PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی و کمک در مورد مشکل هارد وسترن اکسترنال1tb

iranhadi1404
24-08-12, 09:37
سلام دوستان
من یه هارد 1 ترابایت وسترن اکسترنال دارم که هیچ مشکلی باهاش نداشتم اما از چند روز پیش که نمی دونم برای ضربه است یا پر شدن بیش از حد (فقط 20 گیگ اش خالی بود) که وقتی هارد رو وصل می کنی به کامپیوتر صدای شناخته شدن میاد اما بعد 10 الی 15 دقیقه میاردش تو مای کامپیوتر نمی دونم تازه وقتی بازش میکنی برای باز کردن هر فایل 30 ثانیه باید صبرکنی چش شده بعد 100 گیگش رو به بدبختی پاک کردم ولی بازهم درست نشد حالا یه هارد دیگه گیر آوردم که اطلاعات این رو بریزم رو اون اما سرعت انتقالش در حد کلیو هستش اطلاعات روش هم خیلی خیلی خیلی برام مهمه یعنی اگه پاک بشه خود کشی می کنم
خواهش میکنم کمک کنید که لااقل درست بشه اطلاعات رو کپی کنم بعد فرمتش کنم تا ببینم درست میشه یا نه یا یکی راه حل دائمی بزاره
هرکی کمکم کنه دعاش می کنم
با تشکر

nima_hl
24-08-12, 10:31
سلام دوستان
من یه هارد 1 ترابایت وسترن اکسترنال دارم که هیچ مشکلی باهاش نداشتم اما از چند روز پیش که نمی دونم برای ضربه است یا پر شدن بیش از حد (فقط 20 گیگ اش خالی بود) که وقتی هارد رو وصل می کنی به کامپیوتر صدای شناخته شدن میاد اما بعد 10 الی 15 دقیقه میاردش تو مای کامپیوتر نمی دونم تازه وقتی بازش میکنی برای باز کردن هر فایل 30 ثانیه باید صبرکنی چش شده بعد 100 گیگش رو به بدبختی پاک کردم ولی بازهم درست نشد حالا یه هارد دیگه گیر آوردم که اطلاعات این رو بریزم رو اون اما سرعت انتقالش در حد کلیو هستش اطلاعات روش هم خیلی خیلی خیلی برام مهمه یعنی اگه پاک بشه خود کشی می کنم
خواهش میکنم کمک کنید که لااقل درست بشه اطلاعات رو کپی کنم بعد فرمتش کنم تا ببینم درست میشه یا نه یا یکی راه حل دائمی بزاره
هرکی کمکم کنه دعاش می کنم
با تشکر

سلام

معمولا داخل این هاردهای اکسترنال یک هارد معمولی ( هارد اینترنال ) وجود دارد.

مشکلات هاردهای اکسترنال 2 دسته هستند. یا مدار و اتصالات مشکل پیدا میکنند یا ایراد از خود هارد دیسک می باشد.

برای کشف مشکل اگر گارانتی هارد شما با باز کردن باطل نمی شود ( بعضی از گارانتیها لیبل گارانتی را به گونه ای نصب میکنند که با باز کردن کیس هارد باطل شود ) پیشنهاد میکنم هارد درون آنر را خارج کنید و مانند یک هارد معمولی درون کیس متصل نمائید

با این کار اگر مشکل از خود هارد نباشد به راحتی و سرعت می توانید به اطلاعاتتون دستیابی پیدا کنید.

iranhadi1404
24-08-12, 16:10
با تشکر
اما من خواستم این کار را انجام بدهم ولی سوکت هایی که به هارد اکسترنال می خوردند با سوکت های هارد اینترنال کامپیوترم متفاوت است و دسترسی برای خرید کابل قابل استفاده هم ندارم لطفا پیشنهاد دیگری بدهید

nima_hl
24-08-12, 18:35
با تشکر
اما من خواستم این کار را انجام بدهم ولی سوکت هایی که به هارد اکسترنال می خوردند با سوکت های هارد اینترنال کامپیوترم متفاوت است و دسترسی برای خرید کابل قابل استفاده هم ندارم لطفا پیشنهاد دیگری بدهید

خواهش میکنم

لطفا در مورد سوکتها بیشتر توضیح بدهید و اگر امکان دارد از سوکت عکس بگیرید یا مدل دقیق هارد خود را بفرمائید.

شما روی سیستم دیگه هم امتحان کردید ؟

سیستم شما آنتی ویروس به روز دارد ؟

The-Joker
24-08-12, 20:16
سلام دوست عزیز .
ممکنه که هارد شما بد سکتور گرفته که اینجوری شده ، در اثر ضربه یا چیزه دیگه ، چون هارده یکی از دوستانم اینجوری شده بود ، با پا رفته بود روش :1. (27): .
بعد با Tune Up یه اسکن کردمش و درست شد .
به شما هم پیشنهاد می کنم همین کارو بکن ببین درست میشه یا نه .

iranhadi1404
25-08-12, 05:40
مدل دقیق هارد من سری اول و قدیمی (برای یک سال پیش) western digital my passport می باشد(یک هارد 2.5 اینچی توی هارد بود)
اگه راه نرم افزاری هست میشه اسم نرم افزار را کامل بگید تا انجام بدم

iranhadi1404
25-08-12, 05:46
مدل دقیق هارد من سری اول و قدیمی (برای یک سال پیش) western digital my passport می باشد(یک هارد 2.5 اینچی توی هارد بود)
اگه راه نرم افزاری هست میشه اسم نرم افزار را کامل بگید تا انجام بدم
من روی 2 تا سیستم امتحان کردم همین جوری بود و در مورد آنتی ویروس هم بله من آنتی ویروس سیستمم رو هر هفته آپ میکنم و مطمئن هم هستم که هاردم ویروسی نشده eset smart security 5

The-Joker
25-08-12, 09:18
سلام دوست عزیز .
شما اول ایننرم افزار Hd Tune Pro رو دانلود کن و بازش کن و برو تو سربرگ Health و یه تست سلامتی ازش بگیر ، بعدش برو تو سربرگ Error Scan و اونجا هم تست بگیر و ببین همه ی خونه هاش سبزه یا نه ، اگه چند تا از خونه هاش قرمز بود وقتی که اسکن تموم شد فیکس رو بزن .
Only the registered members can see the link

ب (Only the registered members can see the link)عدش این نرم افزار Tune Up رو دانلود کن و با اینم سیستمتو یه اسکن بکن .
Only the registered members can see the link

ا (Only the registered members can see the link)نشاالله که درست میشه . :11():

iranhadi1404
30-08-12, 23:33
سلام دوستان
من هر کدوم از کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی فایده نداشت یک راه چاره خوب پیشنهاد بدید
کسی جایی رو سراغ داره که قابل اعتماد باشه چون من اطلاعات حساس دارم رو هاردم .کسی جایی رو آشنا داره بگه در ضمن هزینه اش هم زیاد نشه.
با تشکر

javadshahvand
31-08-12, 20:13
سلام دوستان
من هر کدوم از کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی فایده نداشت یک راه چاره خوب پیشنهاد بدید
کسی جایی رو سراغ داره که قابل اعتماد باشه چون من اطلاعات حساس دارم رو هاردم .کسی جایی رو آشنا داره بگه در ضمن هزینه اش هم زیاد نشه.
با تشکر

بده گارانتی با هزینه درستش کنند

iranhadi1404
05-09-12, 16:51
سلام دوستان
فایده نداره گارانتی اش هم کارتش رو گم کردم
دوستان اگه آدرسی دارند مغازه ای آشنایی خیلی زود بده من به اطلاعات توش احتیاج دارم
خواهش می کنم هر چه زودتر جواب بدید
دست شما مرسی

nima_hl
05-09-12, 18:33
سلام دوستان
فایده نداره گارانتی اش هم کارتش رو گم کردم
دوستان اگه آدرسی دارند مغازه ای آشنایی خیلی زود بده من به اطلاعات توش احتیاج دارم
خواهش می کنم هر چه زودتر جواب بدید
دست شما مرسی
سلام

گارانتی هارد معمولا از روی سریال یا برچسب روی هارد است و معمولا بدون کارتن و کارت گارانتی هم میتوانید از گارانتی استفاده کنید

ولی اگر گارانتی هم داشتید چون روی هارد اطلاعات مهم دارید اصلا به صلاح نبود که هارد را به گارانتی ارسال کنید چون در بهترین حالت یک هارد نو به شما میدهند و هیچ خدمات ریکاوری و .... در کار نیست

متاسفانه مراکز ریکاوری هزینه های بسیار کلانی برای این کار از شما دریافت می نمایند که بعضا چند برابر قیمت هارد میشود

اگر تا شنبه نتونستید جائی را پیدا کنید باهام هماهنگ کنید بیاریدش ولیعصر نگاهی به آن بیاندازم اگر نتونستم کاری برای آن انجام دهم یکی دو آشنا دارم که پوست گوشت مشتری را با هم میکنند ولی زورشون به خودم نمیرسه ( یه جورائی کرگدن حساب میشم :lol:) شما را معرفی میکنم تا با قیمت مناسب ریکاوری براتون انجام بشه