ورود

مشاهده نسخه کامل : بحث و گفتگو پیرامون ویندوز 8 ماکروسافت

nima_hl
19-08-12, 17:14
سلام به همه دوستان گرامی

1 - 2 - 3 آزمایش می کنیم :lol:

این اولین پستم از درون ویندوز 8 است.

سرعت نصب بسیار بالا بود از روی فلش به راحتی نصب شد.

کیبرد فارسی هم مانند ویندوز 7 به راحتی نصب شد.

در حال نصب درایور و نرم افزارهام هستم.

تا اینجای کار با نصب روی نت بوک بسیار ضعیف و کامپیوتر نسبتا قوی ( i5 3570k + ssd ) تا حد قابل قبولی بالا رفتن سرعت (بخصوص در سیستمهای ضعیف) را مشاهده کردم.

دوستان سئوالی داشتند بفرمایند تا تست کنم.

javadshahvand
20-08-12, 17:11
سلام به همه دوستان گرامی

1 - 2 - 3 آزمایش می کنیم :lol:

این اولین پستم از درون ویندوز 8 است.

سرعت نصب بسیار بالا بود از روی فلش به راحتی نصب شد.

کیبرد فارسی هم مانند ویندوز 7 به راحتی نصب شد.

در حال نصب درایور و نرم افزارهام هستم.

تا اینجای کار با نصب روی نت بوک بسیار ضعیف و کامپیوتر نسبتا قوی ( i5 3570k + ssd ) تا حد قابل قبولی بالا رفتن سرعت (بخصوص در سیستمهای ضعیف) را مشاهده کردم.

دوستان سئوالی داشتند بفرمایند تا تست کنم.

32 یا 64 نصب کردی؟

nima_hl
20-08-12, 20:10
32 یا 64 نصب کردی؟

64 را روی دسکتاپ نصب کردم و 32 را روی نت بوک.

designme
20-08-12, 21:31
64 را روی دسکتاپ نصب کردم و 32 را روی نت بوک.
تو چند ثانیه ویندوز لود میشه؟(هم 32 هم 64 بیت؟) تو چند ثانه دسکتاپ لود میشه؟
کپی پیستش چجوریه؟(مثل پریویوه یا باز فرق کرده)
با نرم افزار ها که مشکل نداشتی؟

nima_hl
20-08-12, 23:53
تو چند ثانیه ویندوز لود میشه؟(هم 32 هم 64 بیت؟) تو چند ثانه دسکتاپ لود میشه؟
کپی پیستش چجوریه؟(مثل پریویوه یا باز فرق کرده)
با نرم افزار ها که مشکل نداشتی؟

با دسکتاپم 10 ثانیه بوت می شه 6 ثانیه داون میشه ( البته هاردم ssd است )

روی نت بوک که هارد ضعیفی داره 20 ثانیه بوت میشه و 13 ثانیه داون میشه

کپی پیستش خیلی با 7 فرقی نداره و خوبه

فقط نتونستم هنوز اکتیوش کنم و همینطور گدجت network meter که معتادش هستم را هم نتونستم نصب کنم ( ظاهرا گجت کلا حذف شده )

3dmar vantage و 11 مشکل داشت گوگل کردم دیدم سیستم اینفوم قدیمیه آپدیت کردم حل شد.

فایر فاکس هم کرش میکرد که رفتم سراغ کروم ( البته خودم خیلی وقت بود دلم می خواستم مهاجرت کنم به کروم، حسش نبود :lol:)

کلا تا اینجا یه 2 مرتبه کرش کرنل داشتم که ظاهرا مشکل درایور بود، درایور جدید گرافیک و صدا را نصب کردم تا اینجا که مشکلی نداشتم.

راستی میکروسافت اسنشیال هم درونی شده و با ویندوز نصب میشه ( نیاز به نصب ویروس یاب اضافه نداره )

mohamad70
21-08-12, 15:21
فکر می کنم همه یادشون هست که ویندوز 7 نسبت به ویستا یک گام بزرگ در بهبود کارایی برداشت. از استفاده بهینه تر از پردازنده و رم گرفته تا عملکرد بهتر برنامه ها در محیط ویندوز. دقیق مثل تیک تاک اینتل. به نظرم ویستا حکم تیک رو داشت که یک تغییر بزرگ در ظاهر و باطن سیستم عامل های مایکروسافت ایجاد کرد و 7 هم حکم تاک که در واقع به نسخه تکامل یافته ی ویندوز ویستا تبدیل شد.

حالا به نظرم مهمترین سوال همین هست که ویندوز 8 نسبت به 7 در زمینه بهبود کارایی چه تغییراتی داشته. به طور مثال مقایسه FPS گیم ها در محیط دو ویندوز. سازگاری با برنامه ها. مدیریت پردازنده و میزان استفاده از رم. سازگاری با سخت افزارهای قدیمی و ... .

یک مورد مهم دیگه هم Task Manager این سیستم عامل هست که ظاهرا خیلی حرفه ای تر و کارا تر شده و جزو یکی از تغییرات اصلی این سیستم عامل هست. نیما جان اگه لطف کنی راجع به این قسمت و ویژگی های جدیدش به کمک نصویر یک مطلب کاملی بذارید خیلی مفید هست.:give_rose:

nima_hl
21-08-12, 21:37
فکر می کنم همه یادشون هست که ویندوز 7 نسبت به ویستا یک گام بزرگ در بهبود کارایی برداشت. از استفاده بهینه تر از پردازنده و رم گرفته تا عملکرد بهتر برنامه ها در محیط ویندوز. دقیق مثل تیک تاک اینتل. به نظرم ویستا حکم تیک رو داشت که یک تغییر بزرگ در ظاهر و باطن سیستم عامل های مایکروسافت ایجاد کرد و 7 هم حکم تاک که در واقع به نسخه تکامل یافته ی ویندوز ویستا تبدیل شد.

حالا به نظرم مهمترین سوال همین هست که ویندوز 8 نسبت به 7 در زمینه بهبود کارایی چه تغییراتی داشته. به طور مثال مقایسه FPS گیم ها در محیط دو ویندوز. سازگاری با برنامه ها. مدیریت پردازنده و میزان استفاده از رم. سازگاری با سخت افزارهای قدیمی و ... .

یک مورد مهم دیگه هم Task Manager این سیستم عامل هست که ظاهرا خیلی حرفه ای تر و کارا تر شده و جزو یکی از تغییرات اصلی این سیستم عامل هست. نیما جان اگه لطف کنی راجع به این قسمت و ویژگی های جدیدش به کمک نصویر یک مطلب کاملی بذارید خیلی مفید هست.:give_rose:

محمد جان

اگر کامپیوتر شما یک سیستم قوی باشد ویندوز 8 تقریبا هیچ تفاوت عملکردی نسبت به 7 ندارد.

ولی در سیستمهای ضعیف بسیار روانتر از 7 عمل مینماید.

برای مثال در نت بوکم با ویندوز 7 زمانی که می خواستم یک فیلم را باز کنم یوزیج پردازنده برای چند ثانیه تقریبا به ماکزیمم میرسید ولی با پلیر دیفالت ویندوز 8 باز کردن فیلم بسیار سریع اتفاق می افتد.

بنظر من در این ورژن بیشتر از اینکه روی هسته کار شده باشد (تیک) بر روی نرم افزارها و سرویس دهنده ها کار شده است.

در مورد fps که تفاوت بسیار کم است ، میزان رم اشغالی در هر دو سیستم برای نسخه 32 بیتی حدود 400 مگابایت بود ( ویندوز 7 استارتر و ویندوز 8 پرو ) سازگاری سخت افزار هم برای این دو سیستم خوب بود ولی باید روی سیستمهای بیشتری نصب گردد. ( اگر مشکل اکتیو شدن حل بشود فکر کنم در 1-2 هفته لااقل روی 20 سیستم نصب کنم )

بریم سراغ تسک منیجر که این ریختی شده

7161

همانگونه که مشاهده می فرمائید در تب پروسس نرم افزارها به صورت دسته بندی شده قرار گرفته اند که با اپلیکشنهای در حال اجرا و بعد از آن برنامه های بک گراند به صورت مجزا شروع می شوند.

این لیست بسیار طولانی است و در آخر لیست تمام عملیات درونی خود ویندوز هم قابل مونیتور و اعمال تغییر است.

7162

در تب بعدی پرفومنس قطعات را داریم

7163

در اینجا علاوه بر یوزیج پردازنده و رم میتوانیم از وضعیت هارد دیسکها و شبکه هم مطلع شویم.

در ریسورس مانیتور تغییر چندانی ندیدم و تقریبا مانند تسک منیجر 7 است

7164

اگر بخواهیم بدانیم یک نرم افزار در طول اجرا از منابع چه استفاده ای انجام داده از تب APP history میتوانیم استفاده کنیم

7165

و تصاویر دیگر از سایر تبها

7166

nima_hl
21-08-12, 21:42
7167

7168

7169

البته محمد گرامی استاد بنده هستند و بنده جسارت کردم چند خطی در پست قبل نوشتم.

محمد جان من الان ویندوز 7 دم دست ندارم شما لطفا یه مقایسه با تسک منیجر ویندوز 7 انجام بدین.:give_rose:

اگر تستی یا تصویری نیاز بود بفرمائید تا در تاپیک قرار دهم.

mohamad70
22-08-12, 12:35
اول از همه تشکر از نیمای عزیز بابت عکس ها و توضیحات.

در تصاویر به راحتی میشه تفاوت های ایجاد شده در Task Manager ویندوز 8 رو دید که در آن بسیاری از نقص ها و کم و کاستی های سابق برطرف شده. در دنباله مطلب عمده این تغییرات ایجاد شده را با Task Manager کلاسیک ویندوز که تقریبا سال هاست بدون تغییر مانده مقایسه می کنیم.

اولین چیزی که در برخورد با Task Manager ویندوز 8 به شخص القا میشه سادگی و کاربرپسند بودن در عین کامل تر شدن اون هست به طوریکه یک کاربر با اطلاعات اولیه نه چندان بالا هم می تونه از امکاناتش به خوبی استفاده کنه.

اما مقایسه با ویندوز 7 :

اولین تصویر از تب Process هست :

7172

در قیاس با ویندوز 8 دارای ظاهری خشک تری هست و به صورت پیش فرض فاقد دو بخش Disk و Network هست. این دو بخش به نظرم خیلی مفید هست ، به طور مثال گاهی ممکنه متوجه بشید که سیستم تون به شدت دچار افت سرعت شده و ممکنه این مشکل به درصد استفاده بالا از CPU و Memory هم مربوط نباشه و یک برنامه به شدت هارد دیسک شما رو تحت فشار قرار داده باشه که به راحتی متوجه می شید یا در حال کار با اینترنت دچار افت کارایی بشید که ممکنه برنامه ای بدون اجازه شما در حال استفاده از پهنای باند اینترنت شما باشه و یا آپدیت شدن باشه که به کمک این تب قادر به شناسایی برنامه هستید.
نکته جالب دیگه اینکه اسامی برنامه ها در این تب از ویندوز 8 به همراه یک تصویر از Icon آن ها هم قابل رویت هست ( به طور مثال Catalyst Control Center ) که شناسایی برنامه ها را برای کاربر در بعضی موارد آسان تر هم می کند.

دومین تصویر هم تب Performance هستش :

7173

باز هم یک محیط کاربری خشک و قشرده به همراه یکسری اعداد و ارقامی که ممکنه هیچ گاه به درد شما نخوره ! اما در ویندوز 8 این قسمت کاملا بخش بندی شده و علاوه بر نمودارهای مقدار استفاده از CPU و RAM ، نمودار جدید Disk هم اضافه شده است که درصد استفاده از دستگاه های ذخیره سازی شما اعم از SSD و Hard Disk و حافظه های فلش را در قالب نمودارهای جداگانه نشان می دهد. بخش Ethernet یا همون شبکه هم قبلا در ویندوز 7 در تب Network قرار داشت که در اینجا به تب Performance منتقل شده که کاملا منطقی به نظر میاد.

نیمای عزیز در اینجا فقط از بخش CPU عکس گذاشتن که با کلیک بر روی قسمت های دیگر هم نمودارها به همراه اطلاعات تکمیلی شون در اختیار کاربر قرار می گیره.
به عنوان مثال همین بخش CPU شامل نام کامل پردازنده شما ، سرعت استاندارد کارخانه ، سرعت لحظه ای پردازنده شما ، میزان حافظه کش ، تعداد هسته های فیزیکی و منطقی هست که هیچ کدوم از این اطلاعات مفید در تب Performance ویندوز 7 موجود نیست !! و کاربر ناچار به استفاده از برنامه های ثانویه بود.

به طور کلی کاربری اصلی این نمودارها بررسی استقاده یک برنامه از منابع اصلی سیستم هست. به طور مثال در حین استفاده از یک گیم شما می تونید ببنید حداکثر چه مقدار از RAM شما استفاده می شود و یا اینکه چه مقدار و تعداد از هسته های پردازنده به کار گرفته می شود و یا اینکه هارد دیسک چه میزان تحت فشار قرار می گیرد و بدین ترتیب قطعاتی که ممکن است گلوگاه شوند را شناسایی کنید.

البته به نظرم این بخش هنوز یک قسمت رو کم داره و اون هم نمودارهای GPU Usage و VRAM Usage هست که برای گیمرها تا حدی زیادی مفید واقع میشد.

چند تب جدید هم در Task Manager ویندوز 8 اضافه شده از جمله APP History که یک تاریخچه از مدت زمان بالا بودن یک برنامه و مقدار اسفاده از شبکه اینترنت رو نشون می ده ، Startup که خیلی به نظرم مفید هست و برنامه هایی رو که هنگام بالا آمدن سیستم عامل بارگذاری میشن رو به شما نشون میده که در مواردی که تعدادا اونا زیاد باشه باعث پایین اومدن سرعت بالا اومدن ویندوزتون میشه. به کمک این تب میشه این برنامه ها را غیرفعال کرد که قبلا باید از راه های دیگه ای مثل اجرای دستور MSConfhg از پنجره Run یا برنامه های Tuning این کار رو می کردید. توضیحات و عکس آیکون برنامه هم سادگی کار رو دو چندان می کنه.

در پایان از نیمای عزیز و تاپیک خوبی که ایجاد کردن تشکر می کنم و از سایر دوستان و اساتید عزیز هم دعوت می کنم اگر مطالب اضافه تری هم در خصوص این قسمت دارن اون رو در اختیار همه قرار بدن. همچنی اگر ایراد و یا اشتباهی هم در توضیحات من بود حتما گوشزد بفرمایید.

mohamad70
23-08-12, 11:22
خب بالاخره سایت محبوب TechpowerUP هم اقدام به بررسی عملکرد گیمینگ ویندوز 8 در مقایسه با ویندوز 7 کرد. آیا با کوچ کردن از ویندوز 7 به 8 تغییری در عملکرد و اجرای گیم ها ایجاد می شود ؟؟!

به منظور انجام یک تست عادلانه و کامل ، بهترین و سریع ترین کارت های گرافیکی هریک از دو کمپانی معظم سازنده پردازنده های گرافیکی انتخاب شده است. HD 7970 به نمایندگی از طرف AMD و GTX 680 هم به نمایندگی از طرف nVIDIA ! فراموش نکنید که هر دو کارت به آخرین نسخه از درایورهایی که منحصرا برای ویندوز 8 توصیه شده است نیز مجهز شده اند.

لیست دقیقی از مشخصات سیستم تست در جدول زیر قرار داده شده است :

7175

متاسفانه یا خوشبختانه لیست گیم های منتخب برای آزمون خیلی زیاد بود و امکان قرار دادن تک تک اون ها در این تاپیک وجود ندارد ، به همین دلیل تنها به جمع بندی و میانگین حاصله از مجموع 19 آزمون انجام شده اکتفا می کنیم. ( دوستانی که علاقه به دیدن جزئیات هریک از بنچمارک ها دارند می توانند به این لینک (Only the registered members can see the link) مراجعه کنند. )

اما جمع بندی نتایج بدست آمده :

7174

در نمودارهای بالا میانگین نتایج بدست آمده از ویندوز 7 به عنوان 100% در نظر گرفته شده و نتایج ویندوز 8 بر مبنای آن استاندارد شده است. بدین ترتیب به راحتی پیداست که در رزولوشن های بالا که بیشتر کارت گرافیگی عامل محدود کننده سرعت است هیچ تفاوتی در عملکرد دو سیستم عامل وجود ندارد ، اما در رزولوشن های پایین تر که پردازنده به محدود کننده سرعت مبدل می شود ویندوز 7 در کمال تعجب بین 1 تا 2 درصد عملکردی بهتر داشته است.
در نتیجه احتمال آن می رود که ویندوز 8 دارای مکانیسمی بوده که در نتیجه آن CPU Time یا به عبارتی دیگر درصد استفاده از CPU کمی بالاتر از حد معمول می رود و در نتیجه داده های مورد نیاز با سرعت کمتری به کارت گرافیکی تحویل داده می شود. البته تا قبل از انجام آزمایشات دقیق تر نمی توان به طور قطع درباره علت این مورد نظر داد.
البته توجه داشته باشید که تفاوت 1 تا 2 درصدی در فریم ریت گیم ها به هیچ وجه برای شما محسوس نیست و صرفا ارزش مقایسه ای دارد.

در پایان می توان نتیجه گرفت که ویندوز 8 برای گیمرها هیچ برتری نسبت به ویندوز 7 ندارد و اگر جزو افرادی هستید که دنبال افزایش کارایی در گیم های خود هستید باید به دنبال راه های دیگری باشید ! از طرف دیگر DirectX 11.1 هم که جزو ویژگی های اصلی این سیستم عامل به شمار می آید هنوز توسط هیچ گیمی پشتیبانی نمی شود.
اگرچه هنوز هم ویندوز 8 با داشتن ویژگی های جدید و جذابی همچون سرعت بالای Boot ، رابط کاربری جدید Metro ، پشتیبانی از پورت های USB 3.0 به صورت پیشفرض ، Task Manager با قابلیت های جدید و ... می تواند کاربران تنوع طلب تر و کنجکاو را وادار به ارتقا بکند.

منبع بنچمارک ها : TechpowerUP.com

mehrdad_ab
29-08-12, 17:52
سلام
نیما جان من vmware 7.1.2 دارم که ویندوز 8 توی اون تعریف نشده و هنگام نصب هم ریستارت می کنه ( صحنه نصب در vmware)
اگه ورژن جدید این نرم افزار رو دارین یه امتحانی می کنید ؟
من 32 بیت رو از مایکروسافت دانلود کردم و مشتاقم برای نصب .
راستی درایورهای قطعات رو نتونستم برای دانلود پیدا کنم . یعنی باید از خیرش بگذرم ؟

designme
29-08-12, 23:55
سلام دوباره
منم استفاده از ویندوز 8 رو به یک هفته رسوندم، آسون، سبک، گرافیکی تر، امن تر(بنا به چند تا تست و همچنین روال موجود) و ...
رو سیستم من تو 3 ثانیه بوت میشه، البته ویندوز 8 یا حداقل نسخه ای که من دارم(اینترپرایس) بعد بوت خود ویندوز 8، chois windows رو میاره و بعد از انتخاب ویندوز 8 بدون صرف زمان واره لاگین پیج شده که پس از وارد کردن رمز و اینترش باز بدون تاخیر رابط مترو و با یک کلیک دوبارتا بدون تاخیر دسکتاپ رو لود میکنه(سیستم عامل رو هارد نصبه نه ssd)
واقعا سرعت لودش عالیه

من سعی کردم نرم افزار هایی که نصب میکنم آخرین ورژن موجود باشن مثلا آفیس 2010 یا گوگل کروم 21 و ...
با اونایی که نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم

راستی درایورهای قطعات رو نتونستم برای دانلود پیدا کنم . یعنی باید از خیرش بگذرم ؟
البته مادربورد من asus هست که همه درایورهای لازم برای ویندوز 8 رو تو سایتش گذاشته و بجز وبکم رو هیچ کدوم مشکلی برای پیداکردن و دانلود درایور نداشتم
وبکمم هم خیلی قدیمیه ولی باز سرچ نزدم ببینم درایوری براش پیدا میکنم یا نه

اولش از باب نصب و استفاده(مخصوصا درایور) نگران بودم و تستی نصب کردم ولی از موقعی که نصبیدمش دیگه ولش نکردم(یکبار هم از موقع نصب سویچ نکردم به ویندوز7):1. (3):

The-Joker
30-08-12, 00:32
سلام به همه ی دوستان و عزیزان .
دوستان می خواستم بپرسم کسی با ویندوز 8 تست بازی زده ببینه چقدر نسبت به ویندوز7 فریم بیشتری می ده .
اصلآ فریم بیشتر می ده یا هر کی گفته چرت گفته .

ویرایش : دوستان درایور گرافیک ویندوز 8 برایه کارتایه سری 4600 اومده ، برایه یکی از دوستام می خوام ، کارتش 4670 هستش و اگه یه لینک بدید ، خیلی ممنون میشم .

nima_hl
30-08-12, 00:45
سلام
نیما جان من vmware 7.1.2 دارم که ویندوز 8 توی اون تعریف نشده و هنگام نصب هم ریستارت می کنه ( صحنه نصب در vmware)
اگه ورژن جدید این نرم افزار رو دارین یه امتحانی می کنید ؟

سلام

متاسفانه vmware دم دست ندارم

برای درایور هم به مشکلی بر خورد نکردم

همه قطعات را خود ویندوز شناخت

درایور گرافیک و صدا را هم دانلود و آپگرید کردم

سلام به همه ی دوستان و عزیزان .
دوستان می خواستم بپرسم کسی با ویندوز 8 تست بازی زده ببینه چقدر نسبت به ویندوز7 فریم بیشتری می ده .
اصلآ فریم بیشتر می ده یا هر کی گفته چرت گفته .

ویرایش : دوستان درایور گرافیک ویندوز 8 برایه کارتایه سری 4600 اومده ، برایه یکی از دوستام می خوام ، کارتش 4670 هستش و اگه یه لینک بدید ، خیلی ممنون میشم .

سلام

گزینه شماره 2 صحیح میباشد:lol: فریم ریت بازیها تفاوت فاحشی ندارد

درایور ویندوز 8 این سری کارتها هنوز ریلیز نشده است