dadashali
12-09-12, 02:21
سلام به همه
یه دونه مانیتور LG LCD (مادایران) 15 اینچ آکبند دارم که می خوام بفروشم.
علت فروش: عدم نیاز به این وسیله!
من یه کافی نت داشتم (که الان ندارم!) و این مانیتور از سیستم هایی به جا مونده که واسش خریده بودم و به دلایلی از این استفاده نشد.
7280 7281 7282
قیمت پایه: 60 هزار تومان
قیمت فروش فوری: 85 هزار تومان
گام افزایشی: 5 هزار تومان
به مدت 3 روز
**با عرض معذرت از همه ی دوستان گل. این اولین بار هست که از طریق چنین سایتی دارم یه قطعه رو میفروشم و با قوانین آشنا نیستم... بعد از مشورتی که با یکی از دوستان داشتم به این نتیجه رسیدم که قیمت قبلی که گذاشتم خیلی پایین بود و اون رو تغییر دادم.
پس بنابراین تمامی پیشنهاد ها ریست (Reset) میشه و هر کس آخرین پیشنهاد (بالاترین) رو بده کالا به ایشون تقدیم میشه.**
هزینه ی پست به عهده ی خریدار
موقعیت بنده خوزستان، دزفول
لطفا پ.خ ندین و نظرتون رو همین جا مطرح کنید
فروش این کالا همزمان در لیون و pt دنبال میشه:
Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link
یه دونه مانیتور LG LCD (مادایران) 15 اینچ آکبند دارم که می خوام بفروشم.
علت فروش: عدم نیاز به این وسیله!
من یه کافی نت داشتم (که الان ندارم!) و این مانیتور از سیستم هایی به جا مونده که واسش خریده بودم و به دلایلی از این استفاده نشد.
7280 7281 7282
قیمت پایه: 60 هزار تومان
قیمت فروش فوری: 85 هزار تومان
گام افزایشی: 5 هزار تومان
به مدت 3 روز
**با عرض معذرت از همه ی دوستان گل. این اولین بار هست که از طریق چنین سایتی دارم یه قطعه رو میفروشم و با قوانین آشنا نیستم... بعد از مشورتی که با یکی از دوستان داشتم به این نتیجه رسیدم که قیمت قبلی که گذاشتم خیلی پایین بود و اون رو تغییر دادم.
پس بنابراین تمامی پیشنهاد ها ریست (Reset) میشه و هر کس آخرین پیشنهاد (بالاترین) رو بده کالا به ایشون تقدیم میشه.**
هزینه ی پست به عهده ی خریدار
موقعیت بنده خوزستان، دزفول
لطفا پ.خ ندین و نظرتون رو همین جا مطرح کنید
فروش این کالا همزمان در لیون و pt دنبال میشه:
Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link