1-انواع ویروس را شناسایی کنه
2-سریع اپدیت بشه
3-سریع اسکن کنه
نظرتون چیه کاسپر دارم بعد نیست شما چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nima_hl
19-08-12, 22:31
1-انواع ویروس را شناسایی کنه
2-سریع اپدیت بشه
3-سریع اسکن کنه
نظرتون چیه کاسپر دارم بعد نیست شما چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Only the registered members can see the link
Over_Cracker
20-08-12, 19:44
درود.
Nod32 بهترینه به نظرم.چه از نظر سرعت و کیفیت اسکن و بروزرسانی و شناسایی صحیح بد افزار ها و البته رابط کاربری ساده و دلچسبش یک امتیاز بزرگه.
البته این نظر شخصی من نیست،خیلی از سایت های بررسی امنیت نرم افزار در دنیا ،محصولات Nod32 رو در راس قرار میدن.
AM3
20-08-12, 23:19
ن (Only the registered members can see the link)ود 32 خوبه ولی کسپرسکی قویتره یه سری به لینک بالا بزن
AM3
20-08-12, 23:26
ا (Only the registered members can see the link)ینم هست درضمن تا یادم نرفته بگم من هم نود 32 داشتم هم کسپر ولی بدون هیچ تعصبی کسپر یه مقدار سنگینتر هست نسبت به نود ولی کارایی بهتری داره ولی کارایی نود ورژن 5.2.9.1 واقعا نسبت به سری قبل بهتر شده اگه سیستمتون پایین هست نود بهتره براتون درپایان از هر نوع انتی ویروسی خواستین استفاده کنین بهتره اورجینال باشه
mohammad1985
21-08-12, 00:52
بزرگترین و پرفروشترین محصولان امنتی مربط به غول امنیتی دنیا symantec هست و بهترین محصولش برای کاربران خانگی Norton Internet security هست که بسیار سبکه و در عین حال بسیار قدرتمند هست و آپدیت اون بسیار کم حجم هست ( یکبار فایل آپدیت رو دانلود کنید یا با لیو آپدیت برنامه رو اپ دیت کنید و بعد از اون دیگه خیالتون راحته )
nima_hl
21-08-12, 01:19
با عرضه ویندوز 8 فکر می کنم نگرانی کاربران برای نصب ویروسیاب بسیار کم خواهد شد.
ماکروسافت آنتی ویروس خود ( اسنشیال ) را به صورت پیشفرض به درون ویندوز دیفندر برده که همراه با سیستم عامل نصب می شود.
در این 2-3 سال این آنتی ویروس مراحل تکمیل خود را سپری کرده و همکنون به اندازه ای سبک است که حضور آن به هیچ عنوان احساس نخواد شد.
این آنتی ویروس به همراه سیستم عامل نصب و آپدیت شده و با قدرت از سیستم شما در مقابل ویروسها محافظت می نماید.
AM3
21-08-12, 01:52
بزرگترین و پرفروشترین محصولان امنتی مربط به غول امنیتی دنیا symantec هست و بهترین محصولش برای کاربران خانگی Norton Internet security هست که بسیار سبکه و در عین حال بسیار قدرتمند هست و آپدیت اون بسیار کم حجم هست ( یکبار فایل آپدیت رو دانلود کنید یا با لیو آپدیت برنامه رو اپ دیت کنید و بعد از اون دیگه خیالتون راحته )
محمد عزیز قبلا با ای پی ایران میتونستی بری توی سایت نورنون ولی دانلود نمیتونستی بکنی 2 از چند وقت پیش دیگه نمیشه با ای پی ایران اکانت درست کنی تو سایت نورتون تا چند وقت دیگه هم فکر کنم نورتون هم مثل avgویا avastمارو تحریم کنن
Dude Captain
08-09-12, 12:15
سلام دوستان
بهترین آنتی ویروس ها از نظر سرعت آپدیت شدن و اسکن کردن nod32 و بعدی کسپر می باشد.
javadshahvand
08-09-12, 14:45
nod32 خوبه شخصاً استفاده کردم راضی هستم البته به شرطی که آپدیت رو در نظر داشته باشی
comodo هم آنتی ویروس قوی هست اما به شرطی که همیشه هر هفته بروزش کنی 90 درصد کرک و پچ های مشکوک رو پاک میکنه
Pami
08-09-12, 17:04
کاش میشد این فرهنگ تو ایران هم جا می افتاد که از نرم افزارهای کرک شده استفاده نکنیم
با وجود آنتی ویروس های رایگانی مثل avast راحت میشه امکانات و امنیت مناسبی بدست آورد به شرط قانونی
smrbh
08-09-12, 21:22
درود.
Nod32 بهترینه به نظرم.چه از نظر سرعت و کیفیت اسکن و بروزرسانی و شناسایی صحیح بد افزار ها و البته رابط کاربری ساده و دلچسبش یک امتیاز بزرگه.
البته این نظر شخصی من نیست،خیلی از سایت های بررسی امنیت نرم افزار در دنیا ،محصولات Nod32 رو در راس قرار میدن.
کاملا با نظر مظاهر جان موافقم و الان خود من چند سالی میشه که از Nod 32 استفاده میکنم و تا حالا با هیچ مشکلی روبرو نشدم . من آنتی ویروسهای دیگه ای رو هم امتحان کردم ولی به نظرم Nod 32 بهتر از اونا عمل میکنه . موفق و پیروز باشید .
wop
08-09-12, 22:25
ما که استاد نیستیم ولی
بهترین بیت دفندر هست
درسته که نود32 زود اسکن میکنه ولی اگه برآیند بگیریم بیت دفندر بهتره
اول بیت دفند
دوم نود 32
سوم کاسپراسکای
چهارم مایکروسافت سکیورتی
designme
08-09-12, 23:18
سلام به دوستان
جمع و جور ترین(کاراترین) به نظرم شخصیم ، پاندا av
قویترین نرم افزار های امنیتی ، سیمانتک
فوزول ترین آنتی ویروس به نظر شخصیم ، کاسپر
مشکل ساز ترین انتی ویروس به نظر شخصیم ، نود
بهترین راهکار برای آسودگی از شر دنگ و فنگ مربوط به آنتی ویروس: نصب ویندوز 7 یا 8 همراه با usb disk securiy
بنده بیشتر از یک ساله به این نحو کار میکنم و گاها یه آنتی نصب میکنم همینطور فقط واسه یه اسکن بعد که هیچی پیدا نمیکنه حذفش میکنم:1. (26):
والسلام
mehrdad_ab
08-09-12, 23:20
من هم سه سالی میشه که از ناد 32 استفاده می کنم و کاملاً هم راضی بودم .