکر کنم این مین برد هایی که نوشتم انتخاب های هستند که بنده می تونم داشته باشم ( آقا من دارم شماره نمایندگی پخش با سایتشون را برای کسایی به غیر از خودمم میزارم اینجا اگر کار اشتباهی است و خلاف قوانین انجمن سریع بگید تا اصلاح کنم )
ASUS Maximus IV Extreme-Z = 319$
قیمت در ایران :
این مدل هم موجود نیست خیلی برای من جالبه این موضوع
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI Z77A-GD65 = 139$ (مثل اینکه این یکی هم ریکامندد شده :D )
قیمت در ایران : 570،000
شماره تماس : 88806646-021 ( ماتریس )
سایت : Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
موجود نداره اصلا ( یعنی انگار مثلا قرص درمان ایدز که اینجور که اینا میگن موجود نداریم )
شماره تماس : 02122686818 (شاب تچ)
سایت : Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
قیمت در ایران :
alalalk71
24-09-12, 15:23
خوب عزیزان حالا مین چی باید ور داریم msi خوبه به نظرتون یک کم گرون نیست ( یکسال پیش یه 200 که میزاشتی رو این پول یه مین اساسی سرور می بستی نمی دونم والا )
nima_hl
25-09-12, 01:41
خوب عزیزان حالا مین چی باید ور داریم msi خوبه به نظرتون یک کم گرون نیست ( یکسال پیش یه 200 که میزاشتی رو این پول یه مین اساسی سرور می بستی نمی دونم والا )
والا اگر من بخوام این حدود پول برای مادربرد هزینه کنم حتما به سراغ پلتفرم 2011 خواهم رفت
مادربرد asrock x79 ex4 حدود 550 تومن و پردازنده 3820 هم حدود 750 قیمت دارد
به هر حال مادربردهای z77 ازراک (pro3 و ex4) که سفارش داده بودم امروز حرکت کرد ( دریائی)
احتمالا تا حدود 2-3 هفته دیگه میرسه ولی با وضعیت نامشخص دلار نمیتوانم به شما پیشنهاد کنم که صبر کنید
alalalk71
25-09-12, 15:39
اونوقت این 3820 رو میشه آورش کرد
nima_hl
25-09-12, 17:07
اونوقت این 3820 رو میشه آورش کرد
بله . این پردازنده را هم میتوانید بین 4.3 تا 5 گیگاهرتز آورکلاک کنید
alalalk71
02-10-12, 00:47
قیمت دلار را دارین فقط تو رو خداا این شانس ما را داشته باشین