ورود

مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن موس

wop
08-09-12, 12:41
سلــلم

دو سه ماهه که موس (ساده) من تو محیط ویندوز و بازی خود به خود از کار میفته و تنها راه حل هم ریست کردن و یا هایبرنیت کردنشه.دلیلش چیه؟! راه حل چی؟!
نمیدونم ولی فکر کنم که اشکال از رم ها باشه (دوتا رم DDR2 یک گیگ با برند های مختلف = 2GB) در ضمن از ویندوز سون استفاده میکنم و تمام درایور ها رو هم نصبوندم
مشخصات سیستم :
Mainboard : ECS GF7050VT-M5
Chipset : nVidia GeForce 7050
Processor : Intel Pentium D @ 3066 MHz
Number of Core : 2
Physical Memory : 2048 MB :yes:2 x 1024 DDR2-SDRAM
Video Card : NVIDIA GeForce GT 520
Hard Disk : MAXTOR 80 GB
Operating System : Windows 7 Ultimate Professional 6.01.7601 Service Pack 1
DirectX : Version 10.00
ممنون

javadshahvand
08-09-12, 14:49
پاورتون مدلش چی هست؟

wop
08-09-12, 20:11
مدلشو نمیدونم ولی مطمئنم که مال پـــاور نیست چونکه چراغ موس روشن میمونه ولی کار نمیکنه

mehrdad_ab
08-09-12, 20:54
سلام
ماوس ـتون usb هستش یا ps2 ؟ ؟ ؟

wop
08-09-12, 21:47
ــــــــــــــ PS2

mehrdad_ab
08-09-12, 23:17
همونطور که جواد جان گفتن ، مشکل میتونه از پاورتون هم باشه ( این که چراغ ماوس روشنه دلیل نمیشه !)
به هر حال پیشنهاد می کنم سیستم رو به سیم ارت وصل کنید .
من در مغازه مشکلی مشابه شما رو دارم ، سیستم هایی که در یک طرف هستند و به سیم ارت متصل اند ، مشکلی ندارن ، در طرف دیگه ی مغازه که سیم ارت متصل نیست این مشکل به کرات برام بوجود میاد و با ریستارت حل میشه .

wop
09-09-12, 14:28
همونطور که جواد جان گفتن ، مشکل میتونه از پاورتون هم باشه ( این که چراغ ماوس روشنه دلیل نمیشه !)به هر حال پیشنهاد می کنم سیستم رو به سیم ارت وصل کنید .من در مغازه مشکلی مشابه شما رو دارم ، سیستم هایی که در یک طرف هستند و به سیم ارت متصل اند ، مشکلی ندارن ، در طرف دیگه ی مغازه که سیم ارت متصل نیست این مشکل به کرات برام بوجود میاد و با ریستارت حل میشه .ممنون ولی سیم ارت رو باید به کجای سیستم وصل کرد؟!؟

wop
09-09-12, 14:30
پاورتون مدلش چی هست؟

logic Model : 500V - F8

mehrdad_ab
09-09-12, 14:49
logic Model : 500V - F8

ممنون ولی سیم ارت رو باید به کجای سیستم وصل کرد؟!؟
متاسفانه پاورتون هم جزء پاورهایی هست که اصلاً بهش اعتباری نیست !
به هر حال ؛
برای سیم ارت ،شما یک رشته سیم برق رو به یکی از پیچ های پاور که به کیس متصل میشه وصل کنید و سر دیگه اون رو ترجیحاً به لوله ی آب (لوله های فلزی)و یا چهارچوب فلزی درب اتاق(اگر اسکلت ساختمان شما فلزی بوده و انتهای اون در زمین خاک شده باشه) و در غیر اینصورت با یک سمباده لوله گاز رو خراش داده و به اون وصل کنید .

javadshahvand
09-09-12, 14:59
باید با یک پاور دیگه تست کنید اعتباری به این پاور نیست

wop
09-09-12, 15:14
ُ

به هر حال ؛
برای سیم ارت ،شما یک رشته سیم برق رو به یکی از پیچ های پاور که به کیس متصل میشه وصل کنید و سر دیگه اون رو ترجیحاً به لوله ی آب (لوله های فلزی)و یا چهارچوب فلزی درب اتاق(اگر اسکلت ساختمان شما فلزی بوده و انتهای اون در زمین خاک شده باشه) و در غیر اینصورت با یک سمباده لوله گاز رو خراش داده و به اون وصل کنید .
دوتا پاور اضافی (البته قدیمی) دارم :
KYP-230ATX King year
,
P4-1000W ATX Elegance
میشه استفاده کرد یا از مال خودم بدترن؟!؟
ممنون

mehrdad_ab
09-09-12, 15:28
ُ
دوتا پاور اضافی (البته قدیمی) دارم :
KYP-230ATX King year
,
P4-1000W ATX Elegance
میشه استفاده کرد یا از مال خودم بدترن؟!؟
ممنون
والا این پاورها ، لینکی چیزی ندارن که بشه بررسی کردشون .
از روی چهار خط میگم 1000 وات رو امتحان کنید شاید 300 وات خروجی به درد بخور داد واسه سیستمتون:1. (35):

wop
09-09-12, 15:35
باشه
ممنون :yes:

nima_hl
09-09-12, 23:52
به هر حال ؛

توجه دوستان به هیچ عنوان برای ارت از لوله گاز استفاده نکنند

لوله گاز خود دارای برق می باشد و احتمال صدمه زدن به قطعات کامیوتر بسیار بالاست

لوله آب یکی از بهترین گزینه های موجود می باشد:cool: