سلام
سیستم یکی از بچه ها دیدم گفت دماش بالاست.
یک عکس گرفتم و اینجا میزارم. کیس که باز کردیم . فن پشت کیس برای خروجی هوا کار نمی کررد و وصل نبود.
نگاه کردم روی مادربورد جایی نبود که برق فن رو تامین کنه
یعنی سوکت 3 پین داشت فن.
تلاش کردم جایی در پاور پیدا کنم و به اون وصل کنم باز جایی نبود.
پیشنهاد شما چیه؟ باید فن جدید بخرم و وصل کنم براش؟ برقش چی؟
مادربوردش یک همچین چیزی هست. حالا شاید plus نباشه و مدل دیگه باشه اما همین رنج هست
Only the registered members can see the link
JEskandari
12-09-12, 17:49
خوب یکم دما بالا هست ولی بیشترش به فن CPU بر میگرده که احتمالا باید باز بشه و خمیر زیرش عوض بشه بعد دوباره نصب بشه
life24
12-09-12, 18:01
سلام
منظور از میز زیر چیه؟ یعنی باز کنیم و خمیر سیلیکون بزنیم؟ یا خمیر سیلیکون مخصوص intel هست فقط؟
برای فن چی کار کنم؟ راهی نداره و یک فن بخریم و وصلش کنم به این کانکتور های 4 پینی؟
JEskandari
12-09-12, 18:13
ببخشید یک مقدار حروف جا افتاده بود آره به نظر من اول فن CPU را باید باز کنی و کاملا تمیزش کنی و خمیر سیلیکون نو زیرش بزنی و بعد فن را درست جا بیاندازی
برای اون فن عقب هم هم میطونی یک فن بخری به این کانکتور چهار پینی پاور وصل کنی هم میشه یک تبدیل سه پین به Molex بخری و از همون فن اسفاده کنی
life24
12-09-12, 18:17
سلام
بید بگم مبدل چی میخوام؟ اسم این 3 پین هست درست گفتم؟ اما ریز هست و مثل سوکت فن سی پی یو هست
بعد اسم این سکوت درشت ها چیه که به پاور میخوره؟
میشه یک عکس از مبدل molex بزارید
JEskandari
12-09-12, 18:25
molex همون سوکت درشته هست که به پاور میخوره شما اون فن را ببر به اونجایی که این جور خورده ریزها را میفروشه بگو مشکل را خودشان میدونن که چی میخواهی
این عکس تبدیلی هست که لازم داری
life24
12-09-12, 18:44
سلام ممنون از پاسخت
کلا محض اطلاع باید بگیم تبدیل سکوت سه پین به مولکس میخوام درسته؟
بعد این سوکت درشت ها به درشت خورده اسمش چیه؟ مولکس به مولکس ؟ :1. (5):
راستی این 2 تا دی وی دی رایتر داره و جایی برای وصل کردن به پاور نیست. چه مبدلی بخرم که بتونم اضافه کنم این شاخه ها؟ بعد افت ولتاژ رخ نمیده هی شاخه اضافه بشه
The-Joker
12-09-12, 19:03
سلام ممنون از پاسخت
کلا محض اطلاع باید بگیم تبدیل سکوت سه پین به مولکس میخوام درسته؟
بعد این سوکت درشت ها به درشت خورده اسمش چیه؟ مولکس به مولکس ؟ :1. (5):
راستی این 2 تا دی وی دی رایتر داره و جایی برای وصل کردن به پاور نیست. چه مبدلی بخرم که بتونم اضافه کنم این شاخه ها؟ بعد افت ولتاژ رخ نمیده هی شاخه اضافه بشه
سلام دوست عزیز .
آره دیگه می گی همون سه پین به مولکس می خوام .
دو تا دی وی دی رایتر هم باید یه تبدیل molex به sata برایه پاورش بخری و وصلش کنی ، این شکلیه فقط توجه کن که سر کابل ساتاش بزرگ باشه ، اگه کوچیک باشه باشه جا نمی خوره .
افت ولتاژ هم رخ نمی ده نگران نباش .