ورود

مشاهده نسخه کامل : کانکتور پاور

life24
14-09-12, 03:20
سلام
من موقع اتصال پاور به مادربورد از کانکتور 24 پین استفاده کردم و داخل مادربورد زدم و اینجا درست.
بعد کانکتور دوم هم هست که باید برای برق داخل مادربورد زد. اون به به صورت 8 تایی داخل مادربورد زدم و روشن نشد.
بعد چهار تایی زدم و سیتسم کار کرد و روشن شد
کارم درست بوده؟کی باید 8 تایی رو کامل زد از کجا بفهمم؟

nima_hl
14-09-12, 03:47
سلام
من موقع اتصال پاور به مادربورد از کانکتور 24 پین استفاده کردم و داخل مادربورد زدم و اینجا درست.
بعد کانکتور دوم هم هست که باید برای برق داخل مادربورد زد. اون به به صورت 8 تایی داخل مادربورد زدم و روشن نشد.
بعد چهار تایی زدم و سیتسم کار کرد و روشن شد
کارم درست بوده؟کی باید 8 تایی رو کامل زد از کجا بفهمم؟

سلام

اگر مادربرد شما سوکت 8 پین داشته باشد و فیش 4 پین استفاده کنید ممکن است نیمی از فازهای تغذیه پردازنده را از مدار خارج کرده و فشار زیادی روی مابقی فازها وارد نمائید

مادربردی که سوکت 8 پین دارد باید با فیش 8 پین هم به راحتی کار کند

پاور یا مادربرد شما مشکل دارد

life24
14-09-12, 03:49
سلام

اگر مادربرد شما سوکت 8 پین داشته باشد و فیش 4 پین استفاده کنید ممکن است نیمی از فازهای تغذیه پردازنده را از مدار خارج کرده و فشار زیادی روی مابقی فازها وارد نمائید

مادربردی که سوکت 8 پین دارد باید با فیش 8 پین هم به راحتی کار کند

پاور یا مادربرد شما مشکل دارد

وقتی 8 تایی می زنیم روشن نمیشه
چطور بفهمم مشکل از کجاست؟

life24
14-09-12, 04:08
اگر اشتباه نکنم کانکتور 4+4 هست درسته؟ که دو تا با هم بزنم کار نمیکنه. اما اگر یکی از 4 تا رو بزنم روشن میشه
حالا چی بگم؟چطور بفهمم کدام قطعه خرابه که مراجعه کنم؟

به خاطر نوع سی پی یو نیست؟ 3770 اینتل

nima_hl
14-09-12, 05:24
اگر سوکتها از نظر ظاهری مشکلی ندارند و درست و راحت سر جای خود میخورند راهی ندارید به جز اینکه با یک پاور دیگر آزمایش کنید

ارتباطی با پردازنده ندارد

life24
14-09-12, 05:31
Do not forget to connect the 4pin/8pin EATX12 v power plug;otherwise the system will not boot
عذر خواهی میکنم.انیجا میگه 4 یا 8 پین.اگر حتما 8 پین باید بزنیم خوب اسم 4 پین پس چرا اورده؟ امکان نداره که فقط نیاز به 4 پین باشه؟

life24
14-09-12, 05:34
این لینک رو خوندم و ظاهرا به مبحث ما مربوط میشه.اما فنی نیستم و امکان داره نگاهی بندازید؟
Only the registered members can see the link

life24
14-09-12, 11:43
CMOS ریست به درد میخوره ؟

nima_hl
14-09-12, 14:02
عزیز شما یک ماشین 4 دنده خریداری کردید ولی 2 دنده آن خراب است

دوست دارید با دنده 1-2 رانندگی کنید میل خودتان است ولی عمر ماشین شما به شدت کم میشود

CMOS ریست به درد میخوره ؟

آزمایش کنید

life24
14-09-12, 14:03
اگر پاور یا مادربورد خراب باشد. و اینکه از روز اول اینطور بوده تعویض میکنند یا تعمیر؟

life24
14-09-12, 14:05
عزیز شما یک ماشین 4 دنده خریداری کردید ولی 2 دنده آن خراب است

دوست دارید با دنده 1-2 رانندگی کنید میل خودتان است ولی عمر ماشین شما به شدت کم میشود

آزمایش کنید
باطری رو در بیارم بعد جامپر از خانه 1 و2 برای 10 ثانیه به خانه 2 و3 منتقل کنم
بعد جامپر سرجاش بزارم و باطری رو هم نصب کنم . این طوریه؟

nima_hl
14-09-12, 14:40
باطری رو در بیارم بعد جامپر از خانه 1 و2 برای 10 ثانیه به خانه 2 و3 منتقل کنم
بعد جامپر سرجاش بزارم و باطری رو هم نصب کنم . این طوریه؟

نیاز به در آوردن باتری نیست فقط سیستم را خاموش کنید و جامپر را جابجا کنید و مجددا به حالت اولیه باز گردانید و سیستم را روشن کنید

در مورد تعویض بستگی به فروشنده دارد ولی معمولا قطعه به کیس پیچ نشده باشد تعویض میگردد

life24
14-09-12, 20:48
سلام
در اینکه سیستم ما مشکل داره و باید 8 پین کامل بخوره و روشن بشه شکی نیست
اما امروز همین چیپ b75 رو دیدم در مدل گیگابایت که 4پین داره یعنی 2 تا 12 ولت درسته؟
خوب اون چطور هست کم نمیاره در مقابل ایسوس؟

life24
15-09-12, 02:23
کانکتور ATX Main :
در شکل بالا نمای کلی یک کانکتور 24 پین مادربرد ، با قابلیت تبدیل به 20 پین را ملاحظه می فرمایید. لازم به ذکر است که معمولا اینگونه کانکتورهای 24 پین را به طور مجزا (20+4 پین) بر روی پاورها ملاحظه می فرمایید و این به دلیل آن است که قابلیت نصب برروی مادربردهای 20 پین را داشته باشد. توجه داشته باشید که پاورهای 24 پین را می توان برروی مادربردهای 20 پین نصب نمود ولی پاورهای 20 پین را نباید برای مادربردهای 24 پین استفاده نمود. متاسفانه اغلب فروشندگان به صرف روشن شدن مادربردهای 24 پین با پاورهای 20 پین، این کار را به کرات انجام می دهند و یا از تبدیل 20 به 24 استفاده می نمایند. ولی آیا از خود سوال نموده اند که اگر قرار بر این بود، چرا شکل ظاهری کانکتور مادر بردها و پاورهای جدید 24 پین شده است؟ همانطور که در تعاریف استاندارهای ATX عنوان شد، نوع مصرف مادربردها و قطعات سخت افزاری از یک مرحله خاص به بعد، تغییر یافت و پیرو آن سازندگان مادربرد و پاور تحت استانداردهای جدید ، اقدام به طراحی و تولید محصولات خود نمودند. این مورد تغییر شکل نیز به نوعی یک هشدار برای مصرف کنندگان بود! حال اگر پاور 20 پین برروی یک مادربرد 24 پین نصب گردد ، چه اتفاقی می افتد؟ به دلیل فشار مضاعف و جریان بالایی که دیگر کانکتورهای پاور برای تامین ولتاژ کانکتورهای متصل نشده متحمل می گردند ، پس از مدتی ( بستگی به نوع سخت افزار و میزان توان مصرفی ایشان ) این کانکتورها خاصیت اولیه خود را از دست می دهند (تغییر رنگ و سولفاته شدن فسفر برنز کانکتورها ) و موجب افزایش غیر طبیعی نویز در این محل می گردند و عملا کارآیی سیستم پایین آمده و درصد آسیب قطعات سخت افزاری به شدت بالا می رود.
کانکتور EATX :

درشکل بالا نمونه ای ازکانکتورهای جدید 8 پین ، معروف به EATX را ملاحظه می فرمایید. این کانکتور ها در گذشته برای تغذیه مادربردهای سرور و پردازنده های سرور مانند Xeon ها استفاده می گردید . ولی اکنون با توجه به افزایش میزان مصرف پردازنده های امروزی ، می توان این کانکتورها را بر روی مادربردهای نیمه حرفه ای جدید نیز ملاحظه نمود و معمولا در این کانکتورهای 8 پین از دو خروجی مجزای 12 ولت پاور استفاده می گردد. لازم به ذکر است این خروجی در پلات فرم جدید مادربرد ها ، مانند AMD4*4 ، تا 2 عدد افزایش یافته است و متناسب با آن این کانکتور در پاورهای EPS سال 2007 ، تا دو عدد مشاهده می گردد

پیونشت=عکس ها مشخص نبود و منبع سایت گرین است.

nima_hl
15-09-12, 09:25
سلام
در اینکه سیستم ما مشکل داره و باید 8 پین کامل بخوره و روشن بشه شکی نیست
اما امروز همین چیپ b75 رو دیدم در مدل گیگابایت که 4پین داره یعنی 2 تا 12 ولت درسته؟
خوب اون چطور هست کم نمیاره در مقابل ایسوس؟

سلام

وقتی مادربردی با سوکت 4 پین طراحی میشود زیر ساختهائی مانند قطر سیمهای انتقال دهنده برق مادربرد، قویتر در نظر گرفته شده و قطعات قسمت تغذیه پاور مانند خازن ، ماوس فت و چکها میتوانند متفاوت با قطعات استفاده شده در مادربرد با سوکت 8 پین انتخاب و استفاده شده باشند

اینجا بحث برند نیست بحث کاربری و قیمت تمام شده است

ایسوس هم مادربردهائی با سوکت 4 پین و تعداد فاز کم برای بازار سطح پائین تولید می کند

life24
15-09-12, 15:27
عذرخواهی میکنم یعنی در یک چیپ یکسان خرید از 8 پین بهتر است یا 4 پین؟
وقتی مادربورد 4 پین داشته باشه و 4 پین وصل بشه از پاور به مادربورد در هر صورت 2 تا 12 ولت وارد میشه درسته؟
و اون طوری 4 تا 12 ولت. پس هر کاری کنیم 8 پین قوی تر هست نیست؟

د

nima_hl
15-09-12, 21:41
عذرخواهی میکنم یعنی در یک چیپ یکسان خرید از 8 پین بهتر است یا 4 پین؟
وقتی مادربورد 4 پین داشته باشه و 4 پین وصل بشه از پاور به مادربورد در هر صورت 2 تا 12 ولت وارد میشه درسته؟
و اون طوری 4 تا 12 ولت. پس هر کاری کنیم 8 پین قوی تر هست نیست؟

د

مسلما 8 پین بهتر است بخصوص برای پردازنده های پر مصرف و همچنین آورکلاک

life24
15-09-12, 21:49
پردازنده های پر مصرف منظور چند وات یا چه سری هایی است؟

Over_Cracker
16-09-12, 13:39
درود.

پردازنده های پرمصرف،پردازنده هایی هستند که توان مصرفی 140 وات به بالا دارند.ممکن هست که TDP یک پردازنده 90 وات باشه اما در اورکلاک تا 200 وات هم مصرف کنه.پس برای اورکلاک خیلی خیلی بهتر هست که از مادربردهایی با کانکتور 8 پین استفاده بشه.همچنین استفاده از کانکتورهای 8 پایین باعث پایداری بیشتر در ولتاژ به VRM و همچنین کاهش vDroop میشه.

life24
17-09-12, 18:47
سلام
دست به پاور نزدیم
فقط بایوس رو اپدیت کردیم به آخرین ورژن بعد لود دیفالت کردیم . بعد ش هم 4 پین دیگه رو زدیم ا 8 پین سیتسم روشن شد
یعنی الان درست شد؟ :1. (27): از بایوس بود؟

nima_hl
17-09-12, 18:51
سلام
دست به پاور نزدیم
فقط بایوس رو اپدیت کردیم به آخرین ورژن بعد لود دیفالت کردیم . بعد ش هم 4 پین دیگه رو زدیم ا 8 پین سیتسم روشن شد
یعنی الان درست شد؟ :1. (27): از بایوس بود؟

والا چه عرض کنم

من همین مین را با بوس دیفالت و سوکت 8 پین بوت کردم

اگر درسته که حله :wink:

life24
17-09-12, 19:21
آره والا
گرین تهران زنگ زدم میگفت پاور خرابه
ما بایوس اپدیت کردم طبق دفترچه بعد دیفالتش کردم تنظیماتش
بعد سوکت 4 پین اضافه رو زدیم شد 8 پین
2 تا 4 پین
سیم مشکی زرد منظورمه
بعد روشن شد
فقط شاخه 12 ولت تو hwmonitor میزنه 7 ولت
و شاخه 5 ولت رو میزنه 5.11 این خطا داره درسته؟
چون سیتسم قدیمی هم شاخه 12 ولت رو براش میزنه 4 ولت

life24
27-09-12, 21:48
سلام
یک سوال:
امروز در سایت ایسوس که بودم . در مورد آپدیت بایوس زده
P8B75-V BIOS 0417
1. Improve system stability.
2. Support new CPUs. Please refer to our website at: Only the registered members can see the link

نکنه به خاطر این با 8 پین روشن نمیشد چون اصولا از Ivy Bridge ها پشتیبانی نمی کرده و بایوس مادربورد قدیمی بوده؟
یا ربطی نداره?