ورود

مشاهده نسخه کامل : سیستمم بوت نمیشه!!!

expellite
13-09-12, 21:02
سلام.

من قطعه های مورد نظرم رو خریدم و سیستمم رو جمع کردم ولی مشکل اینجاست که رو مانبتور چیزی نشون داده نمیشه.

مانیتور رو به پورت D-Sub مادربورد وصل میکنم. در حقیقت میخوام از Intel HD Graphics استفاده کنم ولی کارت گرافیک مجزا هم دارم.

مشخصات بدین شرحه:

Mobo: ASUS P8H77-V LE

CPU: Intel Core i5 3450

RAM: corsair XMS3 2x2 Gb 1600 MHz

VGA: ASUS GTX550 Ti DirectCU TOP

HDD: WD Caviar Black 1Tb SATA3

PSU: Green GP530A-EU

مشکل از چی میتونه باشه؟ رم ها رو روی کانال های مختلف و همچنین تکی هم تست کردم.

برای روشن شدن خطا اسپیکر رو نصب کردم ولی همچین بوقی رو تو هیچ سایتی پیدا نکردم.1 بوق کوتاه، بعد از 5 الی 7 ثانیه یک بوق بلندکیسم هم x3 هست.

لطفا کمکم کنید. خسته شدم دیگه. همه احتمالات رو بگین چک کنم.

nima_hl
13-09-12, 21:10
سلام

کابل مونیتور را به کدام گرافیک متصل فرمودید

اگر تمایل به استفاده از گرافیک آنبرد دارید گرافیک کارت دوم را از مادربرد جدا کنید یا اینکه فیش مانیتور را به گرافیک دوم وصل کرده در بایوس خروجی را به آنبرد تغییر دهید

به هر حال در حالت دیفالت خروجی تصویر از گرافیک کارت 550 خارج میگردد

expellite
13-09-12, 21:59
سلام

کابل مونیتور را به کدام گرافیک متصل فرمودید

اگر تمایل به استفاده از گرافیک آنبرد دارید گرافیک کارت دوم را از مادربرد جدا کنید یا اینکه فیش مانیتور را به گرافیک دوم وصل کرده در بایوس خروجی را به آنبرد تغییر دهید

به هر حال در حالت دیفالت خروجی تصویر از گرافیک کارت 550 خارج میگردد
مانیتور رو به مادربرد وصل میکنم. D-Sub انبرد. کارت گرافیکی رو هم تست کردم بازم تصویر نمیاد. من به رم مشکوکم. مشکل دیگه ای می تونه باشه؟

nima_hl
13-09-12, 22:14
مانیتور رو به مادربرد وصل میکنم. D-Sub انبرد. کارت گرافیکی رو هم تست کردم بازم تصویر نمیاد. من به رم مشکوکم. مشکل دیگه ای می تونه باشه؟

بیزر را وصل کردید ؟

سیستم بوق نمیزند ؟

expellite
13-09-12, 22:21
بیزر را وصل کردید ؟

سیستم بوق نمیزند ؟
بیزر؟؟؟؟؟ گفتم دیگه بوق میزنه. موقعی که روشن میکنی اولش یه بوق کوچولو میزنه بعد از 5 ثانیه یه بوق بلند.

nima_hl
14-09-12, 04:04
بیزر؟؟؟؟؟ گفتم دیگه بوق میزنه. موقعی که روشن میکنی اولش یه بوق کوچولو میزنه بعد از 5 ثانیه یه بوق بلند.

پست را یک جوری بزنید که بشه خوند صواب داره :lol: ( بر فرض اگر موقع ارسال هم به مشکل خورده ویرایش کنید )

به هر حال پست اول را ویرایش و قابل خواندم کردن :wink:

به جز کابلهای برق و پردازنده تمام قطعات را جدا کنید و ببینید نوع بوق تفاوتی میکند

یک کلیر سیموس انجام دهید

بعد یکی از رمها را در یک یک اسلتها تست کنید باید تصویر بگیرید ( با گرافیک آنبرد )

اگر باز نشد با رم دومتون همین کار را انجام دهید

تصویر که گرفتید یکی یکی قطعات را نصب کنید ( تصویر نگرفتید احتمالا مشکل رم دارید )

قطعه ای که مشکل داشته باشد مشخص می شود

expellite
14-09-12, 20:11
پست را یک جوری بزنید که بشه خوند صواب داره :lol: ( بر فرض اگر موقع ارسال هم به مشکل خورده ویرایش کنید )

به هر حال پست اول را ویرایش و قابل خواندم کردن :wink:

به جز کابلهای برق و پردازنده تمام قطعات را جدا کنید و ببینید نوع بوق تفاوتی میکند

یک کلیر سیموس انجام دهید

بعد یکی از رمها را در یک یک اسلتها تست کنید باید تصویر بگیرید ( با گرافیک آنبرد )

اگر باز نشد با رم دومتون همین کار را انجام دهید

تصویر که گرفتید یکی یکی قطعات را نصب کنید ( تصویر نگرفتید احتمالا مشکل رم دارید )

قطعه ای که مشکل داشته باشد مشخص می شود
ببخشید من جدید اومدم. ممنون از راهنماییتون. انجامشون میدم بهتون گزارش میکنم. خدا کنه درس شه.

expellite
15-09-12, 13:11
ام نیما جان. مشخصات سیستمم رو که میدونی. من کارت گرافیک رو در آوردم و مانیتور رو نصب کردم به پورت D-Sub مادربرد تصویر اومد و تونستم به بایوس برم و حتی دیسک ویندوز رو هم بوت کرد. الان مشکل چی میتونه باشه؟ موقعی که کارت گرافیک نصب بود نه از مادربرد تصویر میومد نه خود کارت گرافیکی تصویر میداد. کارت من GTX 550 Ti هست که به پورت PCI Express 3 وصلش میکنم.

nima_hl
15-09-12, 21:48
توی ستاپ یه گشتی بزن یک آپشن داره که میگه از کدوم گرافیک استفاده کنم

احتمالا تنظیمات شما روی on board هستش تنظیمش کن روی pci-e سیو کن و سیستم را خاموش کن

گرافیک را نصب کن و فیش مونیتور را بهش وصل کن احتمالا تصویر میگیری

نکته : بار اول که این کار را میکنی احتمالا سیستمت حدود 20-30 ثانیه فکر میکنه بعد تصویر میده

expellite
16-09-12, 01:07
توی ستاپ یه گشتی بزن یک آپشن داره که میگه از کدوم گرافیک استفاده کنم

احتمالا تنظیمات شما روی on board هستش تنظیمش کن روی pci-e سیو کن و سیستم را خاموش کن

گرافیک را نصب کن و فیش مونیتور را بهش وصل کن احتمالا تصویر میگیری

نکته : بار اول که این کار را میکنی احتمالا سیستمت حدود 20-30 ثانیه فکر میکنه بعد تصویر میده
نیما جان مشکل حل شد یه چیزی! من مانیتور وصل کردم به کارت گرافیک بعد میخوام از Intel HD Graphics استفاده کنم؟ باید کار خاصی انجام بدم؟ تو بایوس؟ میخوام Lucid Virtu هم نصب کنم بینشون سوییچ کنم. میشه بگی چطوری؟

nima_hl
16-09-12, 01:58
نیما جان مشکل حل شد یه چیزی! من مانیتور وصل کردم به کارت گرافیک بعد میخوام از Intel HD Graphics استفاده کنم؟ باید کار خاصی انجام بدم؟ تو بایوس؟ میخوام Lucid Virtu هم نصب کنم بینشون سوییچ کنم. میشه بگی چطوری؟

از گرافیک intel hd برای چه کاری استفاده کنید ؟

expellite
16-09-12, 10:39
از گرافیک intel hd برای چه کاری استفاده کنید ؟
میخوام برا رندر کردن عکس و فیلم از این اینتل استفاده کنم و برا گیم از کارت گرافیکی! در موارد غیرلازم کارت گرافیکی استفاده نشه. :1. (27):

nima_hl
16-09-12, 22:10
میخوام برا رندر کردن عکس و فیلم از این اینتل استفاده کنم و برا گیم از کارت گرافیکی! در موارد غیرلازم کارت گرافیکی استفاده نشه. :1. (27):

پس همونطور که گفتید باید virtu را نصب کنید