PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد گرافیک Onboard ماردبورد GIGABYTE Z77-D3H

poyul
25-08-12, 14:22
مادربورد Z77-D3H رو برای خرید انتخاب کردم ولی در مورد گرافیک Onboard اون اطلاعی ندارم.

اگه کسی از دوستان قیمت این مادربورد رو داره بذاره.

این قطعات رو خریدم

Intel Core i3 2120

Geil 8 GB EVO Corsa 1600

WD 2 Tra

فقط مونده مادربورد که این مدل رو انتخاب کردم ولی در مورد گرافیکش یکم شک دارم

Over_Cracker
25-08-12, 16:11
درود.

گرافیک آنبورد شما،درون CPU شما هستش و هیچ کدام از مادربردهای سوکت 1155 ،گرافیک آنبورد ندارند.تنها،چیپست های سری Z و H از رابطی برای استفاده از گرافیک درونی CPU پشتیبانی می کنند.

گرافیک درونی پردازنده Core i3 2120 مدل Intel® HD Graphics 2000 با فرکانس پایه 850 مگاهرتز و توربو 1.1 گیگاهرتز هستش. و اگر شما پردازنده Core i5 2500 رو هم خریداری کنید،از همین مدل گرافیک بهره برده.پس نگران گرافیک آنبورد نباشید.

استفاده از یک مادربرد ارزان قیمت سری H67 ،بهترین انتخاب برای شما میتونه باشه و احتیاج به هزینه بیشتر نیست.گرافیک Intel® HD Graphics 2000 برای مصارف خانگی و تبدیلات ویدیویی کافیه.اما اگر برای گیم خواسته باشید،بهتره بودجه رو برای خریداری یک گرافیک جداگانه متمرکز کنید.

poyul
25-08-12, 17:35
شما چه MB رو پیشنهاد میدید که رم باس 1600 بدون نیاز به اورکلاک و Core i3 2120 رو ساپورت کنه.

تا 400 بودجه دارم برای خرید MB و گرافیک.

Over_Cracker
25-08-12, 18:27
کاربریتون با این سیستم چیه؟

اگر گیم مد نظرتون هست،پیشنهادم اینه که 250 تومن برای گرافیک و 150 برای مادربرد کنار بگذارید.در مورد کاربریتون بیشتر توضیح بدید تا دقیقتر بتونیم راهنماییتون کنیم.

poyul
26-08-12, 00:41
سیستمی که واسه اجرای بازی تا حداقل 3 سال دیگه کم نیاره. (بیشتر فیفا بازی میکنم :1. (24): )

مادربوردی که البته رم باس 1600 رو بدون اورکلاک ساپورت کنه.

نظرتون در مورد این مادربورد بیان کنید.

Only the registered members can see the link

Over_Cracker
26-08-12, 02:34
اصلا روی برندها محدود نکنید خودتون رو.برند ها هیچ تفاوتی باهم ندارند،فقط در رنج بودجه های متفاوتی،ممکنه برخی به صرفه تر از سایر برندها باشند.

به نظر من،بهترین مادربرد و گرافیکی که با بودجه 400 تومن برای گیم میتونید خریداری کنید به شرح زیر هستش:

Mobo:Asrock H61iCafe->155T
VGA:PowerColor HD6850->255T

لینک مشخصات مادربرد (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این مادربرد از لحاظ امکانات و قیمت،بهترین گزینه برای کاربری شما هستش.

طبق مشخصاتی هم که ذکر کرده،از فرکانس 1600 پشتیبانی میکنه:

- Dual Channel DDR3 memory technology
- 4 x DDR3 DIMM slots
- Supports DDR3 1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory
- Max. capacity of system memory: 16GB*
- Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 1.3 / 1.2 with Intel® Ivy Bridge CPU

این نکته رو هم ذکر کنم که مادربردهای 1155 به طور پیشفرض از فرکانس 1333 مگاهرتز پشتیبانی می کنند.(به دلیل ساپورت پیشفرض کنترلر مموری مجتمع از این نرخ فرکانس) و فرکانس های بیشتر همگی به واسه اورکلاک و فعال کردن پروفایل XMP انجام میشه. مادربرد های سری H هیچ کدام بیش از 1600 مگاهرتز پشتیبانی نمی کنند و برای اورکلاک رم(بیش از 1600 مگاهرتز) و یا CPU های سری K،حتما می بایست از مادربرد های سری P و یا Z استفاده کرد.

این نکته رو هم ذکر کنم که تفاوتی محسوسی در بازدهی سیستم با یک رم 1333 و یا 1600 نیستش.در همین مادربرد معرفی شده میتونید با فرکانس 1333 و پایین اوردن تایمینگ های رم،بازدهی تقریبا برابر با فرکانس 1600 داشته باشید.

گرافیک معرفی شده هم،نسبت به قیمتش،بالاترین بازدهی رو در گیم نسبت به سایر گرافیک های هم قیمت و حتی تا قیمت 300 تومن هم شما نمیتونید هیچ کارتی رو پیدا کنید که بازدهی بالاتر از این کارت رو داشته باشه.

nima_hl
26-08-12, 03:00
اگر بردی که مظاهر گرامی معرفی کردن با بودجه شما مطابقت نداشت این برد را به قیمت 130 تومان میتوانید تهیه کنید

Only the registered members can see the link(m).jpg

poyul
26-08-12, 03:06
صحبت شما متین، راهنمایی شما باعث شرمندگی من میشه :) سرعت پاسخگویی و دانش بالا در کنار کم ادعا بودن از ویژگی های بارز شما عزیزان هست

بنظرتون اگه مادربورد رو ECS P67H2-A3 بردارم بهتر نیست ؟ درسته 20 هزار ت گرونتره ولی رم با باسهای بالاتر رو ساپورت میکنه و از تکنولوژی CrossFireX پشتیبانی میکنه.

اینم مشخصاتش

Over_Cracker
26-08-12, 03:36
کراس فایر برای این مادربرد عملا بلا استفاده هستش،چرا که اسلات دومش 4x هستش و برای کراس فایر یا SLI ،حداقل دو اسلات 8x مورد نیاز هستش.مادربرد های سری H هم از 4X/16X پشتیبانی می کنند و این امر،امتیاز خاصی محسوب نمیشه.

در مورد ساپورت بیشتر رم هم،ارزش خرید نداره،چرا که پردازنده شما از سری K نیست که ضرروتی در خرید مادربرد سری P احساس بشه و از این جهت از قابلیت های پرفرمنس این مادربرد استفاده نمی کنید و پول بی جهت بابتش میدید. فرکانس 1600 یا 2133 رم تفاوت محسوسی در بازدهی کلی سیستم نداره.از طرفی مادربرد های سری H حداقل قابلیت تنظیم تایمینگ ها رو دارند که به واسطه همین میشه تا حدی پرفرمنس رم رو افزایش داد.

نکته بعدی اینکه شما قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع رو از دست میدید که خودش امتیاز بزرگی هستش.

اگر واقعا حاضر به خرج کردن هستید،می بایست یک مادربرد از سری Z خریداری کنید که تمامی انتظارات شما رو برآورده کنه.

MSI Z68A-G45 G3 با قیمت 240 تومن با تکیه بر چیپست Z68 از تمامی قابلیت های پلتفرم 1155 پشتیبانی میکنه.

اما به نظر من وقتی از پردازنده سری K استفاده نمی کنید،هیچ احتیاجی به مادربرد سری Z و P ندارید.

poyul
28-08-12, 02:49
این لینک رو مشاهده بفرمایید لطفا

در قسمتGraphic نوشته .Maximum shared memory of 1696 MB

من فکر میکردم این یعنی گرافیک آنبوردش 1696 MB قدرتشه :lol:

اگه بخوام قید باری رو برنم و تا سقف 350 مادربورد بخرم چی پیشنهاد میکنید و اگه بخوام گرافیک و مادربورد بخرم تا سقف 450 چی پیشنهاد میدید ؟

poyul
01-09-12, 01:21
کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه ؟:great:

nima_hl
01-09-12, 04:11
گرامی شما با این تقسیم بندی بودجتون آخر سر یه سیستم چرند میخرید

350 تومن برای مادربرد میخواهید هزینه کنید بعد یک پردازنده 2120 و یک گرافیک 100 تومنی روش بگذارید ؟:1. (27):

جسارتا این میشه آخر سیستم بازاری ( اونم به سبک بازار رضا )

شما در مجموع 700 تومن برای مادربرد، پردازنده و گرافیک بودجه دارید پیشنهاد من این است که یک مادربرد ارزان قیمت که در صفحه قبل معرفی شد خرید بفرمائید

i5-3450 هم حدود 400 تومان قیمت دارد و با 150 تومان باقی مانده یک گرافیک 440 2gb ddr3 میتوانید خرید بفرمائید

البته اگر در بازار بگردید احتمالا با همین بودجه بتوانید کارتهای ddr5 دست دوم یا حتی نو پیدا کنید ( مثلا 5670 یا 5750 )

باز نظر شماست، دوست دارید پول خود را آتش بزنید بفرمائید تا مادربرد 350 هزار تومانی به شما معرفی کنم :give_rose:

پینوشت : الان سایت الایت را جستجو کردم از این لینک (Only the registered members can see the link) میتوانید ساپورت ivy bridge برای مادربرد p67 که خودتون صفحه قبل معرفی فرمودید دانلود کنید

با این شرایط فکر میکنم بهترین خرید با این حدود بودجه الایت p67 است :cool: