سلام دوستان من یه سیستم دارم که جدید نیست زیاد یعنی توی نصب قطعات محدودیت دارم میخوام کارت گرافیک و رم رو ارتقا بدم لطفا یه پیشنهاد برای قطعات بدید (گرافیک ترجیها انویدیا باشه)
مادر بوردم گیگابایت GA-EP35-DS3L ddr2
گرافیگ فعلیGeforce 8600 GT
و سه گیگ رم (سه تا یک گیگ :1. (27):)
nima_hl
20-08-12, 15:39
سلام دوستان من یه سیستم دارم که جدید نیست زیاد یعنی توی نصب قطعات محدودیت دارم میخوام کارت گرافیک و رم رو ارتقا بدم لطفا یه پیشنهاد برای قطعات بدید (گرافیک ترجیها انویدیا باشه)
مادر بوردم گیگابایت GA-EP35-DS3L ddr2
گرافیگ فعلیGeforce 8600 GT
و سه گیگ رم (سه تا یک گیگ :1. (27):)
سلام
مشخصات پاور، مانیتور و cpu را بفرمائید.
بودجه ای که برای این کار در نظر گرفتید چقدر است ؟
M_@li
20-08-12, 18:07
بودجه تا 100 تومن ولی بیشترم جا داره که برم.مانیتورم LG flatron سایز 19 پردازنده مدل دقیقش نمیدونم توی کامپیوتر فقط میگه intel processor ولی مشخصاتش dual_core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.40GHz .پاورم الان نمیدونم ولی کم بیاره عوض میکنم
اصل تمرکزم روی گرافیکه که از اینی که دارم بهتر باشه
nima_hl
20-08-12, 20:09
بودجه تا 100 تومن ولی بیشترم جا داره که برم.مانیتورم LG flatron سایز 19 پردازنده مدل دقیقش نمیدونم توی کامپیوتر فقط میگه intel processor ولی مشخصاتش dual_core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.40GHz .پاورم الان نمیدونم ولی کم بیاره عوض میکنم
اصل تمرکزم روی گرافیکه که از اینی که دارم بهتر باشه
با حدود صد هزار تومان شما یک گرافیک مانند 520 می توانید خرید بفرمائید که قدرتش با گرافیک شما چندان تفاوتی ندارد.
اگر تمایل به تعویض پاور ندارید به شما پیشنهاد میکنم در حدود 80 تومن یک گرافیک 4670 دست دوم تهیه کنید.
M_@li
20-08-12, 21:28
در اصل میخواستم یه سیستم جدید جم کنم ولی بعد که قیمتهارو دیدم یه ماهی بستری بودم :1. (38): برا همین اگه بشه یه چیز واقعا درست حسابی جور کرد میتونم هزینمو تا 300 تومن هم بیشتر بکنم ولی یه چیزایی مثل سی پی یو مادر بورد هارد و . . . رو دیگه نرم از اول بخرم چون فعلا بد کار نمیکنن .یا به عبازت دیگه بهترین کارت گرافیک که مادر بوردم بخوره چیه؟
او راستی 4650 ماله ATI هست دیگه درسته ؟مشابهش انویدیا نداره؟:whistle:
nima_hl
20-08-12, 23:32
در اصل میخواستم یه سیستم جدید جم کنم ولی بعد که قیمتهارو دیدم یه ماهی بستری بودم :1. (38): برا همین اگه بشه یه چیز واقعا درست حسابی جور کرد میتونم هزینمو تا 300 تومن هم بیشتر بکنم ولی یه چیزایی مثل سی پی یو مادر بورد هارد و . . . رو دیگه نرم از اول بخرم چون فعلا بد کار نمیکنن .یا به عبازت دیگه بهترین کارت گرافیک که مادر بوردم بخوره چیه؟
او راستی 4650 ماله ATI هست دیگه درسته ؟مشابهش انویدیا نداره؟:whistle:
ببین عزیز شما یه مونیتور 19 دارید که به احتمال زیاد رزولیشنش باید 1366*768 باشه.
برای اینکه در این رزولیشن بازیها را نرم اجرا کنید پردازندتون بدک نیست و ماکزیمم باید یکم آورکلاکش کنید که فکر کنم به راحتی روی 3 گیگاهرتز کار کنه.
اگر رمهاتون دوال چنل نیست حتما به شما توصیه می کند دوال چنلش کنید.
با این اوصاف یدونه 550ti از اندویا تقریبا تمام نیاز شما را بر آورده می کنه.
قیمت حدودی این کارت 230 تومنه و با هزینه پاور همون حدود 300 براتون تموم میشه.
این تقریبا بالاترین گرافیکیه که با این مونیتور می تونید تهیه کنید و فریم ریت گرافیک بالاتر امکان پخش در مونیتور شما را نخواهد داشت.
M_@li
20-08-12, 23:55
خیلی ممنون از راهنماییتون این فکنم همونیه که دنبالش بودم فقط یه سوال اینجا واسم پیش اومده بود اونم اینکه اسلات های کارت گرافیک های قدیمی یا جدید تر فرقی باهم دارن ؟ مثلا من برم خفن ترین گرافیگ دنیا رو بگیرم اصلا جا میره تو مادر بوردم ؟
در مورد رم هم هیچ اشنایی ندارم چه برند هایی کیفیتشون خوبه ؟
nima_hl
21-08-12, 00:24
خیلی ممنون از راهنماییتون این فکنم همونیه که دنبالش بودم فقط یه سوال اینجا واسم پیش اومده بود اونم اینکه اسلات های کارت گرافیک های قدیمی یا جدید تر فرقی باهم دارن ؟ مثلا من برم خفن ترین گرافیگ دنیا رو بگیرم اصلا جا میره تو مادر بوردم ؟
در مورد رم هم هیچ اشنایی ندارم چه برند هایی کیفیتشون خوبه ؟
تمام اسلاتهای pci-e با هم سازگاری دارند ولی چون مادربرد شما از pci-e نسخه اول پشتیبانی میکند کارتهای گرافیکی قوی قطعا دچار افت کارائی می شودند.
البته همین گرافیک 550 هم دچار افت کارائی می شود ولی رقم آن ناچیز است. ( بسته به بازی حدود 5 تا 10 درصد)
رم ddr2 به سختی در بازار پیدا می شود و باید بگردید ببنید چه رمی در بازار موجود است.
الان رم سیستم شما چیست ؟
M_@li
21-08-12, 09:18
الان سه تا رم یک گیگ دارم اگه یکیو بردارم جاش دو تا دو گیگ بزارم دوال چنل میشه دیگه نه؟روی هم رفته هم میشه 6 گیگ رم !!!
دوتا از رم ها OCZ Gold XTC OCZ2G8001G و یه دونه geil CL5-5-5ddr2-800
nima_hl
21-08-12, 12:19
الان سه تا رم یک گیگ دارم اگه یکیو بردارم جاش دو تا دو گیگ بزارم دوال چنل میشه دیگه نه؟روی هم رفته هم میشه 6 گیگ رم !!!
دوتا از رم ها OCZ Gold XTC OCZ2G8001G و یه دونه geil CL5-5-5ddr2-800
گرامی لازم نیست رم جدید تهیه کنید.
همون 2 تا رم 1 گیگ ocz شما کافیست فقط تا جائی که به سیستمتون فشار نیاد آورکلاکش کنید.