با سلام خدمت شما
.
در نرم افزار km player وقتی فیلمی رو از روی dvd با زیر نویس sub پخش می کنم و زیرنویس رو drag می کنم رو تصویر . زیرنویس نا هماهنگ هستش و وقتی که زیرنویس رو جلو . عقب میبرم و هماهنگ با تصویر می کنم . بعد از چند ثانیه دوباره ناهماهنگ میشه . اگه میشه راهنمایی کنید که چه جوری تنظیمات رو save کنم.
.
ممنون
nima_hl
17-09-12, 10:09
با سلام خدمت شما
.
در نرم افزار km player وقتی فیلمی رو از روی dvd با زیر نویس sub پخش می کنم و زیرنویس رو drag می کنم رو تصویر . زیرنویس نا هماهنگ هستش و وقتی که زیرنویس رو جلو . عقب میبرم و هماهنگ با تصویر می کنم . بعد از چند ثانیه دوباره ناهماهنگ میشه . اگه میشه راهنمایی کنید که چه جوری تنظیمات رو save کنم.
.
ممنون
سلام
زیر نویس شما با نسخه فیلم هماهنگ نیست
برای مثال زیر نویس شما برای فایل بلوری ریپ تنظیم شده ولی فیلم شما dvd است
زیر نویس متناسب با فرمت فیلم خود دانلود کنید
Just Intel
17-09-12, 11:09
سلام
زیر نویس شما با نسخه فیلم هماهنگ نیست
برای مثال زیر نویس شما برای فایل بلوری ریپ تنظیم شده ولی فیلم شما dvd است
زیر نویس متناسب با فرمت فیلم خود دانلود کنید
تا حالا از 3.4 تا سایت زیرنویس دانلود کردم ولی همش یه جوره . و نسخه SRT هم پیدا نکردم
mohamad70
17-09-12, 12:51
تا حالا از 3.4 تا سایت زیرنویس دانلود کردم ولی همش یه جوره . و نسخه SRT هم پیدا نکردم
دوست عزیز اینکه می گید بعد از مدتی دوباره زیر نویس جلو عقب می مونه احتمالا به خاظر اینه که فریم ریت زیرنویس تون با فریم ریت فیلم هماهنگ نیست.
مثلا زیرنویس با سرعت 25 فریم بر ثانیه تنظیم شده ولی فیلم با سرعت 23.976 فریم بر ثانیه پخش میشه. شما از همون بخشی که زیر نویس رو عقب جلو می کنید در قسمت FPS Conversion مقادیر دیگرو امتحان کنید ببینید چی میشه ؟
برای ادیت کلی زیرنویس و ذخیره کردن اون هم می تونید از نرم افزار زیر استفاده کنید :
Only the registered members can see the link
ی (Only the registered members can see the link)ک حالت دیگه هم ممکنه زیرنویس کلا از اصل مشکل داشته باشه D:
Just Intel
17-09-12, 13:04
دوست عزیز اینکه می گید بعد از مدتی دوباره زیر نویس جلو عقب می مونه احتمالا به خاظر اینه که فریم ریت زیرنویس تون با فریم ریت فیلم هماهنگ نیست.
مثلا زیرنویس با سرعت 25 فریم بر ثانیه تنظیم شده ولی فیلم با سرعت 23.976 فریم بر ثانیه پخش میشه. شما از همون بخشی که زیر نویس رو عقب جلو می کنید در قسمت FPS Conversion مقادیر دیگرو امتحان کنید ببینید چی میشه ؟
برای ادیت کلی زیرنویس و ذخیره کردن اون هم می تونید از نرم افزار زیر استفاده کنید :
Only the registered members can see the link
ی (Only the registered members can see the link)ک حالت دیگه هم ممکنه زیرنویس کلا از اصل مشکل داشته باشه D:
نه بابا زیرنویس مشکلی نداره . تا حالا از چند تا سایت معتبر دانلود کردم همه اش همین جوری بوده . در ضمن زیرنویسمم sub/idx هستش . اگه srt بود بهتر نبود؟؟؟
The-Joker
17-09-12, 13:56
نه بابا زیرنویس مشکلی نداره . تا حالا از چند تا سایت معتبر دانلود کردم همه اش همین جوری بوده . در ضمن زیرنویسمم sub/idx هستش . اگه srt بود بهتر نبود؟؟؟
سلام عزیز .
نسخه هایه sub و srt زیرنویس فرقی با هم ندارن ، فقط تنها فرقشون اینه که مثلآ آدم می تونه تویه نسخه هایه srt آدم می تونه دست کتری بکنه و زیرنویس دیگه رو به اسم خودت ثبتشون کنی ( البه اینو من یه جایی خوندم :1. (38): ) .
همونطور که دوستان فرمودن ، فریم زیرنویس با فریم فیلم هماهنگ نیست ، من خودم تا حالا تویه این موارد خیلی مشکل داشتم و هر کاری کردم درست نشد :1. (27): .
Dude Captain
07-10-12, 15:23
سلام
از برنامه های sync استفاده کنید تا زمان ها را درست تنظیم کنید ولی کلا این مشکل وجود داره!