PDA

مشاهده نسخه کامل : دو سوال در مورد مین برد (بستن واشر برای مادربرد و دمای چیپ)

mehdi_kingma
05-09-12, 00:57
با سلام دوستان ایا استفاده از واشر در بستن مادربرد لازمه اخه یه جایی خونده بودم که اگه نبندی ممکنه اتصال کوتاه ایجاد بشه یا به مرور رنگ چیپ عوض بشه من خودم یه سالیه همینجوری بستم و هیچ اتفاقی به ظاهر تا حالا نیفتاده:wink:

سوال دوم اینکه دمای 53 درجه واسه چیپ 770 چطوره و اگه مثلا با بستن فن دما رو پایین بیاریم کارایی تو گیمها افزایش پیدا میکنه یا نه؟:party:

nima_hl
05-09-12, 02:06
سلام

برای بستن مادربرد به کیس واشر نه تنها لازم نیست بلکه نباید با واشر بسته شود

اگر دقت بفرمائید اطراف جای پیچ کاملا قلع اندود شده و پیچ بایستی کار اتصال به بدنه را انجام دهد

البته این سیستم برای ارت طراحی شده که اگر بتوانید سیستم خود را به ارت مطمئن متصل بفرمائید برای سیستم بهتر است

دمای 53 درجه برای چیپست 770 طبیعی است و کم کردن این دما باعث افزایش پرفورمنس نخواهد شد

mehdi_kingma
05-09-12, 03:21
خیلی ممنون از پاسختون من کاملا حرف شما رو قبول میکنم و با عقل هم جور در میاد ولی میشه لطفا منبع این جواب اولی رو که دادین بگین:give_rose:

nima_hl
05-09-12, 09:37
خیلی ممنون از پاسختون من کاملا حرف شما رو قبول میکنم و با عقل هم جور در میاد ولی میشه لطفا منبع این جواب اولی رو که دادین بگین:give_rose:

فلسفه نصب مادربرد با واشر به سالها پیش بر میگردد

در آن سالها کیفیت ساخت مادربردها بسیار پائین بود. شما به وفور مادربردهائی را مشاهده میفرمودید که زمان نصب در کیس در قسمت اطراف پیچها خورد و شکسته بود

البته به این نکته دقت بفرمائید که اتصال بدنه در مادربردها هم از طریق سمت بالا ( پیچ ) و هم سمت پائین ( مهره ) انجام میپذیرت و هر دو سمت مادربرد دارای قلع اندود اتصال میباشد

به عبارتی اگر شما زیر پیچ هم واشر بگذارید مادربرد از سمت دیگر به بدنه متصل خواهد بود

در مورد این مطالب منبعی ندارم و صحبتهائی که انجام دادم مشاهدات شخصی خودم است