PDA

مشاهده نسخه کامل : برکشت بایوس مادر برد ایسوس z77vpro به ورِژن قبلی

sh.m
25-08-12, 23:14
سلام دوستان من بایوس مادر بردم رو به ورژن جدید ارتقا دادم ولی هر کاری میکنم نمی شه به ورژن قبلی برگردم و ارور میده نه از طریق ویندوز و برنامه خود ایسوس و نه از طریق بایوس راهی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید:1. (12):

nima_hl
26-08-12, 00:45
از دکمه usb flash back استفاده کنید

The-Joker
26-08-12, 09:02
سلام دوست عزیز .
شما یه Clear Cmos بکن ، بایوس راحت بر می گرده به بایوس قبلی .

sh.m
26-08-12, 19:04
سلام ممنون از راهنمایی تون ولی هر دو راه رو ازمایش کردم نشد

nima_hl
27-08-12, 01:22
سلام ممنون از راهنمایی تون ولی هر دو راه رو ازمایش کردم نشد

لطفا مراحل انجام کار را بفرمائید

اگر مادربرد شما گارانتی دارد برای گارانتی اقدام فرمائید در غیر اینصورت اگر تهران هستید هماهنگ کنید تا برد را از نزدیک ببینم

sh.m
27-08-12, 09:10
ممنون از توجه و لطفتون من شب برم منزل مراحل رو با عکس میگذارم

nima_hl
27-08-12, 09:55
ممنون از توجه و لطفتون من شب برم منزل مراحل رو با عکس میگذارم

ببینید گرامی شما بایوس مورد نظر خود را بر روی فلش کپی کنید ( فقط یک بایوس روی روت فلش باشد )

سیستم را خاموش کنید، فلش را به usb مناسب متصل کنید، کلید فلش بک را نگه داشته و سیستم را روشن کنید

توجه بفرمائید که کلید را باید برای چند ثانیه نگه دارید تا عملیات آپدیت بایوس آغاز گردد و صبر نمائید تا عملیات پایان پذیرد

اگر شما مراحل را به همین صورت انجام دادید و نتیجه نگرفتید مادربرد را برای تعمیر پیش متخصص ببرید

sh.m
27-08-12, 20:38
ببینید گرامی شما بایوس مورد نظر خود را بر روی فلش کپی کنید ( فقط یک بایوس روی روت فلش باشد )

سیستم را خاموش کنید، فلش را به usb مناسب متصل کنید، کلید فلش بک را نگه داشته و سیستم را روشن کنید

توجه بفرمائید که کلید را باید برای چند ثانیه نگه دارید تا عملیات آپدیت بایوس آغاز گردد و صبر نمائید تا عملیات پایان پذیرد

اگر شما مراحل را به همین صورت انجام دادید و نتیجه نگرفتید مادربرد را برای تعمیر پیش متخصص ببرید
ممنون از راهنمایی خوبتون فقط باید فایل بایوس رو مطابق عکس تغییر اسم هم بدیم که بعد از اینکار و مطابق راهنمایی شما درست شد موفق باشید :1. (5):

nima_hl
28-08-12, 00:41
ممنون از راهنمایی خوبتون فقط باید فایل بایوس رو مطابق عکس تغییر اسم هم بدیم که بعد از اینکار و مطابق راهنمایی شما درست شد موفق باشید :1. (5):

این قسمت را که موقع دانلود اعلام میکنه فکر نمیکردم به آن توجه نفرموده باشید :wink:

خوشخالم که مشکل حل شد شما هم موفق و شاد باشید :give_rose: