ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای ارتقاع از سوکت775 به بالاتر

hesam1373
18-09-12, 14:32
سلام خدمت اساتید محترم Only the registered members can see the link
دوستان همونطور که معلوم هست میخوام مین و سی پی یوم رو از lga775 ارتقاع بدم به بالاتر
مینم p5p41 le asus هست و سی پی یوم E8400
حالا چون الآن نمیخوام خرج کنم ینی فقط با همین پولی که از فروش این 2تا حالا نهایتا یه 40 50 تومنی روش بذارم میخوام اینارو عوض کنم
میخوام طوری هم باشه که سی پی یو رو که عوض کردم جا برای ارتقاع دادن بالا هم داشته باشه بتونم سی پی یو رو مثلا سال دیگه عوض کنم یه چی درس حسابی بذارم (چون تو سوکت های جدید اصلا و به هیچ عنوان اطلاع ندارم!)
حالا با این تفاسیر امکان همچین کاری هست؟
اینم در نظر داشته باشین که میخوام دست دو بگیرم .... میدونم قیمت نو بالاست
ینی مثلا میشه الآن یه سی پی یو i3 گذاشت و بعدا یه i7 خفن گذاشت رو همین مین؟
مین هم میخوام حرفه ای باشه برای اور کلاک کردن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم Only the registered members can see the link
پیشا پیش مرسی Only the registered members can see the link

rambo2020
18-09-12, 20:01
درود بر شما
اگر من جای شما باشم تا سال دیگه صبر می کنم تا نسل جدید پردازنده های اینتل موسوم به Haswell به بازار بیاد و بعد اقدام به ارتقاء سیستم کنم.
پردازنده ی شما پاسخگوی نیازهای یک کاربر معمولی هست و اگر اهل اورکلاک باشید ، پتانسیل خوبی داره!
حالا اگر بخواین که مادربرد و cpu رو بفروشید و به قول خودتون نهایتاً 40 50 تومنی هم روش بذارید ، نمی تونید یه مادربرد حرفه ای و یه cpu core i3 تهیه کنید!:1. (12):
این نظر منه ! حالا منتظر آقا نیما و اساتید دیگر باشید .به این تاپیک سر می زنن و حتماً شما رو راهنمایی می کنن.

Over_Cracker
18-09-12, 22:54
سلام خدمت اساتید محترم Only the registered members can see the link
دوستان همونطور که معلوم هست میخوام مین و سی پی یوم رو از lga775 ارتقاع بدم به بالاتر
مینم p5p41 le asus هست و سی پی یوم E8400
حالا چون الآن نمیخوام خرج کنم ینی فقط با همین پولی که از فروش این 2تا حالا نهایتا یه 40 50 تومنی روش بذارم میخوام اینارو عوض کنم
میخوام طوری هم باشه که سی پی یو رو که عوض کردم جا برای ارتقاع دادن بالا هم داشته باشه بتونم سی پی یو رو مثلا سال دیگه عوض کنم یه چی درس حسابی بذارم (چون تو سوکت های جدید اصلا و به هیچ عنوان اطلاع ندارم!)
حالا با این تفاسیر امکان همچین کاری هست؟
اینم در نظر داشته باشین که میخوام دست دو بگیرم .... میدونم قیمت نو بالاست
ینی مثلا میشه الآن یه سی پی یو i3 گذاشت و بعدا یه i7 خفن گذاشت رو همین مین؟
مین هم میخوام حرفه ای باشه برای اور کلاک کردن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم Only the registered members can see the link
پیشا پیش مرسی Only the registered members can see the link

درود.

شما هیچ پردازنده ی سری Core i رو نمیتونید رو مادربرد سوکت LGA 775 بگذارید.

با فروش پردازنده و مادربرد کنونی،یه چیزی حدود 250 تومن دستتون میاد که اگر 50 تومن روش بگذارید میتونید یه Core i3 و مادربرد سوکت 1155 دست دو خریداری کنید.

hesam1373
19-09-12, 01:08
درود بر شما
اگر من جای شما باشم تا سال دیگه صبر می کنم تا نسل جدید پردازنده های اینتل موسوم به Haswell به بازار بیاد و بعد اقدام به ارتقاء سیستم کنم.
پردازنده ی شما پاسخگوی نیازهای یک کاربر معمولی هست و اگر اهل اورکلاک باشید ، پتانسیل خوبی داره!
حالا اگر بخواین که مادربرد و cpu رو بفروشید و به قول خودتون نهایتاً 40 50 تومنی هم روش بذارید ، نمی تونید یه مادربرد حرفه ای و یه cpu core i3 تهیه کنید!:1. (12):
این نظر منه ! حالا منتظر آقا نیما و اساتید دیگر باشید .به این تاپیک سر می زنن و حتماً شما رو راهنمایی می کنن.
درود ....
مرسی دوست عزیز اصلا در جریان نبودم که اینتل میخواد پردازنده جدید بده ....اگه اینطوری هست قطعا صبر میکنم تا سال دیگه ....
وضعیت دلار هم معلوم شه و انشالله اوکی کنم ....برای اور کلاکم مشکلم مینم هست تا آخرین جایی که میشد اورش کردم که پردازنده ی 3 گیگا هرتزی رو ماکس ماکس تا 3.56 بالا برد! بعد از اون دیگه نشد ....
مرسی بابت راهنماییتون .... مینم هم p5p41 le هست ....

hesam1373
19-09-12, 01:11
درود.

شما هیچ پردازنده ی سری Core i رو نمیتونید رو مادربرد سوکت LGA 775 بگذارید.

با فروش پردازنده و مادربرد کنونی،یه چیزی حدود 250 تومن دستتون میاد که اگر 50 تومن روش بگذارید میتونید یه Core i3 و مادربرد سوکت 1155 دست دو خریداری کنید.
دروئ وبژه خدمت شما دوست عزیزم ....
بله دیگه در اون حدم آماتور نیستم که ندونم روی 775 نمیشه 1155 گذاشت .... :) :دی
بله پس که اینطور....اگه اینطوری باشه که به صرفه هست نگهش دارم و اور کنم ....
مرسی بابت وقتی که برای جواب دادن به بنده گذاشتین :)
ممنونم:love:

Mahdi8063
19-09-12, 01:43
دوست عزیز اگه سی پی یو و بوردتون رو تو این اوضاع بفروشید دیگه خیلی سخت میتونید تو این اوضاع با 50 تومن بیشتر این دو قطعه رو پیدا کنید !

کما اینکه هر روز داره قیمت قطعه بالاتر میره :|

hesam1373
19-09-12, 14:15
دوست عزیز اگه سی پی یو و بوردتون رو تو این اوضاع بفروشید دیگه خیلی سخت میتونید تو این اوضاع با 50 تومن بیشتر این دو قطعه رو پیدا کنید !

کما اینکه هر روز داره قیمت قطعه بالاتر میره :|
آره دوست گلم با این اوضاع ترجیح میدم نگهش دارم ....
البته دنبال یه مین درس حسابی هم هستم ببینم چی میشه....چون این اصا جوابگوی اور نیس

Over_Cracker
19-09-12, 14:50
این نکته رو بگم که زودتر از 1 سال دیگه پردازنده های Haswell به بازار جهانی عرضه نمیشه و تا نمونه های دسکتاپ بخواد به بازار ایران برسه و از قیمت اولیه(کاذب) خارج بشه،یه چیزی حدود 2 سال طول میکشه.بعد از اون هم،حدود 10 درصد در پردازش 2D از پردازنده های کنونی Ivy Bridge قوی تره. پس یک انتظار 2 ساله از هم اکنون برای Haswell منطقی نیست.

با 300 تومن میتونید مادربرد H61 و پردازنده دست دوم Core i3 خریداری کنید.اما تصمیم بهتر اینه که بودجتون رو کامل کنید و یه مادربرد Z77 و پردازنده ی Core i5 3xxx خریداری کنید.

وضعیت دلار اگر بدتر نشه،امیدی به بهتر شدنش نیست.

hesam1373
19-09-12, 16:52
این نکته رو بگم که زودتر از 1 سال دیگه پردازنده های Haswell به بازار جهانی عرضه نمیشه و تا نمونه های دسکتاپ بخواد به بازار ایران برسه و از قیمت اولیه(کاذب) خارج بشه،یه چیزی حدود 2 سال طول میکشه.بعد از اون هم،حدود 10 درصد در پردازش 2D از پردازنده های کنونی Ivy Bridge قوی تره. پس یک انتظار 2 ساله از هم اکنون برای Haswell منطقی نیست.

با 300 تومن میتونید مادربرد H61 و پردازنده دست دوم Core i3 خریداری کنید.اما تصمیم بهتر اینه که بودجتون رو کامل کنید و یه مادربرد Z77 و پردازنده ی Core i5 3xxx خریداری کنید.

وضعیت دلار اگر بدتر نشه،امیدی به بهتر شدنش نیست.
بله منم منظورم این نبود اون پردازنده رو بگیرم میذارم اون بیاد بقیه پردازنده ها ارزون بشه ازونا بگیرم....
من نظرم رو اینه که اگه الآن بشه یه مینه حرفه ای تهیه کنم حالا نمیدونم h61 چقد حرفه ای هست چون اور کلاکم میکنم برای همون دیگه نمیخوام بعد از یه سال مینو عوض کنم.....با این احتسابی که میگید z77 بهتره!
به نظرتون الآن بهترین سوکت چی هست از نظر کارایی و ساپورت و فراوانی قطعه و مین؟
الانم که دنبال مین سوکت x48 یا p45 هستم برای اور کردن پردازندم .... فک کنم اگه مین پیدا کنم دیگه میشه تا حد زیادی کارای رو برد بالا
بازم با تشکر از وقتی که گذاشتین :)

ploneer
01-11-12, 18:56
asus b75
cori3 2120
مناسب بخوای