سلام
cpu e4600 intel جدیدا دیدم صدا میده
یعنی فن صدا میده. فکر کنم قیمتی نداره این فن ها درسته؟ بهتر نیست عوضش کنم؟
دما با hwmonitor چک کردم تا 52 میاد.
بعد این فن چهار طرفش من جای پیچ ندیدم که باز کنم و فن جدید بشه نصب کرد. میشه بگید چطوری هست
nima_hl
28-08-12, 18:57
سلام
cpu e4600 intel جدیدا دیدم صدا میده
یعنی فن صدا میده. فکر کنم قیمتی نداره این فن ها درسته؟ بهتر نیست عوضش کنم؟
دما با hwmonitor چک کردم تا 52 میاد.
بعد این فن چهار طرفش من جای پیچ ندیدم که باز کنم و فن جدید بشه نصب کرد. میشه بگید چطوری هست
سلام
فن از حدود 5 تومن شروع میشه تا چند صد هزار تومان
اگر مشکل صدا یا حرارت دارید و فن را بد گیری کردید میتونید فن را تعویض بفرمائید ( البته دمای ماکزیمم 52 برای این پردازنده بد نیست )
اگر بر روی 4 پایه فن دقت کنید یک شیار به همراه یک فلش جهت وجود دارد
اگر یک پیچ گوشتی درون شیار قرار دهید و در جهت فلش 90 درجه پایه را بچرخانی اون پایه آزاد میشه
زمانی که هر 4 پایه را آزاد کردید میتوانید پایه ها را به سمت بالا کشیده و هیت سینک را جدا بفرمائید
البته باید توجه بفرمائید که بین هیت سینک و پردازنده خمیری وجود دارد که بعد از جدا کردن هیت سینک باید تمیز و تعویض شود ( برای آزمایش فن را جدا نفرمائید )
اگر فن جدید شما از نوع اورجینال اینتل باشد احتمالا خمیر بر روی هیت سینک دارد و کافی است سطح پردازنده را با الکل سفید کاملا تمیز نموده و فن جدید را نصب بفرمائید
اگر هم قن خمیر جدا داشت بعد از تمیز کردن خمیر قدیمی خمیر را روی سطح پردازنده پخش نموده پایه های هیت سینک را به حالت اولی ( خلاف فلشها ) قرار داده و با فشار روی پردازنده قرار دهید
البته اگر تا به حال این کار را انجام ندادید بهتر است برای نصب از شخص وارد کمک بگیرید
ehsan_67
28-08-12, 20:53
انواع خمیر سیلیکون و طرز استفاده از آنها:
Only the registered members can see the link
life24
04-09-12, 21:25
سلام این عکس از فن هست میخوام باز کنم و فن جدید سوار کنم اما پیچی نمی بینم.
پیوست شد.
nima_hl
04-09-12, 22:31
سلام این عکس از فن هست میخوام باز کنم و فن جدید سوار کنم اما پیچی نمی بینم.
پیوست شد.
سلام
عزیز ما هم نگفتیم پیچ
من از اینجا که عکسها را بزرگ هم نکرده ام شیار و فلشهائی که بالا توضیح دادم را به راحتی میبینم
7251
هر 4 عدد را بچرخانید بعد که هر 4 عدد آزاد شد یکی یکی آنها را به سمت بالا بکشید
ngh271
29-09-12, 17:57
سلام . همانطور که در تصویر میبینید پیچها از جنس پلاستیکی خود فن هستند و به شکل قطاعی از یک دایره و یک فلش و شیار و سوراخ هم روی آنها هست . یکشون بغل سیمهای فن و یکی هم کنار نوشته گیگا بایت روی مادر در تصویر . کمی دقت کنید متوجه میشوید . فقط موقع نصب مجدد روی سی پی یو و مادر بورد باید دقت کنید که خارهای آنها نشکند.
البته خودتان استاد هستید . جهت یاداوری گفتم . شرمنده