سلام اگه کسی بلده خواهش می کنم راهنماییم کنه
من مادربردم P5GC-MX هست و ومی خوام فیش صدا و میکروفون جلو رو فعال کنم باید چکار کنم؟
در ضمن سیمی که از داخل به جای فیش وصله خودش به صورت فیشه نه سوکت
The-Joker
26-08-12, 09:09
سلام دوست عزیز .
شما اگه نگاه کنی می بینی که از جلویه کیست یه سوکت 9 پین اومده که روش نوشته Audio و شما اگه رویه مادربردت هم نگاه کنی می بینی که یه جایی داره که اون سوکت 9 پین بهش وصل میشه و زیرش نوشته Audio .
شما خیلی راحت اون ورودی سوکت 9 پین که جلویه کیست هست رو وصل می کنی به خروجی 9 پین Audio رویه مادربرد و می بینی که فعال میشن .
:11():
nima_hl
26-08-12, 10:31
فکر میکنم کیس این دوستمون یک کیس خیلی قدیمی است
در این کیسها یک سیم رابط وجود داشت که سر سوکت بایستی از پشت کیس خارج شده و به جک پشت کیس متصل می شد.
javadshahvand
26-08-12, 19:05
سلام اگه کسی بلده خواهش می کنم راهنماییم کنه
من مادربردم P5GC-MX هست و ومی خوام فیش صدا و میکروفون جلو رو فعال کنم باید چکار کنم؟
در ضمن سیمی که از داخل به جای فیش وصله خودش به صورت فیشه نه سوکت
اگر فیش هست که باید به خروجی صدا مادربرد بخوره
mardf
26-08-12, 23:03
بله کیس من قدیمیه هر چی تو مین برد میگردم جای فیش پیدا نمی کنم سیم رابط از کجا بگیرم؟ خروجی صدای مادربرد کجاست؟
nima_hl
27-08-12, 00:43
بله کیس من قدیمیه هر چی تو مین برد میگردم جای فیش پیدا نمی کنم سیم رابط از کجا بگیرم؟ خروجی صدای مادربرد کجاست؟
عزیز جان این سیم به اندازه کافی بلند هست و نیار به رابط ندارد ( در حقیقت این سیم یک رابط است )
سیم را از یکی از سوراخهای پشت کیس بیرون ببرید و از پشت به فیش اسپیکر وصل کنید
حالا به جای اینکه اسپیکر را به فیش پشت وصل کنید میتوانید آن را به جلوی کیس بزنید
البته معمولا این کار باعث افت کیفیت صدا میشود و به شما پیشنهاد میکنم بی خیال این کار شده و اسپیکرها را به همان فیش پشت وصل کنید
mardf
27-08-12, 13:05
نه نه منضورم این نبود من میخام هر دو فعال باشن که به یکی اسپیکر و به یکی هدفون وصل باشه نمیشه؟
javadshahvand
27-08-12, 13:08
نه اونجوری جواب نمی ده
mardf
27-08-12, 13:58
یعنی هیچ راهی وچود ندارهه؟ سیم رابطی وجود نداره که یه جای فیشو به دو جای فیش تبدیل کنه؟ مثل سه راهی که پریزو سه تا میکنه
nima_hl
27-08-12, 14:06
یعنی هیچ راهی وچود ندارهه؟ سیم رابطی وجود نداره که یه جای فیشو به دو جای فیش تبدیل کنه؟ مثل سه راهی که پریزو سه تا میکنه
وجود داشتن که وجود داره یا خودتو میتونید بسازید ولی مشکلش اینه که بشمار 3 چیپ کارت صداتون میسوزه :wink:
mardf
27-08-12, 14:33
ee :(
بعد یه سوال هدفون من فقط راست صدا میاد وقتی سیم جلوی کیس زدم به پشت بعد هدفونو زدم به جلو فقط چپ صدا میومد در صورتی که تو تنظیمات همه وسطه یعنی رو هردو تا مشکلش چیه؟
چرا هر دو طرف صدا نمیاد؟
mardf
27-08-12, 15:24
eee
بعد یه سوال تو هدفون من صدا فقط راست میاد ولی وقتی سیم جلوی کیس زدم پشت سیم هدفونو زدم جلو صدا فقط چپ میومد تو تنظیماتم همش وسط یعنی هردو طرف این مشکلش چیه چرا هردو طرف صدا نمیاد؟