ورود

مشاهده نسخه کامل : پردازنده تا 180-200

Albis
01-09-12, 21:25
سلام

من یه CPU میخوام واسه گیمینگ، واسش تا 180 اینا میتونم هزینه بذارم، مد نظرم روی AMD هستش چون ارزون تره به نظرم.

روی سری Athlon بیشتر نظر دارم چون با توجه به بودجه من CPU های خوبی داره، تا 60-70 تومان هم روی یه مادربرد و یه 30-40 تومن واسه یه رم (اگه DDR3 باشه، چون DDR2 خودم دارم :دی) حساب باز کردم.

Athlon II x2 631 چطوره ؟ سری x4 چی ؟ (مسلما x4 باید گرون تر و قوی تر باشه بله؟) میشه یه لیستی از قیمتاش بدین ؟

ممنون

----
P.S : اینا چطورن و چندن؟
Athlon II x4 640/641/651

nima_hl
02-09-12, 15:15
سلام

من یه CPU میخوام واسه گیمینگ، واسش تا 180 اینا میتونم هزینه بذارم، مد نظرم روی AMD هستش چون ارزون تره به نظرم.

روی سری Athlon بیشتر نظر دارم چون با توجه به بودجه من CPU های خوبی داره، تا 60-70 تومان هم روی یه مادربرد و یه 30-40 تومن واسه یه رم (اگه DDR3 باشه، چون DDR2 خودم دارم :دی) حساب باز کردم.

Athlon II x2 631 چطوره ؟ سری x4 چی ؟ (مسلما x4 باید گرون تر و قوی تر باشه بله؟) میشه یه لیستی از قیمتاش بدین ؟

ممنون

----
P.S : اینا چطورن و چندن؟
Athlon II x4 640/641/651

سلام

سری 6x1 خوب هستند ولی فقط 631 در بازر موجود است و قسمتی بین 150 تا 180 دارد

البته توجه بفرمائی که برای این پردازنده باید مادربرد fm1 تهیه کنید که قیمتی بالای 100 تومن دارد

یک مادربرد از این پلتفرم که از usb/sata3 پشتیبانی کند و آورکلاک نسبتا خوبی هم داشته باشد برای شما 130 تومن هزینه خواهد داشت

من شخصا fm1 و 631 را به شما توصیه میکنم چون قدرتی در حدود phenom ii x4 نسل قدیم دارد :cool:

پردازنده 640 به صورت آکبند به سختی در بازار پیدا میشود و دست دوم به همان حدود قیمت 631 میتوانید خرید کنید

برای این پردازنده یک مادربرد 770 به قیمت حدود 90 تومن میتونید تهیه کنید و مادربرد 970 هم از 150 تا 190 میتوانید تهیه کنید ( البته مادربردهای ارزانتری مثل n68 هم در بازار هستند ولی برای بازی با این پردازنده اصلا جالب نیست )

Albis
02-09-12, 16:10
ممنون، فقط یه سوال دیگه.

این CPU ظاهرا 64 بیتی هست و ویندوز منم 32 هستش. منم نمیخوام که ویندوز رو از نو نصب کنم و 64 بیتیش کنم (بعضی از نرم افزار ها و اینا با 64 مشکل دارند و + هر چی که دانلود کردیم و اینا باید 64شو دانلود و نصب کنیم :( )

میشه یه توضیحی در مورد مشکلات ویندوز 32 بیتی رو پردازنده 64 بیتی بدید؟

بعد اینکه میگن سری 6x1 apu ضعیفی داره و اینا چیه؟ (شنیدم Integrated GPU هم ندارند)

nima_hl
02-09-12, 17:25
ممنون، فقط یه سوال دیگه.

این CPU ظاهرا 64 بیتی هست و ویندوز منم 32 هستش. منم نمیخوام که ویندوز رو از نو نصب کنم و 64 بیتیش کنم (بعضی از نرم افزار ها و اینا با 64 مشکل دارند و + هر چی که دانلود کردیم و اینا باید 64شو دانلود و نصب کنیم :( )

میشه یه توضیحی در مورد مشکلات ویندوز 32 بیتی رو پردازنده 64 بیتی بدید؟

بعد اینکه میگن سری 6x1 apu ضعیفی داره و اینا چیه؟ (شنیدم Integrated GPU هم ندارند)

خواهش میکنم

نصب سیستم عامل 32 بیتی بر روی پردازنده 64 بیتی هیچ مشکلی ندارد

سئوال دوم شما را درست متوجه نشدم

سری 6x1 دارای گرافیک داخلی نیست ولی قویترین هسته پردازشی amd را دارد

به عبارتی پردازنده 4 هسته این نسل قویترین پردازنده 4 هسته ای amd است

Albis
02-09-12, 23:53
بعد اگه اینکارو کنم Performance ش به همون اندازه ویندوز 64 بیتی روی cpu 64 بیتی میشه ؟ با نرم افزارا مشکلی پیدا نمیکنه که؟

nima_hl
03-09-12, 01:35
بعد اگه اینکارو کنم Performance ش به همون اندازه ویندوز 64 بیتی روی cpu 64 بیتی میشه ؟ با نرم افزارا مشکلی پیدا نمیکنه که؟

عزیز پرفورمنس ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی در کارهای معمولی آنچنان با هم تفاوت ندارد

تنها در کارهائی که نیاز به رم بیشتر از 3 گیگابایت باشد در صورت این مقدار رم بر روی سیستم شما پرفومنس تغییر خواهد کرد

نرم افزارها هیچ مشکلی پیدا نخواهند کرد

Albis
06-09-12, 20:23
آقا امروز رفتم 3-4 تا پاساژ گشتم هیچ کدوم اصلا Athlon 4x نداشتن، فقط Athlon 2x 250 بود و سری FX1 که گرون هست. شما خودتون مغازه ای سایتی شرکتی چیزی میشناسید از این سری داشته باشه ؟ (فقط بازار ایرانیان و رضا رو نگشتم)

دیگه چه اپشن هایی هستش؟ a4 چطوره؟ از Athlon 2X بهتره؟ اگه پیدا نمیشه همون Athlon 250/260/270 بگیرم :|

nima_hl
06-09-12, 20:41
آقا امروز رفتم 3-4 تا پاساژ گشتم هیچ کدوم اصلا Athlon 4x نداشتن، فقط Athlon 2x 250 بود و سری FX1 که گرون هست. شما خودتون مغازه ای سایتی شرکتی چیزی میشناسید از این سری داشته باشه ؟ (فقط بازار ایرانیان و رضا رو نگشتم)

دیگه چه اپشن هایی هستش؟ a4 چطوره؟ از Athlon 2X بهتره؟ اگه پیدا نمیشه همون Athlon 250/260/270 بگیرم :|

250 رو چند قیمت داشتین ؟

a4 سوکت fm1 است مادربرد شما چیه ؟

Albis
06-09-12, 20:43
مادربردم که باید عوض شه، چون 775 هستش :دی

250 رو هم فکر کنم دوره بره 130 میدادن توی پایتخت.
ولی خب بازم دو هسته ای هستش، حالا نمیدونم اون A4 که GPU هم داره باید توی گیمینگ و اینا بهتر از یه دو هسته ای معمولی کار کنه، بله؟

nima_hl
06-09-12, 20:51
مادربردم که باید عوض شه، چون 775 هستش :دی

250 رو هم فکر کنم دوره بره 130 میدادن توی پایتخت.
ولی خب بازم دو هسته ای هستش، حالا نمیدونم اون A4 که GPU هم داره باید توی گیمینگ و اینا بهتر از یه دو هسته ای معمولی کار کنه، بله؟

به من بگو چقدر میخواهی هزینه کنی

گرافیک کارتت چیه

مونیتورت چه رزولیشنی داره تا بگم چیکار کنیم
امشب رو مود خوب و خوشحالم هوس کردم یه حال اساسی به شما بدهم :lol:

Albis
06-09-12, 20:55
والا بودجم کلا حدودا 250-300 یا یکم بیشتر کمتر هست.

کارت گرافیک فعلیم Sapphire HD 5550 که فعلا قصد عوش کردنشو ندارم.

مونیتورم هم رزولیشن نهاییش 1360x768 هستش.

:دی

nima_hl
06-09-12, 21:26
والا بودجم کلا حدودا 250-300 یا یکم بیشتر کمتر هست.

کارت گرافیک فعلیم Sapphire HD 5550 که فعلا قصد عوش کردنشو ندارم.

مونیتورم هم رزولیشن نهاییش 1360x768 هستش.

:دی

بین این مین را دوست داری

Only the registered members can see the link

اگر اینو دوست نداری چون usb3 نداره اینو ببین

Only the registered members can see the link R2.0/

اگر از هیچ کدوم هم خوشت نیومد ناراحت نباش مین زیاد دارم برات

پینوشت : زیاد از برخورد من جا نخورید دوستان قدیمی در جریان هستند من هر 3-4 ماه یک مرتبه یه رگ تو مغزم میگیره و با یک نفر گذری یک معامله شیرین انجام میدم حالا قرعه به نام شما افتاده. امشب یه سیستم بهتون میدم که لذتش را ببرید

البته اگر معامله انجام دادیم شنبه بعد از ظهر میتونید در بازار ولیعصر جنساتون رو تحویل بگیرید و زمان تست هم هر چه قدر لازم داشتید توی فاکتور براتون نوشته میشه ( خلاصه فکر نکنید جنسائی که معرفی میکنم مشکلی دارند یا رو دستم باد کرده :wink:)

من میرم شام بر میگردم در خدمتتون هستم

Albis
06-09-12, 21:28
با چه CPU ای ؟ همون Athlon 4x 631 ؟ قیمت مین ها چنده بعد؟
(اون 280-300 که گفتم با حساب رم بود، چون رم فعلیم DDR2 هست که منسوخ شده و مسلما DDR3 باید بگیرم که نمیدونم دقیقا 4 گیگش چند در میاد).

nima_hl
06-09-12, 21:54
با چه CPU ای ؟ همون Athlon 4x 631 ؟ قیمت مین ها چنده بعد؟
(اون 280-300 که گفتم با حساب رم بود، چون رم فعلیم DDR2 هست که منسوخ شده و مسلما DDR3 باید بگیرم که نمیدونم دقیقا 4 گیگش چند در میاد).

4 گیگ (2*2) رم twinmos 1333 که رم خوبی هم هست زیر 50 در میاد ( اینو این لحظه موجود ندارم و باید قیمتش را شنبه چک کنم )

رم ddr2 شما را هم ازتون بر میدارم بفرمائید چی دارید

زیاد نگران قیمتها نباش آخر کار یک قیمتی بهتون میدم که راضی باشید :wink:

پس یک پله بر میگردیم عقب تر :lol:

پلتفرم fm1 دوست دارید یا am3 ؟ ( از پست اولی که زدید مشخص بود که خودتون واردید. برای همین مستقیم به سراغ پیشنهاد رفتم اگر نیاز به مشاوره دارید باز یک پله میریم عقب تر و اول تبادل نظر میکنیم )

Albis
06-09-12, 22:16
والا واسه من سوکتش زیاد مهم نیست، خود CPU و قیمتش و Performanceش واسه گیمینگ مهمه، (البته AM3 فکر کنم مین هاش ارزون تر باشه، نه؟).

تنها رم هم نمیخوام بفروشم، همین cpuم که Intel 3.06 GHZ Hyper-Threading + یه Mobo EP31-DS3L و یه کارت گرافیک GT 8600 512MB و دو گیگ رم DDR2 میخوام باهم بفروشم، حالا اگه شما قطعات دست دوم نمیخرید زیاد مهم نیست بعدا جایی پیدا میکنم بخرن. (مین و کارت گرافیک جعبه دارند)

راستی بهتر نیست به پ.خ منتقل کنیم ؟ :دی

nima_hl
06-09-12, 23:00
والا واسه من سوکتش زیاد مهم نیست، خود CPU و قیمتش و Performanceش واسه گیمینگ مهمه، (البته AM3 فکر کنم مین هاش ارزون تر باشه، نه؟).

تنها رم هم نمیخوام بفروشم، همین cpuم که Intel 3.06 GHZ Hyper-Threading + یه Mobo EP31-DS3L و یه کارت گرافیک GT 8600 512MB و دو گیگ رم DDR2 میخوام باهم بفروشم، حالا اگه شما قطعات دست دوم نمیخرید زیاد مهم نیست بعدا جایی پیدا میکنم بخرن. (مین و کارت گرافیک جعبه دارند)

راستی بهتر نیست به پ.خ منتقل کنیم ؟ :دی

من کلا به پخ اعتقاد ندارم :lol:

کشیدن معامله در پخ معمولا از طرف فروشنده هائی اتفاق میافته که ریگی به کفش داشته باشند

ما عزیز از رو بازی میکنیم

ولی اگر شما اونجوری راحتت تر هستید حرفی نیست. پیش به سوی پخ :give_rose:

پینوشت : گرامی ما در صفحه اول همین تاپیک مشاوره هامون را انجام دادیم و مشکل شما در این لحظه تهیه کالاست

من خیلی به ندرت برای تهیه جنس در تاپیک مشاوره به کسی کمک میکنم چون میدانم که ممکن است از این عمل برداشت نادرستی شود

ولی امشب اون رگه گرفته دیگه کاریش نمی تونم بکنم :lol: